Недоносено бебе

• 2 208
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте всички
Скоро станах майка на недоносено бебе до скоро бяхме в кувиоз сега е преместено за доотглеждане в
"Вяра,надежда и любов" Бургас (дом Майка и дете) Имате ли някакви впечатления за това място

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 15:53 от anito7

# 1
Здравейте ...аз майка на недоносено момиченце.Роди се в 26г.с. 850гр.34см станахме вече на един месец откакто е в кувиоз..Диша ме сами ,но имаме проблем с коремчето подува се ....от време на време повръща ,втвърдяване..правят клизма за изхождане.Някой сблъсквал ли се е с това ...Много съм притеснена..,🥲

# 2
Здравейте ...аз майка на недоносено момиченце.Роди се в 26г.с. 850гр.34см станахме вече на един месец откакто е в кувиоз..Диша ме сами ,но имаме проблем с коремчето подува се ....от време на време повръща ,втвърдяване..правят клизма за изхождане.Някой сблъсквал ли се е с това ...Много съм притеснена..,🥲
[/quote]

Здравейте! Аз родих в 33г.с , тегло 1490, в продължение на една седмица не можеха да в захранят , повръщаше дори и 1-2мл. които и даваха .. изхождаше се само с клизма.Направиха контрастна снимка и се установи, че няма много проходимост към дванадесетопръстника . Наложи се операция . Наддава ли килограми и с колко мл. го хранят ? След всяко ядене ли повръща ?

# 3
  • Sofia
В коя седмица е родено бебето и колко кг?
Това дом за изоставени деца ли е? Защо е преместено в институция? Изоставяте ли го?

Общи условия

Активация на акаунт