Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 060
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добро утро!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ КАТЕТА!

ТАНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава. Желая ти всичко най- най!

Джиджи   Hug чудесно сте си изкарали вие. Ние тъкмо мислехме да отскочим някъде, но ще го направим дай боже този уикенд. Стелличка с всеки изминал ден все по-сладка става. Изпуснахме ние да кандидастваме за зет  Wink
Инкс, А4, Шайн добре съм момичета, много ви благодаря  Hug снощи вече вирусът се предаде и Т спадна, ма то такова зло кат мен не се дава  Laughing
Кукумявче, Нели, Иличка, аз нямам нищо против да се наема с организирането, ако разбира се някоя от вас не иска да се занимае с това Peace Ще говорим с Калина кога и е удобно и ще го направим.
Инкс, по въпроса ти, аз си мисля, че е нормално вече мъничетата да проявяват характер. Нашият разбойник се крие и се срамува, плаче от непознати, особено ако рязко налетят да му гукат в лицето  Twisted Evil
Цветен прашец, не се притеснявай, отивай да се снимате. Аз също мисля, че никой няма да се впечатли от ревящо бебе - всичките го правят, а и на нея ще и е интересно и любопитно, тъй като ще има други бебчовци и ще се кротне, ще видиш, а и за теб ще бъде едно разнообразие. Най-важното е ти да си спокойна - тя усеща твоето притеснения и затова се изнервя  Hug Hug Всичко ще бъде ОК

На днешните фотомодели пожелавам прекрасни емоции и настроение днес. Да си изкарате страхотно, да направите хубави снимки и чакаме с нетърпение да разказвате и да показвате  Laughing

# 691
Честит Имен Ден на всички празнуващи!

# 692
  • Кърджали
Хайде пак ми се затри всичко, което писах...
По повод първия си имен ден малката беше особено ранобудна и сега безсънието ме тресе... Щракнахме си няколко снимки /Някой знае ли адреса на Дядо Коледа, да си поръчам едно фотоапаратче  Mr. Green/
А брат ми вчера ми каза, че нарочно съм кръстила малката така - да може да си празнуваме именните дни заедно  Laughing Къде що мине конспирации търси това дете...
Исках да попитам нещичко... От няколко дни забелязвам,че кожата на Кати сякаш се бели /както след раждането/... Не съм сменяла козметиката, досега добре и понасяше, не сме имали проблеми... Случвало ли се е и на други, или просто си имаме змийче в къщата ...
Честит имен ден на Катя на Мама Диди, и на Катрин на Цветен прашец. Дано не съм пропуснала някого...
Та почерпката от нас

# 693

Честит имен ден на момичетата на Мама Диди, Сандра и Цветен прашец. Ако има и други именници от сърце весел празник и на тях.
Тани, много обич и щастие желая и на теб!
Фелисити, радвам се да видя, че вече си по-добре. Хайде, стига толкова, че много ви се насъбра. От тук нататък само хубави неща Hug

# 694
Честит имен ден на Кати на Сандра, на Катето на мама Диди, на Катрин на Цветен прашец и на всички други малки и големи Катета! Бъдете много здрави и усмихнати като днешния хубав и слънчев ден!

Честит рожден ден Тани! Много любов и късмет!

Честити месечинки и на всички празнуващи днес!

И приятна фотосесия на бебешорковците!

# 695
Честит рожден ден,Тани!Нека всички твои желания бъдат мои пожелания      bouquet

Честит имен ден на всички Катенца!

Роси,добре дошла!
Миласара,един път и ти да се оплачеш LaughingИзлей си мъката спокойно,на теб ти е простено Hug
Мама Диди,аз вчера си получих кенгуруто,беше 6-ти ден.Мен също ме е нямало като са дошли,но имах талонче под вратата с телефонен номер,на който да се обадя,ако искам да си го получа на същия ден.
Линет,добре дошла в Пловдив! Hug
Шайн,ти не беше ли от Пловдив? newsm78Къде живееш?

# 696
  • Силистра
Здравейте, мамчета!
Тани, честит рожден ден, жива и здрава   bouquet
На всички Катета, честит имен ден

Успях да ви изчета и се включвам на бързо
При нас новото е, че на 21.11 нашия бебок ни зарадва с обръщане от гръб на корем. Всички бяхме щастливи, а баткото в еуфория, а Ники като разбра че може да се врътка  Crazy. Вечерта изкъпан и нахранен от напъване за завъртане се оповръща.

Кейт, нашите еднократни пелени са Фъзи един размер и съм доволна, ако не мога да изпишквам, поемат за около два часа. Лесно се откопчават и са удобни за ЕБХ
Медула, за ваксините исках да питам :Разбирам, че си против или? Аз не съм им фен и когато ходим на ваксина съм със свито сърце. Много ме е яд, че позволих на док да ми повлияе за Пентаксима, но ако твоя пост беше месец назад със сигурност нямаше да се съглася. Търсих в нета само едно мнение против него и щях да съм по уверена, ама уви...

За раждането си говорите, да не ви се е дораждало пак, а?
Моето раждане беше кошмар, няма да разказвам, но ако преди съм искала три деца, сега категорично си оставам с две. Когато излязох от упойка, благдарих на Бог , че сме живи, а родилна зала приличаше меко казано на касапница. Ники има белег, като Хари Потър на челото  Wink

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 11:22 от svetly_

# 697
  • София
Честит рожден ден, Тани.
Честит имен ден на празнуващите  bouquet
Фелисити, няма проблем да се заемеш с организацията. За кога горе-долу да го планираме.Аз искам да ми дойдат рокличките от Некст и с тях да я снимам Peace

# 698
И накрая - все забравям да питам - на възрастта на нашите бебета възможно ли е вече да недоволстват, като ги оставиш на някого? Напоследък на два пъти оставяме бебка - единият път за час и нещо, другият за повечко на бабите - и двата пъти се е скъсала да реве.

При нас се случва същото всеки път, когато я оставя с бабата (и таткото е с тях, но няма ефект) - рядко я оставям на друг и за кратко.  Аз също си мисля, че може да е недоволна от моето отсъствие, все пак по цял ден сме заедно Simple Smile

# 699
Честит рожден ден, Тани.
Честит имен ден на празнуващите  bouquet
Фелисити, няма проблем да се заемеш с организацията. За кога горе-долу да го планираме.Аз искам да ми дойдат рокличките от Некст и с тях да я снимам Peace

Предлагам взаимно да решим кога да бъде. Не знам колко време отнема подготовката, а и мисля, че трябва да се съобразим и с графика на Калина Simple Smile

# 700
  • София
Благодаря ви момичета за поздравите, не знаех, че и ние сме сред празнуващите. Ето почерпете се:

Инкс, Фелисити наистина кто писне е неспасяемо положението. Докато не се изнесем със скороста на светлината не спира. Иначе сме готови да тръгваме, всичко съм приготвила и чакам да се нахраним на обяд и да тръгваме.
Инкс беба не сме я оставяли до сега на непознати само на баба й, но нея я познава добре защото я вижда почти ежедневно, та не знам как ще реагира.
Свети от какво Ники има белег на челото? И кажи къде си раждала да не ходим там.
Момичета и аз много искам да се запознаем вече (поне с някои от вас), че накрая ще ме обявите за аутсайдер като онази съфорумка (от друг форум) която си измисляла разни неща и показвала децата на другите за свои, май обобих две личности в една, ама пък те едни личности.

# 701
Хахах, Цветен прашец, намери кво да кажеш...  Laughing
Стеф, защо да не го познаваш Ивчо, знаеш си, че е ревливичък. А сега покрай зъбите още повече ще се изнерви, няма какво да се упрекваш, че не го познаваш.
Маймун, аз чакам още, не съм почнала... донякъде си права, че на мене се чеше.

Честито на дечицата на Мама Диди, Цветен Прашец и Сандра! Честит рожден ден на Тани!

Сиси, забравих да ти отговоря, българин е, да. Детето е на 12г. Не знам къде се питат тези неща обаче...

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 11:23 от Emily_

# 702
Честит празник на всички именници, на месечинковците и на рожденичката. Много ведро настроение ви пожелавам.  bouquet

Светли, не съм против ваксините по принцип. Попаднах на информация за обратната страна на медала, няма лошо човек да се замисля върху това, което прави Peace Аз, за щастие, разполагам с доктор, който да преценява рисковете и с който да се съветвам. Той е с богат опит, но треска го тресе, когато става въпрос за ваксини. Той не беше против Пентаксим, но го сложихме един месец по-късно, сега пак изчакваме с втория прием. А от Synflorix се въздържаме, защото ваксината е нова и няма достатъчно история. Това решение той го взема при положение, че с каките сме минавали през отити, и на двете са им се пукали тъпанчета при усложнения от грип, когато бяха малки. Та така...

Мила, вдигни носката, това е само период. И нашата баба е "обирала парсата", като е била детегледачка, но после й минава. Какво да ни прави, като сме й милички Mr. Green

Джиджи, поздрави на малката сладурана Hug

Самото ми раждане не беше кой знае какво приключение, отидох в болницата и си цвръкнах детето, беше като работа, която трябва да се свърши. Качих се горе след двата часа, взех си душ и отидох да си търся бебето. И си го гушнах, та досега сме голяма любов. Heart Eyes

За снимките засега съм пас, нещо не мога да се движа и до кога ще е така не се знае...

# 703
  • София
ЧРД,Тани!Пожелавам ти любов,щастие и усмивки!

Честит имен ден на всички малки и големи именяци!

Благодаря за виртуалното рамо. Hug Сигурна съм,че след днешната фотосесия ще съм изтощена и с усмивка до ушите newsm47 Татко и батко са на фризьор,за да са в най-добрата си форма Wink

Марулка,стигнем ли до Тайланд,обещавам тържествено,ще имаш магнитче  Hug Знам каква мания е- и моя хладилник е целия в шаренийки от цял свят Peace
Цветен прашец,не се притеснявай,дори и да реве сладурката.Сигурна съм,че ще й стане интересно WinkДоколкото си спомням,сме в една група,така че ще чуеш и соловите изпълнения на мойта девойка Peace
Медула, Joyвсички бъдещи майки трябва да прочетат последното ти изказване Hug

# 704
Меморандум на едно дете
 Не ме разглезвайте. Зная много добре, че не мога да получа всичко, което искам. Аз само ви изпитвам.
 Не се страхувайте да сте строги с мен. Аз го предпочитам. Това ще ми позволи да разбера къде ми е мястото.
 Не ме насилвайте. Това ще ме научи, че силата е всичко. Аз ще откликна по-лесно, ако ме убеждавате.
 Не бъдете непоследователни. Това ме обърква и ме кара да се измъквам по какъвто начин мога.
 Не ми обещавайте. Вие може да не сте в състояние да изпълните обещанието си. Това ще ме накара да не ви вярвам.
 Не се връзвайте на моите предизвикателства, когато ви кажа или направя нещо, което може да ви разстрои. След това аз ще се опитам да извоювам още по-големи "победи".
 Не се разстройвайте много, когато ви кажа "мразя ви". Аз не искам да кажа това, а само да ви накарам да съжалявате за онова, което сте ми сторили.
 Не ме карайте да се чувствам по-малък, отколкото съм. Аз ще го компенсирам, като започна да се държа като "важна клечка".
 Не вършете неща вместо мен, които мога да свърша сам. Това ще ме накара да се чувствам като бебе и мога да продължа да ви използвам.
 Не обръщайте голямо внимание на "лошите ми навици". Това само ще ме насърчи да продължавам.
 Не ме критикувайте пред други хора. Аз ще възприема по-добре, ако разговаряте с мен спокойно и насаме.
 Не се опитвайте да обсъждате моето поведение в разгара на кавгата. По някои причини слухът ми в този момент е нарушен, а способността ми за контактуване още повече. Правилно е нещата да са такива, каквито се изискват, но е по-добре да поговорим за това по-късно.
 Не се опитвайте да ме поучавате. Вие бихте се изненадали колко добре знам какво е добро и какво е лошо.
 Не ме карайте да чувствам грешките си като грехове. Аз трябва да се науча да правя грешки, без това да означава, че не съм добър.
 Не ме гълчете постоянно. Ако го правите ще се наложи да се правя на глух.
 Не искайте обяснение за лошото ми поведение. Понякога не знам защо съм се държал така.
 Не поставяйте твърде много на изпитание честността ми. Лесно мога да се изплаша и да ви излъжа.
 Не забравяйте, че обичам да експериментирам. По този начин се уча. Моля ви, изтърпявайте ме!
 Не ме предпазвайте от последиците. Аз имам нужда от опит.
 Не обръщайте голямо внимание на леките ми заболявания. Аз може би ще свикна да се радвам на неразположението си, ако това ми носи повече грижи.
 Не избягвайте отговорите на честните ми въпроси. Ако го правите, скоро ще разберете, че съм спрял(а) да ви питам и търся информация от някъде другаде.
 Не казвайте, че въпросите ми са "глупави" или "безсмислени". Ако постъпвате така, много скоро ще усетите, че го правя, за да се занимавате с мен.
 Никога не се представяйте за идеални и безгрешни. Ще ми бъде трудно да ви следвам.
 Не се притеснявайте, че прекарваме малко време заедно. Важното е как го прекарваме.
 Не позволявайте страховете ми да предизвикват безпокойството ви. Така ще се страхувам повече. Вдъхнете ми смелост.
 Не забравяйте, че не мога да се справя без вашето разбиране и насърчение. Макар и често заслужени, понякога забравяте похвалите и одобрението. Изглежда само гълченето не го забравяте.
 Отнасяйте се с мен, както се отнасяте към приятелите си и аз ще бъда също ваш приятел. Запомнете, че е по-лесно да се учите от модел, а не от критик.
И още нещо - аз ви обичам много, моля ви обичайте ме и вие

Меморандум на една майка
Не искайте от мен всичко! Аз съм просто майка, не Господ.
Не забравяйте, че имате и баща. И той може да ви избърше дупето, и той може да ви измие ръцете, както и да ви даде вода.
Когато съм строга с вас, това не значи, че ви мразя, затова не ми отвръщайте с „Повече не те обичам!” Ако съм креснала малко по-силно, то най-вероятно е защото пак сте прекалили.
Не ме изнудвайте. Не си мислете, че ВСЯКО добро дело се заплаща. Има и такива, които вървят ‘безплатно’. Наричат се ангажименти.
Ако се лигавите твърде много, това ще ме накара да съм още по-строга с вас.
Обожавам да прекарвам времето си с вас, но понякога просто искам половин час сама със себе си, за да изгледам новия епизод на любимия си сериал!
Глезете ме! Ако по-често ми правите дребни подаръчета, измайсторени от вас, аз може би ще отвръщам със същото към вас. Още по-ценни са тишината и спокойните игри.
Внимавайте с тона. „Искам” и „Дай”, изричани винаги със заповеден тон, не са най-добрият начин да постигнете своето.
През нощта имам нужда от почивка, също колкото и вие. Непрекъснатото носене на вода и играчки може да ме изнерви допълнително, така че не ми се сърдете, ако бъдете паркирани по леглата с шамар по дупето.
Бъдете самостоятелни. Колкото и да сте малки, нищо не ви пречи да си вземете любимата играчка сами.
Пораснете умни и способни млади хора. Бих дала живота си за вас, но не и цялото си материално състояние, ако вие не сте в състояние сами да го постигнете

Общи условия

Активация на акаунт