Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 059
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
Не знам дали при тях има причина, при нас няма, което е кофти, защото нищо не мога да направя. Н амоменти дори дондуркането на ръце не помага, реве си, клепе с очи, ама не може да заспи и това е.

Стеф, да не би ти да пиеш или хапваш нещо, което да го държи така превъзбуден , всъщност не знам дали го кърмиш, но съм сигурна , че има значение и ти как си с настроението-съдя по моята дъщеря Hug

# 61
Аз да попитам за Пловдив ще се съберем ли да снимат и нашите бебоци? Peace

# 62
Мами от Пловдив, хайде да се организираме и ние за снимки при Калина.
Повтарям се, но  сред толкова страници може никой да не е прочел Hug

Юлско бебе, будя я , защото малката е дребосъчка(може и да водим класацията за най-малко бебе).На 3,5 м тежеше 5200/60 см.Не съм седнала да се притеснявам, но не мога все още да я оставя да пропуска хранения.Педи дори иска да я храня на 3 ч., което вече е невъзможно.
Сиси, честита ти рожденничка  bouquet!Да расте здраво и жизнерадостно дете!
Инкс, честита годишнина!Много сте красиви и двамата , да сте все така щастливи!
Аманитка, не се ядосвай за свекървата Hug!Ако човек сам не търси контактите с едно дете, по-добре да не го прави на сила.
Столче за хранене имам от сестра ми и от кумата, та няма да купувам.
Марулка, схемата за захранване е уникална hahaha Joy!
Емили, много тъжно ми стана като прочетох, дано се намери начин Praynig!
Миласара, страхотни сте,Ели, браво за снимките Hug!
За сериали време не остава, въпреки, че имам невероятно кротко дете.7 месеца през бременността бях като затворник вкъщи и бях научила програмата на телевизиите наизуст.Затова сега прекарвам всяка възможна минута навън.Сутрин с кафето преглеждам форума, а вечер- само късните новини.
Много време ще ми трябва , за да си наваксам за цялото лежане през бременността.Направо ми се изправя косата, като си спомня какво беше.

# 63
  • София
Медула,да не би Мадлена да е гласувала за вас?Щото за нас гласува.Ама като се замисля и аз гласувах за нейна снимка,не тази на 1 място,а друга,за да видя как става.Обаче всеки път получавам имейл ,кой кога е гласувал за нас и има и непознати хора.Тоя рейтинг как се покачва  newsm78 не знам,и на нас все ни пада.Майната им  Grinning .

Писах на Цветен прашец.А, да питам,понеже много ми харесаха снимките на Мила.Само мама ли може да присъства,в смисъл,ако и тати иска да дойде да го щракнат 2-3 пъти ,дали ще е удобно?Не че съм го питала,но знам, че ще иска.

Проходилка няма да ползваме,много лошо съм настроена към тях.Те са направени мама да се отърве от детето,а не да му помага в прохождането.По-добре го остави на пода на едно одеало с куп играчки,от колкото да лъжеш себе си.Мен ме дразнят и тия ,дето с чупка в кръста половин година водят детето за ръце.С колани пък още по-зле,не се научавало да пада като хората.Ще се пробвам да устоя сама да си проходи,макар и да е по-късно.Детето само започвало да се изправя по мебелите.

# 64
Нина,над снимката в черното правоъгълниче има пет звезди,чрез тях става гласуването,те обозначават как гласуваш-с една,две....или пет звезди,ако искаш с пет звезди-натискаш последната звезда отдясно и след това до нея "save vote" Grinning Hug

Хаѝде готово, имаш нашият глас. Нали са ни родени на една и съща дата трябва да се подкрепяме. Успех! Simple Smile

# 65
  • София
Влизам само да напомня на мамите които се записват за снимките да пишат и имената на бебчетата, за да не ги търся.
Мимето ще питам за татковците, но сигурно няма да има проблем, мисля, че Калинка беше казала, че може да се правят и семейни снимки.

# 66
Здравейте, мамки Laughing, да не ми се разсърдите сега Hug Hug Hug
Аз съм изоставена от моите мъже и  се гледаме само с бебата. Малко четох от новата тема, стигнах до там дето Деси пише, за НЕПОНОСИМОСТТА КЪМ ЛАКТОЗАТА, deasy_des, на кърма сте, нали? ГАстроентероложката ми препоръча да пробвам с безлактозно АМ за 48 часа, като през това време се изцеждам за да не ми спре кърмата. Явно наистина има такава възмовност при наличие на слуз в акото, или зелен цвят Rolling EyesАз не го направих този експеримент, но не изключвай тази възможност. Ако е така , ще си го израсте като стой, та гледай.....както и доста от проблемите, с които се сблъскваме сега...
Аз си мисля понякога, да не кажа доста често - много, много тежко изстрадвам здравословните проблеми на децата, най-малкото нещо е в състояние да ме разтърси и да се срина - не бях толкова малодушна ли да го нарека, незнам...но едвам намирам сили да се "събера", когато са ми болни...
Продължавам с четенето Hug

# 67
Цветен прашец, карай с имената на мамите.

Миме, сигурно се казва така, но понеже веднага й изпратих една майна на ума си, съм я забравила моментално Laughing
Сега като тръгна да се възмущаваш по повод на прохождането се сетих как все държахме каката за качулката, като хукна да върви вече hahaha
Тя, както съм споменавала, проходи на 9 месеца, но проходи е слабо казано, защото като усети, че може да се движи, тръгна да бяга, а още плетеше краката.  И  това с качулката беше, хем да не се навеждаш, че те боли кръста, хем детето да порита 2 секунди във въздуха, като се спъне, преди да драсне на нова сметка  hahaha.

# 68
Сиси ♥♥, да е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва и обича!     bouquet

Ние поне за сега и пъпчици сме нямали,коликите ни бяха слаби,но акото се развали след първият пентаксим...а прочетох,че в някои случаи ваксината отключвала алергията Thinking.  Praynig се да не е това.При вас кога ви поставиха "диагнозата"  Hug

и при нас стана след първия Пентаксим Rolling Eyes Rolling Eyes оттогава минаха повече от 2 месеца и не сме слагали втората. МНого ми е притеснено и за това -наново ли трябва да го започваме, ами ако пак нещо стане....уфффффф

# 69
Включвам се само да се похваля-Вече си имаме две зъбчета

# 70
  • София
Медула,това за качулката си е в реда на нещата  Grinning.Аз говоря,за тези деца ,които никога не падат и не лазят,защото някой ги държи във въздуха като кукла на конци.Много важно е и да се научи как да пада,да се пази,а не само да ходи като роботче.

# 71
  • Видин
Кейти  Shocked браво, браво! Да са белички и здравички!

# 72
Аммм, Миме, нЕмаме проблем- това с качулката-то и досега си пада без проблем hahaha

# 73
  • София
ето нещо евтино,за който не му се готви,с доставка 1,,50
http://www.mykitchen.bg/index/
Поръчва се днес за утре.

Има концерт на WASP и Филип е там,разбира се,изкукуригах сама.

# 74
  • Видин
Ейййййййй, не пускайте линкове с храна в темата, моля ви  Confused Дали доставят до Видин  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт