Дамска бирена партия 2

• 10 416
  • 146
  •   1
Отговори
# 60
Честит Рожден Ден ,Бира с таратор!Да си жива и здрава!
Наздраве...

# 61
Здравейте и от мен!   bouquet

Как така не съм я видяла тази тема досега, умът ми не го побира  Thinking.... А съм видна биропийка, особено в зимните месеци  Laughing . Присъединявам се!

# 62
Добре си дошла... Hug
Макар много вече от създалите тази тема да липсват..ние може да си попийваме тук с тебе  Joy Joy Joy

# 63
  • Бургас
Добре дошла в клуба toni_ls !!! Hug

и аз се присъединявам към вас...

# 64
Ама как ми се е допила една студена биричка..... Rolling Eyes Joy Joy

# 65
  • София
Наздраве на всички Simple Smile

Аз малко се позагубих по независещи от мене причини, така че се надявам да ме извините за закъснението и да приемете най-сърдечните ми пожелания по случай всички отминали рождени дни и други празници   bouquet

Кажете, не е ли време за нова сбирка?  Simple Smile

# 66
Сбирка ....на бира  Grinning.....за кога става въпрос ,къде и как...абе всичко искам да знам.... hahaha Joy Joy Joy
Отивам да пия бира.... beer

# 67
наздраве на всички!
аз ще поизчакам още малко да родя и тогава ще пия една биричка с вас Simple Smile
а как ми се пийва....с картофки....мммм

# 68
Ей момиче пийни си една биричка ,щом толкова ти се пие.Нищо няма да ти стане,нито на бебо... PeaceЛеко  раждане Peace.Наздраве. cheers

# 69
  • София
А пък като родиш, е даже полезно за кърмата по една  бира да пиеш Wink

# 70
иха пък как ги обичам тия полезните неща Simple Smile
сега съм на диета по лекарско нареждане и ще устискам още малко,
но като се появи беба... малииии Simple Smile

# 71
Здравейтеее, ама как съм ви пропуснала? И аз съм видна биропийка, нищо друго не пия /от по-твърдите имам предвид/.
Ако ме приемете -хей ме на, наздраве! cheers

# 72
Новинка добре дошла  Hug....как така ще ни пропускаш Wink...,хайде сипвай си една и казвай наздравеее....

# 73
Аз пак казвам наздраве, фаворит напоследък ми е Ариана! Иначе Бекс от чуждите. Признавам си, бира с таратор не съм пробвала, ама май само това...бира с шопска, бира със зелева салата и какво ли още не, за потрес на почитателите на другите питиета.
Мацки, влияе ли биропиенето на снагите ви, че при мен влияе, в смисъл налях се отвсякъде... и май ще трябва да newsm39 яко...

# 74
  • някъде ... тук ...
отдавна не съм се вясвала тук Crazy

Новинка
, на мен не съм забелязала да ми влияе, ама аз не обичам да мезвам с бирата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт