SportsDirect.com - 5

• 59 014
  • 667
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря на chockolina
  и на la chita linda за съдействието сега имаме първите си поръчки и съм много щастлива, другата седмица наново

# 586
  • София
Момичета , ако някой има някоя от тези чантички и иска да я замени......

Предлагам тази  newsm78 нямам я на снимка....Малката чантичка за през рамо на Адидас-черна.
Покривам разликата или направо  купувам някоя от горните  Praynig

# 587
И аз пак та да се включа ак иска някой  събирам хора за обща поръчка 10 лв

# 588
Моля те да ми измериш стелката,ако ти е удобно,че ще поръчвам днес
Да измерих горе долу 26 см  аз нося 39 и тези са ми малко голями! от вътре на етикета пише европейско -40
но си зависи от модела !  Hug

# 589
За информация на момичетата, които са при мен-пуснах поръчката.

# 590
Към правещите общи поръчки/тези дни ще има нова тема.Ако има някаква промяна в данните ,казвайте.До сега съм записала само тези/за промяна/-EmoM - Кюстнедил и цялата страна- 12 лв доставка -
                          - Петлето - доставка 1 лира на всеки 10
И да кажа само че вече темите ссе заключват на 50 стр.По възможност да не се пишат дълги и ненужни постове.
Лека вечер на всички.
При мен 1лира на10 Peace

# 591
Здравейте,дами!Аз също искам да участвам в някой поръчка,иска ми се да взема няколко чифта маратонки за подарък за празниците.Ако може само да ме напътите ц7,ц8,ц3 на кой номер отговарят PraynigБлагодаря предварително Hugима страхотни неща,дано успеем и ние да се снабдим с нещо по така WinkДа пиша че съм от Гр.Раковски,обл.Пловдив и да ме насочите към коя мама да се обърна.Хубав ден Hug
Аз съм от Ямбол,пускам в петък,ако искаш може да се включиш Peace

# 592
От това Умбро  http://www.sportsdirect.com/umbro-speciali-cup-junior-turf-084066  4 и 5.5 на кои номера отговат ?

# 593
Моля ако някой прави обща поръчка за София да ме включи и мен.

# 594
  • сусурлево
От това Умбро  http://www.sportsdirect.com/umbro-speciali-cup-junior-turf-084066  4 и 5.5 на кои номера отговат ?
4 - 37 , за 5.5 незнам , но 4 имам и си е 37

# 595
Някой знае ли кои дамски маратонки Adidas
отговарят на ходило 24см защото между тези,
които имам аз (от БГ) и тяхната таблица се получава
разминаване?
Никой ли няма тази информация  Cry

# 596
  • София
Някой да е взимал от детските халати? Препоръчай те ми марка (не че всичките са маркови). Добре ли попиват?

# 597
  • София
Някой знае ли кои дамски маратонки Adidas
отговарят на ходило 24см защото между тези,
които имам аз (от БГ) и тяхната таблица се получава
разминаване?
Никой ли няма тази информация  Cry

То и аз имам същото чудене, но по това, което момичетата пишат тук си мисля, че става дума за 4 UK  newsm78
Нося 37-37,5 зависи от модела. При маратонките, купени от БГ нося 5-5,5 UK, я навсякъде тук пише че съм 4-4,5.  ooooh!

# 598
Аз ПА да задавам въпроси зца маратонки, ако на някого му се занимава да отговори  Praynig
Тези Найк http://www.sportsdirect.com/nike-blazer-mid-ladies-270424 има ли ги някой, струват ли си и 7-цата на 41 ли отговаря?  / Някакви таксива високи маратонки да препоръчате дамски?
В този сайт няма ли отзиви на хора, които са си купили дадена стока, за да се прочете?  newsm78

camea83 гледам кутията на Адидас-а, пазарени от този сайт за 24 см пише номер 36 френска номерация, т.е. нашенска. Английската дават 3.5  #Crazy
п.п. maminko, така се пада пак от въпросната кутия  Laughing 37 като номер го няма отбелязано, само чертичка на схемата и е точно м/у 4 и 4.5 UK

# 599
  • Балчи-Варна
такива високи маратонки не съм взимала,но на найковете 6 е 40 номер......аз пак казвам че се събираме за обща поръчка,да се възползваме от кода за намаление -10%.......така че ако има някой който иска да ме намери на скайпа

Общи условия

Активация на акаунт