Айд наближава, мир и любов повелява – 126та арабска тема

• 44 673
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Alvera,Честит Празник!  bouquet
Желая ти безкрайно много щастие, здраве и любов!

Като подарък за празника ти поднасям виртуална екскурзия до Yorkshire, с отсядане в хотел АЛВЕРА! Mr. Green
хотелчето
ресторантът
спалнята

# 661
Привет мривет.  bouquet  bouquet

Алвера, честит рожден ден. Много и щастливи реживявания като тези, които ти е поръчала АС.

Много големи вкуснотийки си спретнала.  Wink

Виждам, че пътничките ни са пристигнали благополучно.  Hug Hug

Айа, все така да гори огънчето на любовта.  Hug

Никито, ще стане мила, ще се видите, важното е, че го искате и двамата.  Hug А на нас разходките ни са еднообразни като програма - или до пазара или в градинката до нас, водим се за две ръчички, люляме се на люлките, но най-важното - клюките вървят.  Mr. Green

АС, недей така де, нереде Йордания, нереде Сирия, от едно място сме дет се вика.  Mr. Green Ако станат успешни опитите на девойките моля те снимай ги, че като знам как им вървят такива неща, не се съмнявам, че ще са хубави. На моята приятелка преди време племенницата й трябваше трико за състезание по худ. гимнастика, ей, докато пришият всички пайети голям ужас беше, но се справиха де, стана много красиво.  Peace

Елза де, Мюнстер ми звучи познато, ама с какво ли, не мога да се сетя.  newsm78 На каква тема е реферата ти?  Hug

Другите няма смисъл пак да ги привиквам, имат по едно предупреждение вече.  Crossing Arms

Вчера межу другото попаднахме с половинката на много интересен дебат именно зс месените бракове по О TV, предаването се казва Доха Дебатс, много интелигентни хора имаше. Незнам дали го има онлайн ще проверя.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 14:38 от amal

# 662
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Благодаря за пожеланията и подаръците  Heart Eyes

АС, страхотен подарък   bouquet Тази вечер ще си празнувам рождения ден в ресторанта на хотела и после блажено ще си заспя на спалнята. И то съвсем самичка, няма да пусна никой да ми пречи да се ширя на тази страхотна спалня  Naughty. Аз спокойно мога да спя и напречно на кревата  Joy, без проблем.

Пожелавам много хубава вечер на всички  Hug Hug Hug

# 663
  • Egypt
Привет от мен Simple Smile
Алвера, Честит Рожден Ден    bouquet
Аз искам да попитам до Йордания има ли автобуси от Бг? Може ли по тях да се праща багаж?

# 664
Привет от мен Simple Smile
Алвера, Честит Рожден Ден    bouquet
Аз искам да попитам до Йордания има ли автобуси от Бг? Може ли по тях да се праща багаж?
можеш по Алганнам.

# 665
Alvera 4естит Рожден Ден!!!

Стана ми много мило, 4е си мислила за мен, благодаря ти  Hug

Елза, ами то4но се оказахме съседки, аз съм Рур Гебиит  Flutter

Нямам много време за писане, като се освободя пове4е  Flutter
Дотогава много  Hug  bouquet за вси4ки!

# 666
Амал, имам някои предмети по политика, та тогава рефератът беше за нещо свързано с Близкия Изток, зачетох се във вашите темички и ми станахте всички симпатични. Hug
Всъщност арабският свят никога не ми е бил наистина познат, отскоро имам някои познати, които успяха да предизвикат интереса ми.
Мисля, че доста държави биха били интересни дестинации. Чудя се какви ли са вариантите за студентски практити, при положение, че не говоря арабски(уча нещо подобно на международни отношения) Thinking
Може и да се поровя в гугъл newsm78
Айа, сигурно и ти си вече в  сесия, аз трябва да залягам над учебниците smile3529
При този студ навън май това е най-доброто занимание Simple Smile Ако имаш път към Мюнстер свиркай!
Приятна вечер на всички!!! Hug

# 667
Здравейте комшийки Simple Smile

Аз нахлувам с една молба при вас Embarassed
В събота ще ми гостува едно сирийско семейство, та си мислех, ако ми стигнат силите и майсторлъка, да им спретна някоя тяхна манджа, да им стане хубаво на душата. Ако има някоя майсторка от Сирия, да сподели някоя рецепта, не много трудна, като за новаци Simple Smile. Много ще съм й благодарна  Hug

Споделете за традициите и нравите, да не взема да ги обидя с нещо. Мисля иначе да сготвя традиционни български манджи, питка, пълнени чушки с пуешка кайма, слатки, разядки разни... И за десерт Жадната Калугерка.

Много са ви уютни темите, благодаря ви че споделяте с нас бита си  Hug  bouquet

# 668
Мама Йоли, появи се най-сетне.  Hug Hug Питах за теб къде си да разкажеш как е положението при вас сега, имам предвид в Техеран и Иран въобще. newsm78 И с тия постоянни заплахи от страна на САЩ. Голяма хапка сте за тях от доста отдавна.  Crossing Arms
За сирийските гости не виждам с какво може да ги обиди едно хубаво посрещане. Hug Смятам, че ще им е интересно да опитат други гастрономически удоволствия.  Simple Smile Традиционните сирийски ястия са различни, както и българските. Поразрови се тук във форума, има рецепти. Много пъти са ги писали момичетата и в някои от по-старите арабски темички - от мама Манеле, ДТТИ и други. А и в нета има също. Peace

Аз лично като основно ястие обичам бамята с кайма и ориз отделно, хомос, салата фатуш.  Peace

Как е малката сладуранка, разписвай се по-често. Да знаеш, че ни е много интересно да има кой да споделя инфо от Техеран, че иначе цялата информация идва изкривено.  Hug

Елза де, за практиките - потърси, сигурно има начин. И без това имаме нужда от такива специалисти по МО, които не са тенденциозно настроени към БИ.  Hug Кой знае, може нещо да се промени.  Peace

Алвера сигурно още спи в хотела.  Mr. Green

А Дуа, да не не са я отвлекли сомалийските пирати? newsm78 Mr. Green

Никито, къде си днес?  newsm78

Между другото имахме позната от Халеб, която си замина, тя правеше една страхотна салата от булгур, но само булгур. Ако някой знае рецептата ще съм много благодарна да ми я каже. Беше мноооого вкусно.

На всички приятен и усмихнат ден.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 11:28 от amal

# 669
 Йоли wavey Не знам дали си гладница, но определено си майка на хубавица   bouquet

amal
, Алвера не спи  Naughty, само си почива  Mr. Green. Всищност съм станала доста рано, но досега си имах работа и само преглеждах форумите.

Не само Дуа и Вещицата с чесъна изчезнаха някъде. Сега и Лили, и Шилан ги няма, да не говорим за другите . И Дана с многото 4 не е писала скоро.

АS, как мина срещата със стария шеф . Ти имаш право да се регистрираш на борсата, мисля че за 4 месеца при напускане по взаимно съгласие.

Елза и Айа, залягайте над уроците ... Кога са ви изпитите? Казвайте да ви стискаме палци

Приятен обяд, за сега   bouquet

# 670
Амал, благодаря за милите думи Simple Smile. Не предполагах, че ви липсвам  Embarassed.

Ами при нас е спокойно. Поне в нашия квартал де. Иначе размирици и протести има всяка седмица. Не я искат хората тази власт и това е! За съжаление, няма кой да ги организира и да се обединят, като гледам още поне 10 години ще се влачат, ще ги бият и нищо няма да се промени. От изборите (май месец) до миналата седмица нямаше паздерани (нравствената полиция), но от скоро пак щъкат и яростно правят забележки за цвета на шала...облеклото и тн. Мъчно ми е, защото обикновения персиец е кротък и внимателен човек, услужливи и мили хора са, но като навсякъде властта е корумпирана и си гледа живота, налагат им какви ли не простотии, с едничка цел да ги държа зависими и откъснати от света. А на младите им се живее...
А заплахите от САЩ, ми тук никой не им обръща внимание. По неприятни са тези от Израел. Като цяло Иран и народа му, не харесва държавата ИЗРАЕЛ и политиката й. Иначе против евреите нямат нищо. Даже имат евреи в парламента, като представители на религията им. Малко хора знаят, че тук всички религии, които се изповядват в страната си имат представители в парламента. Икономиката на страната боксува сериозно, със спада на цените на петрола, много изгубиха, има голяма инфлация и се очаква след Норуза, да стане още по-голяма...Абе не са добре нещата Sad

Иначе ние сме екстра, малка расте и дивее...нямам вече свободна минутка, и сега с едната ръка си браня лаптопа. Обикаля по мебелите, лази като фурия, растат й зъби...
тати, мама и Дени Simple Smile
Дени с Дядо Коледа Simple Smile

Тук може да видите още снимки и творенията ми за Бъдни вечер http://ioli13.multiply.com/photos/album/14/Christmas_Eve_and_New_Year_2010#

От мен това, че положението е неудържимооо...до скоро Wink
Търся и рецепти от Сирия Wink
Ууу, Алвера...мерси, мерси Wink Гладница съм..утре съм а доктор по тоя въпрос.

# 671
Здравейте,момичета!  byeДълго време Деси ме навива да се включа във форума. newsm12 Сега реших smile3501 -нещо ново за Новата година santa2 .Казвам се Албена.Живея в Дамаск ... от 20 години. newsm09Имам щерка на 21г  и син Мишел на 11г.Работя във фирма "МАНОР"- това е  първата българска автобусна фирма между България и Сирия,и страните в региона "Бляд ал Шам".Надявам се да ми пишете Praynig,а аз обещавам да се включвам активно. newsm51

# 672
  • София
На майката-гладница,
с щерка хубавица,
наречена Деница,
друга женска майка, върла  лакомия -
майката на Сара, Мони и Мария,
линк към много манджи от арабско дава,
а в ответ очаква както подобава,
почерпка виртуална от Иран далечен
с която да залъже апетита вечен.. Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193235.0

Албена, добре дошла при нас! Hug

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 13:04 от already stubborn

# 673
Йоли, сподели каквото ще ти каже доктора, моля. Че и аз напоследък съм такава глдница станала, като ламя съм. Яде ми се сладко-ям  Embarassed, веднага след това солено-пак ям  Mr. Green,  после някой плод- ям  Twisted Evil, и пак сладко  #Cussing out.и така.

АS, голяма поетеса си   bouquet

Албена, добре си дошла !!! Heart Eyes

# 674
Алвера, аз с Хашимото (хипофункция на щит.жлеза), при мен хормоните са причината на постоянния глад и качването на кила. След като родих и нещата пак са извън контрол, та ще ходя да пусна хормони, да видим дозата на еутирокса...Моят съвет е да си пуснеш едни хормони на щит.жлеза. Обикновено тя е причината за вълчия глад Simple Smile

already stubborn, добре си го казала и линка е страхотен, от 30 мин чета и преглъщам. Чак сега ми стана ясно как се прави пустия му ориз басмати, да не залепва...много вкусен, ама голяма мъка...все на каша ми излиза. Добре че миУтУ не е претенция Simple Smile

И почерпката - коледни меденки и пълнена тиква, мое производство:

На Албена да кажа, тук е много хубаво и вкусно Wink

Общи условия

Активация на акаунт