Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 064
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Cveten prashec, затова дадох такъв пример, защото и при нас е фантастика Laughing.
Днес времето беше невероятнооо, направо умрях от жега, съжалих, че не съм по къс ръкав, с Джилиян здраво се напекохме, напекохме и двете девойки, видяха слънце кълките им, обявиха ни за смели майки, една майка с 7 месечно ли беше, 9 ли, навлечено, ама както и да е.
Все се каня да кача един линк тук, ако някой иска да помогне и да прати смс. Това е едно момче, с което сме учили заедно в основното, една година по- голям беше. Ще видите повече информация на линка. Семейството му доста е изстрадало с него, а сега брат му след нелеп инцидент изпада в кома като брат си и прогнозите са били да остане в будна кома, като брат си до колкото разбрах, но в крайна сметка не е издържал и е починал. Ако може поне единия син да им върнем.
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/HELP-Tonito/167174681610?ref=nf

# 391
  • Кърджали
Ей, момичета, разбихте ме. Къде ги видяхте тези ц..... и х.. -не знам.  smile3532 smile3501 Аз виждам два гълъба. Сафо, не ни мъчи кажи какво е нарисувано.

Има ги, има ги..и аз ги видях..Единия гълъб май като тюлен го видях, че и чаша мернах...
Днес цял ден бяхме навън..Прибрахме се чак в пет... И като се прибрахме малката изпадна в една истерия... Хапна, успокои се и заспа в люлката...После я чака баня, хапване и нов сън...
А да, вчера не беше спала почти цял ден.. Спа само навън половин час и сутринта около 15 минути. През останалото време на деня ми се мръщеше само. Обаче когато баща и се прибра започна да му се смее, чак успя да си я запише как се смее ... Не е честно пък, азц я гледам цял ден, тя на него се смее...  Crossing Arms
Ходих при личната лекарка за нокътя. Изчете ми една кратка лекция от типа "така ли се режат нокти" изписа ми едно мехлемче  и е надявам да се оправи по - скоро...

# 392
Медулка и Мила да помолят половинките си довечера като се събличат да им погледнат гърба - сигурно вече са почнали да им никнат крилца, от всички ни те са най-невинни  Laughing
Иначе какво е искал да нарисува художника сигурно подлежи да сериозна дискусия, обаче аз не знам. Смешното е, че тази картина /подарък от наши много добри приятели за сватбата ни/ стои вече 9 години на стената в дневната и аз винаги съм виждала в нея 2 гълъба. Скоро забелязах, че Михаил много я отразява - все й се смее, гледа я и й говори. Та се загледах какво го привлича и тогава забелязах в десния край нещо което ми заприлича на мъжки атрибут и женско дупе.  Crazy  Пък вие сега откривате още неща.

# 393
  • Варна
Аз имам едно НОИ питане. Видях, че са ми изплатили първите парички по линия "майчинство". Е те не трябва ли да са малко повечко от тези по болничен, които се изплащат? Нели, ако не бъркам ти беше много в час с тези неща. Дали ще хелпнеш?

Сумата е абсолютно същата. От 45-дневния болничен, до 410 ден, т.е. до навършване на 1 г. дневната база е еднаква. Сумата варира всеки месец според броя работни дни  Peace

# 394
  • София
Джил, защо трябва да получаваш повече сега с декларацията newsm78
Ти се водиш в отпуск по бременност и раждане в размер на 410 дни, 45 от които преди раждането и според мен сумата трябва да е една и съща през целия период. Не бъркай тук с обикновените болнични, при които наистина се изплаща 80%,а не 90 както е при нас.
Ето виж този линк ако ти върши работа
http://docs.google.com/View?id=dcj85925_166fdrg83c5
Сафо, аз виждам гълъб и тюлен, но не съм зе заглеждала много Peace
Цветен прашец, и при нас има такова олесяване, но си мисля, че се е получила защото лежи основно по гръб.
Азизгледах днес новия филм "2012"- има по тракерите, и бих казала че съм впечатлена откъм ефекти. Препоръчвам

# 395
Ааа,Сафо,и Цезари излезна невинна JoyТи пък сега,и дупе... Rolling EyesОстана само и атрибута да се движи към него... Joy hahaha Joy

Лелеее,ужасни сме JoyОсобено аз Laughing

Ааа,редакция,и Нелир е към невинните Laughing

# 396
Сафо, аз виждам две птици и един член....  Mr. Greenтакъв де не партийен а полов един вид... Laughing
Май виждам и от двете по -малко... знаех си , че съм смахната. Joy Mr. Green Joy

# 397
  • София
Ааа,Сафо,и Цезари излезна невинна JoyТи пък сега,и дупе... Rolling EyesОстана само и атрибута да се движи към него... Joy hahaha Joy

Лелеее,ужасни сме JoyОсобено аз Laughing

Ааа,редакция,и Нелир е към невинните Laughing
Ми че къ, ние сме с непорочното зачатие, имам си едно малко Исусче у дома

# 398
  • София
Ваня, Нели благодаря ви за отговора  Hug Явно счетоводителите, с които съм говорила не са много в час, защото точно това ми бяха казали - болничен 80, после майчинство 90. Peace

# 399
Ето и малко по- официална информация, сумата, която трябва да се събере не е непосилна според мен.
http://dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=115&start=0
За картината и аз видях и женското дупе, до непартийният член Joy.

# 400
  • София
картината е двусмислена  Joy , но интересно как за 9 години , ако не вие, то поне някой друг не е забелязал нещо друго освен двата гълъба на нея .

# 401
  • София
Ваня, Нели благодаря ви за отговора  Hug Явно счетоводителите, с които съм говорила не са много в час, защото точно това ми бяха казали - болничен 80, после майчинство 90. Peace
Извинявай, писала съм Джил вместо тебе Peace. Без да искам

# 402
  • Canada
За олисялото - и Кари имаше определено от лежането. Тогава се бях побъркала, че е рахит, но доки само ми смя и каза че не всяко олисяване е рахит!
За картината - честно и аз видях два гълъба. Но не съм я гледала в подробности, защото наистина снимката не беше много добра. Явно съм пропуснала непартийния член... Joy
Аз пък днес си мислех как съм забравила как точно изглеждат венците на бебчетата преди да избият зъбки. Нали сега поглеждам от време на време в устичката на Нико и ми се струва че отстрани напипвам нещо, ама... не съм сигурна. (просто е по-твърдичко на пипане от останалите му венци) newsm78

# 403
  • София
Юлско бебе пуснах SMS. Дано се оправи момчето.
Ето ни плешивата глава:

http://julskimami.snimka.bg/baby/bebeta-na-5-meseca.442620.16047712
Ето и малко снимчици от нас на 5 месеца:
http://julskimami.snimka.bg/baby/bebeta-na-5-meseca.442620.16047740

# 404
Ха "добър вечер" и от мен..

Днес в крайна сметка го заведох до педи, която по телефона първоначално постави диагноза - "Зъби". Нервирах се зверски и казах, че държа да го погледне, защото за мен има някаква друга причина. Естествено се откри такава - малкият е с хрема, леко зачервено гърло. Като лежи му се стичат сополите, дави се, задушава се и за това не иска да лежи Tired Чудно ми е ако не бях настояла за преглед до къде щяхме да я докараме  #Cussing out
Даде ни някакъв спрей да почиствам носа, да се втечняли сополите и да изтекат от гърлото.
Каза да му разтварям и осилококциум, за всеки случай.
Другото - много бил голям 8500гр, 69см, по думите й размери за около 1г. Оттам ми се накара, че може да развие рахит, отзад главата му била мека - можело и оттам да нервничи.
Увеличи капките вигантол за 1седмица по 3, после пак по 2. и категорично ми забрани да го храня нощем. Каза, реве-не реве никаква храна до сутринта. Препоръката й е да започна и каши от другата седмица, за да се засища повече и да разреди храненията от 7-8 на поне 5  ooooh!
Другото, което каза, че е добре да вземем овлажнител за въздух. Така щял да спи по-добре и с носа проблемите да се подобрят  Peace Зори вие как сте с влажността в стаята ?

И след прегледа отидохме на разхода, мислих да се присъединя към Драга, но по-добре,че не го направих. Стигнах до градинката на Иван Вазов и реееееееев, до скъсване. Отстрани ме гледаха всеедно си инквизирам детето, толкова осъдително. Звънях на майка ми да идва да бута количката до нас, а аз да нося ревльото на ръце, че нямаше как сама да се оправя ... Кошмарен ден ми беше, сигурно и такава нощт ме чака, нали няма да има хапване...
А майка ми е болна и утре малкия ще си е вкъщи  ooooh! Crazy

Оплаках се и аз...лека да е вечерта ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт