Цената на истината - тема 5

• 36 139
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • На земята, която е всъщност звезда.
Егати идиота. А тая русата не мога да разбера какво търси там. А майката и тя била разкрепостена...

И тя, и брат й не правят разлика между разкрепостен и простак.

Нищо друго да не е правила, само факта, че е наричала момчето си педераст за мен е достатъчен. ooooh!

# 451
  • София
Отново завидно самообладание на режисьора Боби.
Ами така де, режисьор е. Обадил се на вуйчо си да му предлага сделка един вид.
Ако вуйчото признае, Боби ще му просто пред цяла България. Е, извинете!
До вчера не искаше да чува за вуйчо си и действително онзи ден единственият път,
в който му трепереше брадичката, беше като говореше за него, сега тръгнал да му прощава,
забележете, пред цяла България. До тук вече станаха доста повече от 5 мин. слава.  Twisted Evil

# 452
Пак си мисля, че няма как да излъже детектора! Не е така добре обучен,  няма как да стане това, а и не е шизофреник....
Той е казал на вуйчо си, че е готов да му прости, в случай, че си признае за гаврата , а пък вуйчото веднага попитал: "Аз какво ще спечеля от това?" Борислав не е искал нищо да режисира, просто му е заявил, че е склонен да прости.

# 453
  • ЯМБОЛ
             Интересно,ако се окаже,че и на този нов полиграф Борислав не лъже,дали ще има полза за неговото бъдеще?! newsm78От към юридическата страна...

# 454
Абе май и аз съм ги виждала  newsm78...братята

Ще падна от коня вече  smile3544  Whistling Студио Хикс ...

А вуйчото ег.ти и езика, не бих се учудила да се е гаврил макар и на 12 години.

# 455
Със сигурност знам, че в интернатите и през периода 1970-1989г. е имало много извращения и изнасилвания и то най-вече върху момчета. Затова и повечето момчета от домовете са обратни. Затова вярвам на Борислав за изнасилванията и гаврите.

# 456
Борислав си е съвсем нормален, просто е имал нещастието да живее сред такива иzроди. Иzкаzва се интелигентно, държи се въzпитано.

# 457
       "Момата беше девствена" Shocked.Тоя вуйчо май още тогава е имал пе... наклонности,а нарича Борислав п.......
   Ужас,направо останах без думи.
   А и майката :- "Той е разкрепостен като мен,и аз така говоря" Shocked
  Жалко наистина за децата.

А Вито и редакторите добре си готвят въпросите от форума.Благодарение на съфорумки изразили съмнения за психиката на Борислав,набързо му спретнаха преглед. Mr. Green
   Трябва да сте горди,че вие редактирате донякъде предаването. Peace  bouquet

# 458
  • София
Разкрепостени били ooooh! Какви са тия "хора" Shocked
Горките им деца,начело с Боби Cry
Не знам дали е убиец,но определено вярвам,че в детството му са се случили ужасни неща Sick

# 459
Ххахах...Маргарита колко е притеснена от обаждането на съседката

# 460
Хвани едния удари другия! Naughty

# 461
Сега съседката ще я нагласи ... Mr. Green

# 462
малиииииииии стана тя каквато стана Whistling Whistling Whistling тази дето се нарича майка нали каза миналия път че няма брат румен?пък сега се оказа че го обича,че и като него говорела... ooooh! ooooh! ooooh! простотията ходи по хората все пак

# 463
Със сигурност знам, че в интернатите и през периода 1970-1989г. е имало много извращения и изнасилвания и то най-вече върху момчета. Затова и повечето момчета от домовете са обратни. Затова вярвам на Борислав за изнасилванията и гаврите.
Ако питаш онази русата от студиото, са били едни "прекрасни социлиастически интернати".  ooooh!

# 464
                    Какво мислите за разказа на съседката?

Общи условия

Активация на акаунт