Цената на истината - тема 5

• 36 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Кой кого изнасилвал?Sad
Аз гледам с едно око и слушам с едно ухо, но май вуйчо му го е насилвал, но не разбрах дали майката е знаела, но след тази нейна реакция на непрочетения въпрос, май да  Thinking

# 31
Днес сутринта, в На Кафе, Карбовски разказваше разни педофилски истории, сега и тази.
Ужасно е! По дяволите, къде живеем?  ooooh!

# 32
  • София
Някъде четох, че един от въпросите, които ще се задават е дали е вярно, че вуйчо му е уринирал върху него.
Не знам дали това е скрития въпрос.

# 33
Кой кого изнасилвал?Sad
Аз гледам с едно око и слушам с едно ухо, но май вуйчо му го е насилвал, но не разбрах дали майката е знаела, но след тази нейна реакция на непрочетения въпрос, май да  Thinking

И аз така....не го гледам това предаване, но ме провокираха мненията в темата.... Thinking

# 34
  • София
   Какъв е този ужасен въпрос? Толкова неща казаха, можеше и това да кажат.То почти се подразбра, но аз останах в първия момент с впечатлението, че и майката го е изнасилвала.

# 35
Нещо от рода на "Майка ти знаела ли е ,че вуйчо ти те е насилвал?"
А той отговори "Да. Даже не само е знаела,ами го е и карала..."
Това е филм на ужасите... Sad

# 36
Да не го е предлагал и на свои приятели  този вуйчо..чуда се и аз какво по-брутално може да е от изнасилване.Нещо за пари..знам ли.

# 37
  • в Tara
сигурно е по-ужасно, отколкото можем да си представим

# 38
Явно вторият въпрос е нещо БРУТАЛНО, защото от първия се подразбира,че го е изнасилвал.
Защо не пуснаха предването в по-късен час #2gunfire

Относно Боби, личи си колко мъка има в сърцето му.  Cry Много ми е мъчно за него, дано намери начин да бъде щастлив

# 39
 Тази дето се мисли за майка , защо поне наистина не заплака? Какви са тези крокодилските дето ги реди???

Много тъпо това с въпроса  Rolling Eyes  .

# 40
Тук няма ли мами от гостите в студиото, явно този въпрос няма да го разберем от предаването?

# 41
Нещо от рода на "Майка ти знаела ли е ,че вуйчо ти те е насилвал?"
А той отговори "Да. Даже не само е знаела,ами го е и карала..."
Това е филм на ужасите... Sad
Е нали тя уж не знаела и не вярвала..до сега Thinking

# 42
Според мен е за някаква гавра, а не изнасилване. Отделно, че го е изнасилвал, но и се е гаврил с него...

# 43
Естествено, че не го е карала майката. Съвсем във филм се вкарахте.

Момчето отговори- "Не само че го е искал, но и го е правил!"

Вероятно е това:

Някъде четох, че един от въпросите, които ще се задават е дали е вярно, че вуйчо му е уринирал върху него.
Не знам дали това е скрития въпрос.

# 44
За чий ще звънят на вуйчото ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт