Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 062
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Момичета мислили ли сте за коледни подаръци за вас и приятелките ви Simple Smile
Аз напоследък много се зарибих, с майка ми направихме онлайн магазинче, за американчета за ръчно плетени неща. Ако искате разгледайте, шалчетата са страхотни за подарък. (цените за БГ не са тези на сайта, 19 лв. са шалчетата), ако си харесате нещо ми пишете на ЛС за повече подробности Simple Smile

http://www.etsy.com/shop/nevita
 Embarassed

Milasara - чесалката от премама е страхотна, нямам думи какъв кеф е за Бени Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 20:00 от linet102

# 181
  • Варна
Вержи, понеже винаги като имаме гости, аз прекарвам половината време в спалнята, последния път си кърмих при гостите. Никой нямаше нищо против. Най-важно е малчо да е спокоен.

Проблемът с Next, беше, че точно когато решихме да си избираме, те правиха промени по сайта, махнаха някои продукти, смениха изгледа на половината страници и в един момент стана голяма каша. Дано да няма разминавания.

Лилчо, както съм писала по-преди, аз смятам също към пет месеца и половина, но все пак ще се водя и от бебка, ще наблюдавам за признаците и така. И за оризовата каша ми се вижда добро решение. Аз мисля с картоф, тиква или морков. Теб какво те притеснява?

Мама Мише, въобще не съм разбрала, че има метеоритен дъжд... Жалко Sad

Мама Диди, нашето Диди яде по 6-7 пъти. Все сме си на 3 часа, сега отново имаме и нощно, като часовете непрекъснато варират и се изместват, понеже не е винаги точно на 3 часа, а някой път на 2:30, друг - на 3:30 и така.

Само да отбележа, че зъбчетата са на бебенцето на keiti, Дидето няма такива изгледи все още Simple Smile

Как разбирате, че бебетата ви са раздразнени и кисели заради зъбките точно? Нормално е да плачат от време на време, то не може нон-стоп тихи и кротки да са. Това със зъбките взе да ми прилича на коликите - всеки необясним плач на бебето след 3-я месец.

За срещата в Младост съм навита, на мен ми е най-удобно между 12 и 3.

Момичета, колко най-много е възможно да продължи една хрема? На Дидето носа й вече две седмици хърхори, а няма абсолютно никакви други признаци. Да не е алергия някаква? Или пък да си е набутала нещо в носа?? Вече и такива мисли ми минават... Аманита, при вас как е положението, пооправи ли се нослето на Габко?

# 182
  • Видин
Айде и аз да вляза за малко повече време днес!
Първо за поръчката от сайтовете -  ooooh! Голяма гъска съм, че не знаех че трябва да се поръчва по реф. номера, ама кой да се сети  Thinking Както и да е, всичко е ок вече! Няма да има издънки и ненужни ботушки  hahaha Бяха много сладки, ама розовки  Party
Кейт, положението БЕШЕ добре до преди няколко дни.Оттогава едната ноздра е постоянно тотално запушена като се редуват.Тъкмно отпуша едната и айде хоп другата е на ред.Буди се винаги със жална физиономия и рев.Днес сутринта 40минути рева като го сложих да легне да яде, не знам как изобщо се излъга да хапне.Като го нося е ок, сложа ли го да седи или лежи - почва да реве неистово.Нищо не излиза с нито един аспиратор, а на стеримара му трябват поне 40мин да подейства.Също така като че ли забелязвам засъхнала сол в носа му  #Crazy и вече ме е страх да ползвам физ. р-р.Ама нямам избор!
Иначе колко може да продължи една хрема - 4 месеца вече...ама да не те отчайвам  Confused
Хриспа, е нищо, на 20 пак ще честитим  Mr. Green
Емили, аз ли съм дала идеята да кърмиме бебоците преди нашето лягане? Blush Ми то така ми е най-удобно, хем преди това да свърша някоя и друга работа с компа, хем го храня и лягам и имам поне 4-5 часа сън  Peace
Сега специално ще седна да прочета доколко и как заситват пюренцата  newsm78
И така, това е от мен - днес съм много, много тъжна.Даже одеве си поревах.Габ беше с очички, пълни със сълзи и ме гледаше едно такова жално...ама как да му помогна  Cry Аман вече с тоя нос, честно ти казвам, не издържам
Отделно и сутринта неразборията със сайтовете и вече го виждах обут в 2 чифта розови ботуши  Tired

# 183
  • София
Айде и аз да вляза за малко повече време днес!
Първо за поръчката от сайтовете -  ooooh! Голяма гъска съм, че не знаех че трябва да се поръчва по реф. номера, ама кой да се сети  Thinking Както и да е, всичко е ок вече! Няма да има издънки и ненужни ботушки  hahaha Бяха много сладки, ама розовки  Party

Отделно и сутринта неразборията със сайтовете и вече го виждах обут в 2 чифта розови ботуши  Tired
ааа искаш да ми заграбиш розовите ботушки ли Crossing Arms. Те си бяха мои пък

# 184
  • Видин
ааа искаш да ми заграбиш розовите ботушки ли Crossing Arms. Те си бяха мои пък
И на Цветен прашец, и на Цветен прашец  smile3521 smile3505
Спирам с лиготиите

# 185
  • Велико Търново
Привет! Simple Smile
MОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА, НО АЗ СЪМ НА 20-ТИ, НЕЗНАМ ЗАЩО ТАКА Е ИЗЛЯЗЛО.... Rolling Eyes ДАЛИ АЗ НЕ
СЪМ ОБЪРКАЛА НЕЩО Crazy

Хммм, даа, сега видях, в профила ми наистина пише 18-ти, подозирам, че това е работа на сина ми, коѝ знае какво си е играл. Blush
Толкова неща щях да пиша и като видях пожеланията и се опулих hahaha
По-късно пак ще вляза, че сега баткото ще сяда...  Flutter
Хриспа и аз знам, че си на 20 и много се чудех да честитя ли, да не честитя ли... На Нели например и честитих 1 ден преди това... абе объркана работа. Важно е пожеланията да хващат ред и да се сбъдват  Simple Smile

# 186
Аманитка, че то розовото си е супер актуален цвят в мъжката мода hahaha Joy.
Помощ, някой да помага, палецът не й излиза от устата на Белослава.Маха биберона с едната ръка и вкарва другия палец.Вече ще й вържа бибата с ластик за ушите ooooh!.Положението наистина е трагично.През деня как да е , но цяла нощ е с палец в устата Sad.

# 187
  • Видин
Шайн, Габ си вкарва палеца в устата докато суче от гърда  hahaha През цялото време се боря с него. Имам си собствено мнение по въпроса и му слагам ръкавици, не искам да лапа палец.Повечето тук ще кажат, че опознава света и чак след 2-годишна възраст се води проблем, но според мен ако се чака 2 години после отказването ще е много, много трудно.Не налагам мнение, просто се изказвам  Peace Hug

# 188
  • Кърджали
И на Кати, както съм казвала, пръстта и е любимата играчка. Но напоследък забелязвам, че от време на време позабравя за него. Ако се заиграе с активната гимнастика, просот забравя за палеца... Докато не и стане скучно. Не казвам, че е спряла да си го лапа, все още е шоколадов тоя пръст... Но се надявам като поотрасне още малко и се заиграва по - сериозно да се сеща и по - рядко за него.
Кати днес беше като залепена за мен. Поиграе си малко, после реши, че игратаи не е интересна вече и хайде - гладна съм, гладна съм... То и затоа не мога ад кажа колко пъти на ден яде, зависи от заниманията и. Ако има кой да я занимава и да не я оставя да скучае, по - рядко се сеща за ядене. Тъкмо и тогава яде сериозон, че иначе  почва едно оглеждане, дай този ъгъл на стаята да видя, а на онзи има ли нещо ново, там онова горе паяк ли е, или така ми се струва...  Mr. Green Laughing
Нещо не мога да свикна с новия си ник, все едно някой друг пише... Laughing Laughing

# 189
Абе то това опознаване на света с палец до такива деформации може да доведе, че не е за разправяне.Направо ми настръхва косата като си помисля ooooh!

# 190
  • Canada
Аманитке, не искам да те отчайвам с хремата, но Кари е имала по 1-2 месеца нон-стоп. Обикновено накрая пускаме носен секрет, за да установим от какво по дяволите ще се повлияе и така...

# 191
ето нещо евтино,за който не му се готви,с доставка 1,,50
http://www.mykitchen.bg/index/
Поръчва се днес за утре.

Има концерт на WASP и Филип е там,разбира се,изкукуригах сама.

Здравейте и от нас! Вече пробвах тази кухня наколоко пъти, даже зарибих и една приятелка. Много са вкусни нещата улесняват особено, когато нямаш време за готвене.
От около две седмици махнахме нощното хранене и минахме на 4 часов режим - 5 храненета. Аманда е на смесен режим, след като миналия месец бяхме само на кърма - беше наддала само 380гр. Лекарката каза, че това е под нормата и трябвало да я дохранвам с АМ. След 10 дена отидохме на контролно тегло - беше качила 500гр, което се оказа много  newsm78. То детето ще тръгне на ясла, аз още не мога да се науча да я храня  Wink
От сериалите любим ми беше 1001 нощи, гледах го по Нова, после във VBox-a, после повторенията, голяма зарибявка. Сутрин преди да изляза гледах Семеен сарай, но той свърши, сега повторенията на Мелодия на сърцето, вече научих доста турски думи, от толкова гледане ...
Някой беше пуснал лунк на коледното костюмче за момиченца от Mothercare - аз си го поръчах, много съм доволна  Peace
Защо срещите са само в Борисовата градина, няма ли да дойдете към южния парк някой деееен?

# 192
keit за захранването ме притеснява това че има много различни мнения от специалисти и вече не знам кое е най - добро за детето ooooh! А относно кашата питам ,защото не знам дали няма да я запече,дали  не е по -добре зеленчуково пюре newsm78 . Сега като започнах да се замислям за захранването взех да се обърквам ooooh!

# 193
  • София
Мама на Александра те и някои от зеленчуковите пюрета се водят затягащи, например морков.
Аманитка ако трябнаше да останат розовите ботушки щях да ги подаря на Габко. newsm47

Мами има ли още желаещи за снимки. До тук сме се събрали 10 мами с повече от 10 бебчета. сега писах на Калина да даде малко повече подробности за датата, часовете, разпределение, присъствието на придружители и участието им във фотосесията, както и за облекло на бебчетата. После ще пиша освен ако тя не реши да се включи направо при нас.

# 194
Я споделете за розовите ботушки
защото ние си купихме едни от Некст,но направих грешката да поръчам от 6 до 12 месеца и са ни огромниии Tired

Общи условия

Активация на акаунт