ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ КАТЕТА!
ТАНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава. Желая ти всичко най- най!
Джиджи
чудесно сте си изкарали вие. Ние тъкмо мислехме да отскочим някъде, но ще го направим дай боже този уикенд. Стелличка с всеки изминал ден все по-сладка става. Изпуснахме ние да кандидастваме за зет 
Инкс, А4, Шайн добре съм момичета, много ви благодаря
снощи вече вирусът се предаде и Т спадна, ма то такова зло кат мен не се дава Кукумявче, Нели, Иличка, аз нямам нищо против да се наема с организирането, ако разбира се някоя от вас не иска да се занимае с това
Ще говорим с Калина кога и е удобно и ще го направим. Инкс, по въпроса ти, аз си мисля, че е нормално вече мъничетата да проявяват характер. Нашият разбойник се крие и се срамува, плаче от непознати, особено ако рязко налетят да му гукат в лицето
Цветен прашец, не се притеснявай, отивай да се снимате. Аз също мисля, че никой няма да се впечатли от ревящо бебе - всичките го правят, а и на нея ще и е интересно и любопитно, тъй като ще има други бебчовци и ще се кротне, ще видиш, а и за теб ще бъде едно разнообразие. Най-важното е ти да си спокойна - тя усеща твоето притеснения и затова се изнервя
Всичко ще бъде ОКНа днешните фотомодели пожелавам прекрасни емоции и настроение днес. Да си изкарате страхотно, да направите хубави снимки и чакаме с нетърпение да разказвате и да показвате

Къде живееш?
. Вечерта изкъпан и нахранен от напъване за завъртане се оповръща.

Татко и батко са на фризьор,за да са в най-добрата си форма
всички бъдещи майки трябва да прочетат последното ти изказване