Айд наближава, мир и любов повелява – 126та арабска тема

• 44 674
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте Simple Smile
Няма да се обяснявам много, нуждая се от помощта ви най-искрено.
Луд фен съм на арабския свят - книги, пътувания, филми, култура, музика...

Спонтанно днес реших и взех категорично решение, че искам татуировка на задната част на врата ми с арабски букви.
Християнин съм, баща ми като чу - полудя, то не бяха лекции и чудеса.
Как да е решено!

Има няколко преводача в интернет,но не съм им много сигурен и им нямам доверие.

Искам да си напиша:
Sex is my religion
Forski

Името ми е Никифор.
Имена превеждат ли се - преди 2 седмици в Египет ми казаха, че накратко името ми Ники - малкото, било нещо като fu*k you... та няма да си пиша само Ники, накратко ми казват или Ники или Форски, ама реших да си  напиша само името цялото - НИКИФОР

Моля, напишете ми го как е на арабски. Ще го принтирам и ще го дам да ми го напишат, много искам!

Sex is my religion се отказах, защото мисля още да си ходя в арабския свят и да нямам нещо проблеми а у..
НО си ИСКАМ името на АРАБСКИ на ТАТУС на врата ми!
Ще съм ви много благодарен, нека всеки да пише, за да видим да няма проблеми а у Wink
Мерси много  Praynig

# 631
Ложен  направо  100 точки като попадение   към вкусовете на  децата  ми и на мен    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

отдавна си я бях харесала    а сега като знам и името   ще   им купя една касета да я слушат в колата   Hug  благодаря   Hug   

Форски , ти  може и да  си  ми  син  според моите години 

е няма да ти  изнасям лекции като баща ти но моето момче   по  добре  не си прави  никакви  подобни  татуировки  Peace  в една от темите  или    същата  тази   ако  някой си спомня да  даде линк,  където момичетата   коментираха  вредата от такива процедури  а и млад си още   след  време  може и   сто пъти да си промениш   решението   Peace

по добре е май да  си го изпишеш с къна  черна  ще ти остане  за около месец  Peace

за превода  какво да ти кажа   Thinking обикновенно не се превеждат  имената  но  честно   да ти кажа за значението на  половината  от името   Outta Joint моят племенник и той така му викаме от малък но мъжа ми ме предупреди  да не   уча децата  или да казвам пред някого   галено т е Ники    Crazy не било   нещо  прилично   Mr. Green 
успех ти желая   в откриването на арабските ценности и мъдрост  Peace

# 632
Здравейте компанията. Нещо се позагубихте всички,какво ли правите  newsm78
Хайде по едно кафенце за събуждане
Форски за татуировките послушай каките си и недей си прави,че после ще съжаляваш.

# 633
Здравейте!

Слу4айно попаднах на сайта ви и темите, които сте изписали с толкова топли 4увства, предизвикаха у мен истински интерес към арабската  култура.  Simple Smile
Студентка съм извън България, имах приятел, който беше мюсюлманин, но така и не събрах смелост да разкажа на родителите си и може би никога няма да го направя, въпреки 4е той успя до голяма степен да промени представата ми и предрасъдаците за мъжете, изповяджащи тази религия. Confused
Ще ви навестявам от време на време, пишете вълнуващо, а и макар да не се познаваме, ви 4увствам някак си близки.  Simple Smile

# 634
Добре дошла Елза де!!! Разкажи ни повече за себе си - недей само да четеш.То днеска май само аз си пиша тук самичка. Къде сте бре хора  newsm78 Като едно лудо Ленче съ чувствам така ша знайте. Бързо да съ засравмате и да вземате да пишите  Hug

# 635
Никито,  Hug Hug отзовавам се на призива. Ама докато е хубаво времето така ще сме поне ние, повече навън и по-малко пред компа.  Peace Пък на теб на работа ти доскуча сигурно.  Hug

Елза, здравей и добре дошла. Ще се радваме да пишеш при нас! От коя държава беше приятелят ти? Тука всички сме с разбити предразсъдъци относно религията на половинките напук на всеобщо битуващото мнение.  Hug Hug

Дуа, строго те критикувам, не те е срам да те няма толкова време. Предполагам, че си се качила на яхтата и си отплувала към топли води.  Mr. Green

АС, пристигна ли? Hug

Айа, а с теб как ли е пътуването? Цяла Европа още била скована от студ. Добре, че засега в сме по-близо към Ориента по температури.  Mr. Green

Свеарче, много точни съвети към младежа! Peace Peace Гуш туш за малкия уминк Мохамед Амин.  Hug Hug

Къде са останалите списващи тука, да се явят веднага?  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 15:44 от amal

# 636
АМАЛЧИК  Hug Hug Hug сега съм в отпуска и затова има време за писане. На работа няма нет, пък и време за ползване едва ли ще остане и да има. А пък и хабибито днеска няма да пише повече че среща има следобяда по работа и аз чистих готвих прибрах прането преди да го намокри дъжда. А пък и посписвах от време на време.
Хайде другите арабелки да се отчитат да не се изреждаме поименно  Laughing

# 637
Благодаря за топлото посрещане моми4ета!
Какво да ви ракажа за мен самата,  студентка съм в Германия, все още не съм станала мама и надали има опция това да се слу4и скоро Laughing
Приятелят ми беше тур4ин, запознахме се по4ти преди две години, не сме ве4е заедно, но все още се 4уваме и поддържаме врЪзка.
Той определено е прекрасен 4овек, на когото все още мога да раз4итам.
Тук ми се отдаде възможността да общувам със студенти от най- разли4ни националности и това смея да кажа ми промени отношението и светлогледа ми по много въпроси.
Но арабската култура за мнозина е повод само и единствено за критика, което разбира се, е доста ограни4ено схващане.
Мисля, 4е българите дале4 не сме 4ак толкова толерантни за колкото претендираме. Но ти си е пак индивидуално, не искам да обобщавам Wink
Според мен религия, култура и манталитет не винаги се препокриват като зна4ение, поне аз познавам араби с доста разли4но отношение и кам трите изброени.
Но вие навярно сте преминали през много перипети, за да запазите врЪзките си, за което ви се възхищавам.   bouquet
Аз сигурно не бих била способна, дори и да съм наистина влЮбена Thinking

# 638
И аз съм първа кипра тука цял ден, ама не ми се пише нещо, че не ми е добре пак, не че съм болна ама нали знаете приказката "Г...з глава затрива"  Mr. Green Та решавам аз миналата седмица да пийна малко хапчета за слабеене, че нали спирам цигарите и много ми се яде, абе вълчи глад направо, пак аз съм си пухкавелка и викам я  да си взема аз хапченца, че то ще се пръсна вече  Rolling Eyes и 2-3 дена нищо, ама вчера като ми стана лошо, малииии щях да умра направо, много се изплаших и още ми е такова едно никакво  ooooh!
Така, оплаках се набързо  Laughing
АС и Айа дали са се върнали наистина  newsm78 ?
Елза  welcome
Амал, Ники Hug давайте трите да нищим нещо

# 639
Тес, не си причинявай такива мъки. Много е вредно пиенето на такива хапчета според мен. И драстичните диети също. По-добре си състави програма за балансирано хранене ако имаш възможност да я изпълняваш като включиш в нея храни от всички групи. Иначе организмът изгладнява и често след спиране на диетата се забелязва обратния ефект. За да забравиш цигарките гризкай морковчета, ябълки и други нискокалорични нещица. Heart Eyes Аз да ти кажа нямам проблем с отказването, но не съм и истински пушач де, може би затова. Докато беше малко бебето нямах грам стотинка време и единствената ми почивка беше по една цигарка на балкона. Ама сега вече не.  Hug

# 640
ТЕС браво за волята да не пушиш!!! И аз смятам да пробвам като ги вдигнат цигарите, ама казвам пробвам че вече съм ги спирала няколко пъти  Mr. Green Виж за апетита сигурно е защото трябва да са ти заети ръцете и устата с нещо. Пробвай както ти е казала АМАЛ.Тя тази диагноза ГГЗ и аз днеска май ще я изпитам ама да видим.
Елза ами то който го изпита на гърба си той знае какво е - имам предвид да промениш отношението си към араби ли било, мусюлмани ли  Peace

# 641
TEC yспех в на4инанието!
Аз самата пушех към 4 години по4ти  по кутия на ден, но после реших и ги отказах отведнаж,което се оказа най-добрата стратегия.
Ще се справиш, мисли само 4е първите месеци ще е така трудно. И дано скоро се по4увстваш по добре от тези хап4ета, с това шега не бижа май май Wink
Никито,ти май беше намерила любимия по нета, или се бъркам нещо? Но сигурно е странно усещането да си влюбен в някого, когото не си виждал на живо.
Пожелавам ти това да стане ако още не е и да не си разбира се разо4арована по някакав начи Simple Smileн!

# 642
Елза да по интернет се запознахме и засега все още се познаваме само виртуално близо 2 години. За тези две години не ми е дал повод да се разочаровам - дано Бог даде и занапред да не е така. Сетих се покрай въпроса ти, че вчера му разказах за една позната, която има приятелка, чиято дъщеря се е запознала в скайпа с едно момче още в долните класове. И след дълги години на писане сега се срещат най-накрая на живо. И му викам виждаш ли има и други хора, които се обичат като нас - дори и по-дълго не са се виждали и връзката им е просъществувала. А той се пообиди и вика никой не може да обича така както аз обичам теб!!! Ех дай боже винаги да е така

# 643
Брееее Ники, твойто хабиби много романтично беее  #Crazy бравУС на него! А вие как издържате 2 години направо ужасТ. Мислите ли си скоро да се видите, то не може все така да я карате. Дано ако има пречки да ги превъзмогнете скоро  Hug
За хапчетата да ви кажа и аз си знам, че са химии само, ама се посъветвах с лекар преди това, то това им е част от страничните ефекти, ама не мога ги изтърпям аз  Stop . Пак на диетичен режим ще съм, няма как, но по-добре така отколкото да се тровя с тези гадни цигари и още по-гадни лекарства Sick
Пак ли сме само ние тука  newsm78

# 644
ТЕС  Hug явно само трите днеска тук ще си хортуваме. А другарките ще им биде наложена глоба  LaughingА хабибито - да много е романтичен. За виждането си мислех сега след празниците да отскокна, но уви не можа да стане. А и има в момента здравословен проблем (дай боже да се оправи без операция). Живот и здраве трябва да се срещнем най-накрая. От моя страна проблема да не мога да отида е естествено финансов.

Общи условия

Активация на акаунт