Цената на истината - тема 5

• 36 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
ми не знам за друго ама Нова си вдигнаха рейтинга за сметка на цялото семейство....

Ама това семейство ли е според вас... Mr. Green

# 496
  • София
ми не знам за друго ама Нова си вдигнаха рейтинга за сметка на цялото семейство....

Чакай сега, защо да е за сметка? Че Боби никой не го е докарал тук с пистолет до главата.

# 497
Порових в Гугъл - ако не греша - Валя Банкова е актриса.  newsm78

Май е толкова безизвестна,колкото е и тъпа... Mr. Green
Та затова не я познахме... Laughing

# 498
Е, и Борислав повиши благосъстоянието си за сметка на Нова, ако трябва да сме обективни  Laughing.
Пито-платено  Laughing

# 499
М-м-м аз познавам хора живели в ТВУ Бойчиновци и вече знам на кого да вярвам!
Вуйчото мн се изложи... мноооого, Боби за мен казва истината!

А Марковски какво мнение има по казуса???

Марковски е ала бала, като сина си, мисля,че мастните клетки му пречат да мисли

Валя Банкова като така яростно защитава майката,че нямала вина и нямала друг изход, а трябвало да работи, как ще обясни какво може да направи едно 2 годишно дете в този момент. Ако и тя дава такава обич на двете си деца, пази боже  #Crazy Дори и Андрей, койтто защитаваше мъжа на Петранка намери сили да се извини, а тая Валя до последно бълваше глупости за ориентацията на момчето и че било нормално хората да бъдат цинични  #2gunfire

# 500
  • София

Чакай сега, защо да е за сметка? Че Боби никой не го е докарал тук с пистолет до главата.

Още по-малко майка му.

# 501

Казах го в смисъл, че с въпросите, които му задават може в скоро време да четем за Боби в криминалните страници за убийство. (особено със въпроса за Тошко и Златистия май тези имена каэаха) Аз вярвам на момчето, но ми е любопитно кои са убийците... Затова написах така

# 502
Аз що бях решила, че днес ще правят тест на живо ?  newsm78

# 503
http://www.vsekiden.com/?p=61174 Sick Sick Sick

Има ли кой да помогне на Боби Илинов?
Героят от “Цената на истината” потресе България с историята си
Яна Донева
Българският телевизионен ефир и неговите зрители, се сблъскаха снощи с най-ужасяващата история разказвана някога пред камера. В поредния епизод на “Цената на истината”, 36-годишният Борислав Илинов седна на стола на истината, за да докаже пред семейството си и цялото общество, че не е убиецът за когото го мислят.

Но най-фрапиращото в живота на младия мъж не се оказаха 14-те години излежани в затвора без доказана вина, нито пък факта, че майка му го е оставила в сиропиталище едва тригодишен, а една история, скрита в детството му и белязала целия му живот.

Боби е още в детската градина, когато братът на майка му – Румен започва да го насилва сексуално. Извращенията взимат връх, когато вуйчото си позволява да уринира в устата на детето. Това е и въпросът, който снощи бе спестен на зрителите по настояване на ръководството на Нова телевизия – акт, срещу който продуцентите от Old School са се възпротивили. Уви, без резултат остават засега и воплите им, някоя институция да вземе отношение по скандала и да помогне роднината-педофил да получи ефективно наказание.

Пред “Всеки ден” водещият на предаването Витомир Саръиванов не скри разочарованието си, че държавата бездейства пред подобни чудовищни престъпления и се надява това все пак да се случи, след епизода довечера. Самият журналист е потресен от историята на Боби и това той потвърди пред нас. “Нима си мислите, че мога да го изиграя- аз не бях на себе си, наистина”, призна Витомир. От него разбрахме, че екипът все пак се е свързал по телефона с насилника Румен, който живее в Русия, но дали той е позволил да бъде записан или не ще стане ясно довечера, или утре на лайфа на “Цената на истината”.

PR-ът на продуцентската компания Нели Жекова пък разказа, че от снощи телефонът й не е спрял да звъни. “Историята бе разтърсила стотици хора, които ми се обаждаха, за да споделят потреса си от видяното и чутото”, каза тя.

За съжаление по всичко личи, че с днешна дата, казусът Боби Илинов няма как да се разреши. “Всеки ден” потърси Държавната агенция за закрила на детето, но от там обясниха, че случаят не е в техните правомощия, защото е от преди 30 години, а и Борислав вече не е дете. Затова пък му препоръчаха да потърси адвокат, с когото да се консултира.

От Българския Хелзински комитет също са с вързани ръце, но пък те вече са му помагали докато е бил в затвора. “С Боби работеха наши експерти през последните години от престоя му зад решетките, но по линия на нарушените му права като затворник- за другата история ние не знаехме нищо и научихме снощи”, обясни служителка на комитета пред “Всеки ден” и също го посъветва да направи юридическа консултация. Всички, до които се допитахме обаче се скептични и то заради 30-те години, делящи Боби от ужасната случка. “Ако тогава сме били сезирани щеше да бъде друго”, казаха от Агенцията за закрила на детето, където също са потресени от драмата на бившия затворник.

По-лошата новина дойде от проф. Иван Миланов, който е изпълнителен директор на клиника по неврология и психиатрия “Свети Наум”. В практиката си той не си спомня за случай на излекуван педофил, което пък пряко касае вуйчото Румен и факта, че има две деца, с които живее в Русия. “Представете си какво би се случило с тях, след като така е посегнал на племеника си”, провикна се снощи афектираният Витомир Саръиванов и както става ясно, не без основание.

“Това е болест, състояние, на което трудно се реагира. Не е като шизофренията, която се лекува с лекарства. Комбинира се предимно психологично лечение с малко медикаменти”, обясни шефът на болницата, известна повече като “Четвърти километър”.

# 504
Ами те така разправяха по рекламите Outta Joint

# 505
ми така каза Витко, че ще има тест на живо, но може би е имал предвид скайп връзката

# 506

Още по-малко майка му.
Е да без майка му. Но все пак братята му също са от това семейство

# 507

Нямат смелостта да го направят...предвид парите които обещават

# 508
Порових в Гугъл - ако не греша - Валя Банкова е актриса.  newsm78

Май е толкова безизвестна,колкото е и тъпа... Mr. Green
Та затова не я познахме... Laughing

Тъпа, по-тъпа, най-тъпа...много ме издразни тази горката тъпа женица.
Такива доводи, такива изводи - а това с прекрасните детски интернати по социалистическо време ме уби направо.

# 509
Този психолог има някои точни изказвания. А този който в момента се включи направо нямам думи

Общи условия

Активация на акаунт