Фризо добро мляко ли е?

• 20 446
  • 124
  •   1
Отговори
  • София
Не намерих тема конкретно за млякото, та да ви питам... Simple Smile

# 1
Ще чуеш различни мнения - от много положителни, до много отрицателни.
Аз лично съм доволна от Фризо-то, но на всяко бебе му понася различно.

# 2
  • София
А то само до понасянето ли е, има ли си всички витамини и минерали като другите?

# 3
  • Велико Търново
А то само до понасянето ли е, има ли си всички витамини и минерали като другите?

Естествено,че има Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116208.0-тук са сравнени всички млека

# 4
  • София
Сиска, мерси! Hug

# 5
  • София
Хм, като гледам в този справочник, само Лактаната има DHA и ARA киселини, а това е много важно. И Фризо HA, ама такова не ми трябва.

# 6
  • Горна Оряховица
Хм, като гледам в този справочник, само Лактаната има DHA и ARA киселини, а това е много важно. И Фризо HA, ама такова не ми трябва.

Вече и във Фризо 2 има тези киселини.Подобриха формулата наскоро,и ние пихме от него щом излезе  Peace

# 7
  • София
Хм, супер. Значи ако никой не каже нищо негативно, ще взема от него следващия път. Ние още се кърмим, а то е по-малко количество и издържа 1 месец.

# 8
Навремето е било добро, поради липса на избор и пред дилемата кисело е било просто супер. Сега, сравнено с други млека, според мен не  Rolling Eyes

То, ако някой каже нещо негативно не означава, че стопроцента е вярно.  Simple Smile За съжаление често и педиатрите не дават много адекватни отговори за млеката, но аз лично не бих давала Фризо.

# 9
  • София
Ама кажи защооооо...

# 10
  • Горна Оряховица
Friso 2 със златистата капачка е с тези киселини.Ако е със синя,значи ги няма.

# 11
Защото запича повечето бебета и защото го хвалят и подават основно в Бг. Тук наоколо не съм го засичала - нито в Белгия, нито в Германия, нито във Франция. Което си е показател някакво за качество. Предполагам  Thinking . Поне аз съм имала с малкия ОГРОМНИ проблеми с Фризо и Нан, не искам да си спомням какъв запек, какъв ужас беше, чак до сцепено дупе беше стигнал  Sad
Но както писаха вече, всяко мляко влияе различно на всяко бебе. Пробвай, ако си решила, може би всичко ще е наред  Simple Smile

Аз си оставам твърд привърженик на Аптамил и изобщо на продуктите на Милупа  Blush

# 12
  • София
Хм, явно наистина си е до детето, при нас запекът е добре дошъл, защото акаме (хаха, мн. ч.) по 4 пъти на ден. Mr. Green

# 13
То е хубаво да ака бебето повече, това не е разстройство. Криско акаше понякога и по 8  Laughing
Хич и не искай да ти се запича детето  Confused

# 14
  • София
Aми, странно е, защото не мога да му давам разхлабващи храни въобще - получава разстройство. Не мога да му давам круши, сливи, спанак... А ми се иска понякога. Ако се регулират нещата от време на време и е малко по-твърдо акото, не е зле, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт