SportsDirect.com - 5

• 59 003
  • 667
  •   1
Отговори
# 600
  • Балчи-Варна
такива високи маратонки не съм взимала,но на найковете 6 е 40 номер......аз пак казвам че се събираме за обща поръчка,да се възползваме от кода за намаление -10%.......така че ако има някой който иска да ме намери на скайпа
71/2отговаря на 42

# 601
На моите adidas купени от БГ пише:
US6, UK4 1/2, FR37 1/2, JP230

# 602
Моля те да ми измериш стелката,ако ти е удобно,че ще поръчвам днес
Стелката е 25.5см.Дано не съм закъсняла с отговора. Grinning

# 603
  • Варна
Някой взимал ли е този елек на Барби http://www.sportsdirect.com/barbie-satin-gilet-infant-299014 и този суитчер http://www.sportsdirect.com/barbie-zip.hooded-sweater-infant-292039. Моля за отзиви!

# 604
аз пуснах поръчката при gul4i  Peaceочаквам я с нетърпение Peace

# 605
такива високи маратонки не съм взимала,но на найковете 6 е 40 номер......аз пак казвам че се събираме за обща поръчка,да се възползваме от кода за намаление -10%.......така че ако има някой който иска да ме намери на скайпа
71/2отговаря на 42
ooooh! Тая номерация няма ли кой да я уеднакви  #2gunfire един път 7, един път 6 или 6 1/2 да се чудя кое да поръчам.
Адидаските са 7ца=40 2/3
На 6ца Найка колко е стелката в см  newsm78 Гюлчи, удобно ли ти е да я измериш?

# 606
Аз ПА да задавам въпроси зца маратонки, ако на някого му се занимава да отговори  Praynig
Тези Найк http://www.sportsdirect.com/nike-blazer-mid-ladies-270424 има ли ги някой, струват ли си и 7-цата на 41 ли отговаря?  
Вчера мерих в един магазин Nike UK7 и на кутията пишеше 40 2/3.Кракът ми е 27см,доколкото мога да измеря точно.

# 607
След дълго ровене,питане и мерене установих,че тази таблица е вярна.Може да се сложи в първия пост,за да е полезна на повече хора

# 608
'SIMONA_S' изчисти си кутията или ми пиши направо на скайп Peace

# 609
SIMONA_S' кутията ти е пълна аз съм от Пловдив Peace

# 610
Гулчи благодаря ти много за изключително коректното отношение  Hug . Получих нещата и всички са страхотни с изключение на едни дънки, явно ще се продават. Сега в очакване на новата поръчка.  Peace

# 611
  • Балчи-Варна
Гулчи благодаря ти много за изключително коректното отношение  Hug . Получих нещата и всички са страхотни с изключение на едни дънки, явно ще се продават. Сега в очакване на новата поръчка.  Peace
моля,пак заповядайте...и аз очаквам да пристигне поръчката ни безпроблемно

# 612
сега видях че и другата поръчка ни е в българия ,утре се надявам да ми я доставят  bouquet

# 613
Момичета поръчката е пусната аз започвам да събирам за нова Peace

# 614
  • София
Някой ще поръчва ли скоро за София? Искам да поръчам от сувенирчетата и ще е тежко за поща, а не ми се плаща куриер Rolling Eyes

сега видях че и другата поръчка ни е в българия ,утре се надявам да ми я доставят  bouquet

А има ли шанс моите чантички да са там  Rolling Eyes или със сигурност са отказани  Tired

Общи условия

Активация на акаунт