2-годишният Кирчо вече е звездичка!

• 78 611
  • 833
  •   1
Отговори
# 780
Много, много съжалявам. Милото детенце, мир на праха му!  Flowers Rose Flowers Rose
Съболезнования на близките!

# 781
  • Варна
Моите съболезнования!  smile3518

# 782
Мир на праха на детенцето... Дано да е на по-добро място и да забрави за всички болки и мъки през които е преминало....

П.П.   
Прочетох цялата тема. Не мога да изразя колко съм гневен на такива мошеници като тоя американски "доктор" които използват незнанието и нещастието на хората и най-нагло ги лъжат и им прибират последните пари като им дават измамни надежди... Дано се задави тоя "доктор" с парите на милостивите съфорумки. Да се задави и дъртата вещица Силвия Кацарова която съвсем съзнателно е довела тук чак от Мексико поредния мошеник, който лъже хората, че лекува рак и му организира рекламна кампания за да набере повече нещастни хорица които се хващат за сламката в нещастието си. Да се задави и другия мошеник Хр. Проданов който прибира по незнам си колко хиляди лева пак от същите нещастни хора за да им продава "лекарството" си което лекувало всички форми на рак...

# 783
Съболезнования на семейството. Почивай в мир, детенце...

# 784
Дон ,разбирам яда ти ,но когато детето ти е болно,нелечимо болно,както впрочем е и моето,тогава се появява един мошенник,който срещу някаква сума ти дава надежда.Алтернативата е да седиш вкъщи на топло и да гледаш как детето ти гасне.Аз лично предпочитам първия вариант и подкрепям напълно родителите на Кирчо,че опитаха всичко.
Да ,не е правилно да искаш маса пари за  надежди,но щом ги има,значи има и излекувани.Може двама души да са ,но за нас родителите това е огромна надежда.Мисля ,че всички съфорумки,които са помогнали финансово на семейството,нито за миг не съжаляват за стореното,защото независимо от края,семеството на Кирчо живя до последно с надежда,която заслужаваха.
Поклон пред силите им!!!

# 785
  • Шумен
.............
Да ,не е правилно да искаш маса пари за  надежди,но щом ги има,значи има и излекувани.Може двама души да са ,но за нас родителите това е огромна надежда.Мисля ,че всички съфорумки,които са помогнали финансово на семейството,нито за миг не съжаляват за стореното,защото независимо от края,семеството на Кирчо живя до последно с надежда,която заслужаваха.
Поклон пред силите им!!!

Изобщо не съжалявам за парите и пак ще давам и за други деца, но полудявам от мисълта, че не им обръщаха никакво внимание и не можаха да им дадат даже една епикриза. Мъчно ми е, болно ми е, но ................  Cry Cry Cry

# 786
Почивай в мир, мило детенце.
Искрени съболезнования на родителите Flowers Rose

# 787
...да почива в мир малката душичка  Cry Cry Cry
Нека там, където е в момента няма болка и страдание...

Съболезнивания на цялото семейство

# 788
моите наи искрени сьболезнования на родителите кирчо бьди наи ярката звездичка на небето и дано кьдето си сега бьдеш по щаслив

# 789
  • някъде другаде
Почивай в мир , мило дете! Flowers Rose
Господи , и нека вече деца да не стават звездички! Praynig Praynig Praynig

# 790
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Почивай в мир мило дете!Моите най-искренни съболезнования на родителите.Мили хора нека господ ви даде сили да преодолеете огромната мъка.Дано Кирчо е на по- хубаво място без болка.Каквото и да кажа ще е малко.Поклон пред паметта му.

# 791
Оле! Не очаквах че това ще се случи!

Почивай в мир мило дете!

Моите най - искрени съболезнования за родителите!   Cry

# 792
Не мога да повярвам,че това се случи.Искрено съжалявам,мили родители.Моля се Кирчо да е на по-хубаво място,вярвам,че е така.....Нямам думи,само сълзи в очите ...Почивай в мир,мило детенце...

# 793
Моите съболезнования!Току-що разбирам и докато чета очите ми се пълнят  със сълзи!На нас ни е тежко,а на родителите....Почивай в мир,детенце!Дано си на по-добро място!

# 794
  • Варна
Почивай в мир, малко ангелче!
Сила и смелост на родителите!

Общи условия

Активация на акаунт