Айд наближава, мир и любов повелява – 126та арабска тема

• 44 680
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
                             Здравейте момичета   bouquet
          Покрай празниците нямам много време да пиша,но обещавам реванш.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,които вече са празнували,и на тези
          които тепърва ще празнуват. HugМного любов,здраве и късмет.  bouquet

По този повод искам да ви почерпя за здравето на малкият ми именник.
        Заповядайте и да ви е сладко.

http://etar.hit.bg/program/kal2003/ob_hlqb/5.jpghttp://www.briz2.com/images/offers/catering.jpghttp://savepic.ru/281986.jpg
    ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ МОМИЧЕТА! И едно голямо гуш от мен Hug Hug Hug

# 616

Добър ден

шеф Рамзи

http://images.google.com.sa/images?hl=ar&source=hp&q=%D8 … p;sa=N&tab=wi

http://www.youtube.com/results?search_query=%D8%A7%D9%84%D8%B4%D … D8%B4%D9%8A%D9%81+

Аз пък се интересувам от Готвачката на Мароко
много ми допада таз жена, за съжаление магребският канал ми изчезна и немога да я гледам.

# 617

4акайте да ви разваля диалога  Hug
Първо 4естит имен ден на вси4ки празнуващи днес!

Саида, специално за теб и твоето детенце  

AS, не се у4удвам на интервюто, което си гледала. Мое ли4но наблюдение е, 4е за слу4ващото се в Газа и 3ападния бряг винаги има две теории, винаги има две доста разли4ни версии. Според Human Rights Watch блокадата на Газа е "сериозно нарушение на международното право", според Amnesty International е “форма на наказание за цялото население на Газа, и наруешение на 4та Женевска Конвенция (която Израел е приела)”. Но ето според този господин и сигурна съм още доста хора това не е нищо особено и хората си живеели много добре   ooooh! Outta Joint Crossing Arms

Ето видео за влизането на Конвоя в Газа (има интевюта с няколко ирландци) и интевю с една от 100те допуснати (само 100 вместо 1400 4акащи в КАйро) у4астници в Gaza Freedom March.
А защо Мубарак е толкова непреклонен в позицията си да не позволи достъп, някои смятат, 4е отговорът се крие в срещите му с Натаняху през миналата седмица (това е първа тяхна среща, откакто Натаняху е на власт, много интересен "тайминг").  Thinking

А за Бусманци, надявам се, 4е този репортаж ще събуди властите и съвестта на хората. И ще продължи да се говори по този въпрос, защото ние бързо забравяме.  Confused
Ясно е, 4е бедна България няма как нито да им даде големи жилища, нито да ги издържа, но най-малкото може да им осигури адвокат, да им разяснат ситуацията и опциите пред тях (неизвестността е най-лошото нещо, а още пове4е в 4ужда страна, където не познаваш никого).   Praynig Peace

Аз ве4е оправям багажа, утре пътувам за София да се видя със сестра ми и беб4ето там, а в неделя трябва да летя...но дават голяма снежна виелица в Германия целия уикенд, някакъв ураган се насо4вал натам и май се о4ертава да отложат полета..а в понеделник трябва да по4вам нова работа, отделно имам лекции и практики, от които не мога да отсъствам. И не на последно място нямам търпение да се видя с половинката  Blushмного по липсва, особено послендите дни като обикаля из Йордания и няма време да се 4уваме в Скайпа. Та така, голямата ваканция ще ми излезе през носа...
Оплаках се Whistling

Слън4ев следобед за вси4ки

# 618
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Saidah , да ти е живо и здраво и именичето, и другите деца !!! Дано тази година да е без болести и неприятности   bouquet

Aйа, стискам ти палци да не се отлага полета и да пристигнеш без усложнения  Hug

Странно е това, дават по прогнозите изключително студени дни в западна Европа, а при нас температурни рекорди посред януари. Времето се е побъркало повече от хората  smile3521

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 16:23 от alvera

# 619
Саида, да ти е жив и здрав малкия разбойник.

След като доволно похапнах от почерпките ви с Ложаин да ви пусна едно стихотоворение, което пазя от детските си години.

Ако

Ако владееш се, когато всички
треперят, а наричат теб страхлив;
Ако на своето сърце едничко
се довериш, но бъдеш предпазлив;
Ако изчакваш, без да се отчайваш;
наклеветен – не сееш клевети;

или намразен – злоба не спотайваш;
но… ни премъдър, ни пресвят си ти;
Ако мечтаеш, без да си мечтател;
ако си умен, без да си умник;
Ако посрещаш краха – зъл предател
еднакво със триумфа – стар циник;
Ако злодеи клетвата ти свята
превърнат в клопка – и го понесеш,
или пък видиш сринати нещата,
градени с кръв – и почнеш нов градеж;

Ако на куп пред себе си заложиш
спечеленото, смело хвърлиш зар,
изгубиш, и започнеш пак, и можеш
да премълчиш за неуспеха стар;
Ако заставиш мозък, нерви, длани
и изхабени – да ти служат пак,
и крачиш, само с Волята останал,
която им повтаря: „Влезте в крак!
Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,
в двореца – своя прост човешки смях;
Ако зачиташ всеки, но не лазиш;
ако от враг и свой не те е страх;
Ако запълниш хищната Минута
с шейсет секунди спринт, поне веднъж;
Светът е твой! Молбата ми е чута!
И главно, сине мой – ще бъдеш мъж!

Ръдиард Киплинг

# 620
САЙДАХ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ И МНОГО ДА ТЕ РАДВА!!!

# 621
Добро утро
Какво става с вас, стига почивка  Mr. Green. А и не може всички да нямат нет. Включвайте се най-после.
Да ви подмамя с нещо вкусничко да видим кой може да устои  Laughing

Днес е Бабинден. Да са живи и здрави бабите, дето ни помагат да си отгледаме децата , а и тези , които не могат да помагат, но много обичат внуците си bouquet

Честит празник, на всички лекари и акушерки, които помагат на децата да се появят живи и здрави на този свят

А ето и едно любопитно материалче
http://novini.dir.bg/2010/01/08/news5658701.html

Нещо да кажете ?  Twisted Evil

И друго- днес Елвис щеше да навърши 75 години!!!

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 10:21 от alvera

# 622
Сабах ал хаир  я  жамаа   

Амалче  аз   за баткото я пуснах да пее на бебето   песничката Flutter
я  кажи  какво стана с  ученето   Hug

Ложен   благодаря     аз  тоя  красавец го гледах преди  6 години  всеки ден  но после нямах време с бебета  Blush

за тая  мароканка ли питаш

викат и Шумиша  ,малко на диалект говори но ако има нещо неясно  насреща съм http://www.google.co.ma/search?hl=fr&source=hp&q=choumic … ;aq=1&oq=chou  тук е на френски  че  аз повече него  ползвам но ако искаш на арабски като си дойдат  децата  ще   им кажа да пуснат нещо на  арбски
в тоя ред на мисли  се сещам  преди няколко дни Мохамед амин му   пускам   снимки  на гогъл  на самолети или коли   а той  ми вика  не  искам да ми пишеш   бил маклуб  т е  обратно   CrazyНали съм  интелигентна  усетих се  че иска на арабски детето  Mr. Green

ето ви  още    какво гледаме ние с Аминчо http://www.youtube.com/watch?v=7y88A4nt42Q&feature=related

онзи  ден му пусках едни руски сайтове  и там  водещия казва Здрасте Здрасте  ,пита го Салма  какво  казва, а той  и обяснява     Здрасте   янни,означава  Здравей  Crazy

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetна всички

# 623
  • София
Две -три думички набързо от мен, че си стягам багажа за София... Peace
Искам да поздравя всички именници от вчера и да им пожелая много здраве и щастие!  bouquet Heart Eyes
Отделно искам да честитя рождения ден на една мама, чийто нет, подобно на този на вещицата с чесън, хич го няма... Crossing Arms
ДУА, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, много щастлива покрай най-близките си хора! Нека късметът, успехите и любовта бъдат неизменни твои спътници!  bouquetИ да си оправиш нета!Вещицата, за теб важи същото!
Бягам, а пък утре ще се отчета по-надлъжко от нашенско. Peace

# 624
DUA, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! БЪДИ ВСЕ ТАКА  ЧУВСТВИТЕЛНА, ДОБРА МАЙКА И МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 625
ДУА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЖИВА ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

# 626
                      ДУА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!
                      Нека твоите желания бъдат мои пожелания!Много здраве ,любов и щастие!

Момичета,благодаря ви за пожеланията и подаръците.Да сте ми живи и здрави всички  вие,и вашите семейства.Щастието ,здравето и късметът да не напускат домовете ви.Да бъдат неизменна част от вашия живот. Laughing
 Аз сега стягам багажа за балкана,ще пиша като се върнем.
 Лек ден и приятни почивни дни арабелки-хубавелки,и едно голяяяяямо гуш от мен  Hug

# 627
Дуа, един скромен подарък от мен. Ми така де, като ще се возиш на яхта, да изглеждаш подобаващо лъскава.  Mr. Green

Да си ми все така позитивна и мила, нежна, любяща и красива.  Heart Eyes Heart Eyes

Да, наистина, какви са тия интернет връзки и тука в БГ и по сирийско? newsm78

Айа, разбрах, че в Европата студа щял да продължи още няколко дни. Дано пътуването е безпроблемно.

АС, свърши викаш отдиха, обратно към лудницата. Joy

Къде сте останалите?

После ще пиша пак.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 20:12 от amal

# 628
Дуа Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината!
Толкова щастие, че да ти завидят ангелите!
Толкова любов, че да не може да я запише историята!
Честит рожден ден!

# 629
А ДОбър  Вечер
На имениците честито да са жививи и здрави  bouquet

Точно за тази става дума,
аз на нея и харесвам дардоренето все на Ш го блъска и ми е много интересна
Е да се каже че 50% не и разбирам ., обаче го наваксвам с показаното от нея.
Един поздрав за Свер сега и за нейните съкровища.
благодаря

http://www.youtube.com/watch?v=foSbqLi6U10&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт