Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 061
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Ние пък нямаме режим, ядем когато щем...  chef

# 166
Мама Диди не съм имала за цел да те поучавам. Просто написах мислите си така да се каже. Peace
Естествено е, че всяко дете се развива индивидуално , далеч съм от мисълта за унифицирането на децата. Peace
Разсъждавах по темата , защото и мен ме вълнува въпросът за броя хранения и навършените месеци. Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСПА!! ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА юЛИАНА НА МАМА СИСИ

# 167
  • София
Сафо така де за мазнините, затова питам защото е добавено към готовото картофено пюре в бурканчето. Аз го купих защото въобще няма избор на бебешко картофено пюре-това беше единственото всъщност, а алтернативата е да й приготвям в къщи, а тези картофи от пазара, кой ги знае колко елемента от менделеевата таблица имат, картофа е все пак кореноплодно и всмуква всичко от почвата, затова се въздържам на този начален етап. Плодове още не ядем. Ние едва от 8 дни сме захранени, даже още нямаме зелена светлина да ядем и зеленчуци два пъти на ден, само по веднъж-на обяд.
Да споделя и нещо друго: прави ми впечатление, че на Хип пюретата са по-груби от тези на Гербер например и излизат в същия вид в който влизат. Mr. Green
Стеф сега видях, че си ми писала, значи смело ще давам картофеното пюре, то е на Сънвил.
Хриспа честит рожден ден. Много здраве и любов.
Вики режима при захранването е същия, само че като е захранено вече бебето, заместваш обедното хранене с пюре (аз не съвсем го замествам защото давам и пюре и мляко).

# 168
Фортунче,незнам защо си си помислила,че аз съм си помислила,че ме поучаваш - не е така  Hug
Карелийка и ние сме на АМ.

Аз доколкото се сещам от Петя първо й давах плодови после зеленчукови пюрета- а сега като ви чета май по обратния ред трябва така ли. newsm78.Предполагам,че сте го коментирали в предни темички но доста пропуснах и наистина немога да ви изчета поне засега и се извинявам за което - някой може ли да ми каже на лични как се процедира със захранването - първо какво,после какво и по колко на ден...такивата неща  Sunglasses

# 169
Привет и от нас!Тези дни ми е доста натоварено и не смогвам с нищо,да не говорим за нет!
Влизам специално да честитя рожденичката на Сиси -Юлиана!Да ти е здрава,много усмихната и добра кака! Hug

# 170
  • София
Еййй чудесна новина. Дано Анджи се оправи напълно!

Значи ние ще си отложим фото сесията – трябвало известно време да му огранича контактите, то понеже ние с него не сме се спряли. От как се е родил само се социализираме.
Стеф,  Hug не знам каква е била идеята на СЗО за ранното въвеждане на сокчета и храна, но когато пред мен педито ми каза на една майка да дава на 2 месечната си щерка сокове, обяснението му беше, че не може да задоволи нуждите на организма от минерали с АМ или кърма, предполагам нещо подобно ще да е и с ранното захранване. И аз ви мисля с Ивчо...дано скоро се справите с трудното му заспиване. Ние също имаме такива моменти, особено вечер, когато са превъзбудени. Гледам след като хапне веднага да го сложа в леглото, за да няма време да се разсейва много. Пускам му въртележката и чакам. Има случаи, в които си заспива сам, нооо има и такива, в които се налага да се подрускаме малко, за да заспи, както и такива, в които доста си пореваваме де.
За плесента, Саво е май варианта, купихме го и сега се каним да пръскаме.
Бени, наистина си заслужаваше гласуването, чудесни снимки си направила  Peace.

За сериалите: аз съм луд фен на Хаус, както бях и на Бягство от затвора. Сега покрай затворничеството ми у дома, чат пат заглеждам и някоя серия на турските, но не съм фен на сапунките като цяло.
Маймун, колкото се може повече го държа по корем. Има много добър ефект. След като се събуди веднага го слагам по коремче и успешно си изкарваме газовете така.
Кейти, честити ви зъбчета. Да са здрави и белички.
Аманитка, на моите линкове излизат правилните неща. Значи всичко е ок, нали? За другият път ще знаем да поръчваме по референтен номер
Моят мъник има нов номер. Освен че пищи, вече и цвили, особено като го вдигна на ръце, издава такъв радостен цвилеж.
Уффф току що разбрах, че нашият татко ще бъде командировка два дни...ние с Малчо оставаме сам самички, ама че тъпо ми стана. Едвам двамата се борим да му даваме АБто...м дааам, ще трябва някак да се справим и самички

# 171
Честит рожден ден на малката Юлиана  bouquet
Честито и на Хриспа  bouquet
Живи ,здрави и много щастие и на двете.
Относно режимите,ние си нямаме CryДребосъка яде когато му скимне и по колкото му се иска и май като цяло по цял ден все това правим,с изключение на времето когато сме на разходка.
А няма начин и да ми го оставя някой да ми го гледа защото сме само на кърма и дори не знае какво да прави с биберона и шишето.Миналата седмица беше малко болничък и трябвашв да му давам лекарство с биберон,а той нашия му се муси и го ближе ,но категорично отказа да си го сложи в устата Joy

# 172
  • София
Цитат
Ние пък нямаме режим, ядем когато щем... chef

Peace и изобщо не знам 5 ли,10 пъти ли  newsm78

# 173
Цитат
Ние пък нямаме режим, ядем когато щем... chef

Peace и изобщо не знам 5 ли,10 пъти ли  newsm78

newsm10 newsm10 newsm10 smile3534 и сме си супер!!!

# 174
Здравейте и от нас!
Сиси,да ти е жива и здрава Юлиана!  bouquet
Инкс,честита годишнина!Много щастливи моменти ти пожелавам! Heart Eyes
Да честитя новите прически Драга,Зори и Миласара Hug
Кейти,честити ви зъбчета да са здравички и белички. Hug
Маймун,малката посмяно се обръща по корем и аз я оставям по2-3мин.
Много се радвам, че се събраха паричките за Анджи Heart Eyes
Мамо Диди ,Мими ми яде веднъж по 4 веднъж по 5 пъти на ден.
Хриспа честит рожден ден.  bouquet

# 175
Сиси, да ви е жива и здрава рожденничката. Да расте послушно и усмихнато детенце!   bouquet
Хриспа, честит рожден ден и на теб. Да си жива и здрава!   bouquet

Аз също не броя колко пъти яде Елин, само на кърма е. Докато брат му на неговата възраст беше изцяло на АМ и ядеше по 4 пъти на денонощие. Всяко дете си е индивидуално  Peace
Утре за срещата съм на линия, само трябва да уточним часа  Peace

# 176
Честито на Хриспа!
Честито и на Юлияна!
Честити зъбки на Кейти!

Ох днес се размотахме ободряващо из центъра като бели хора, че тука ми беше много депресивно в квартала. Само баби, дядовци и майки с колички има, направо бях забравила какво е в цивилизацията.

Ние пак си ядем по 8 пъти, да благодаря на Аманита за идеята да я кърмя заспала, че иначе лягах и тя ми се събуждаше след 1 час слек като си легна примерно, а снощи пробвах и се получи.

# 177
  • При децата ми
Привет! Simple Smile
MОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА, НО АЗ СЪМ НА 20-ТИ, НЕЗНАМ ЗАЩО ТАКА Е ИЗЛЯЗЛО.... Rolling Eyes ДАЛИ АЗ НЕ
СЪМ ОБЪРКАЛА НЕЩО Crazy

Хммм, даа, сега видях, в профила ми наистина пише 18-ти, подозирам, че това е работа на сина ми, коѝ знае какво си е играл. Blush
Толкова неща щях да пиша и като видях пожеланията и се опулих hahaha
По-късно пак ще вляза, че сега баткото ще сяда...  Flutter

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 18:44 от Hrispa76

# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт