Протест за защита на правата на родилката

• 54 220
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 375
За сведения, аз Лора Будьониева Зиновиева, родена на 21.01.1987г, бях днес на 25.11.2009г на протеста пред 1АГ "Света София" в 10.00ч и заставам плътно, неанонимно зад думите си в моя разказ!
Благодаря на организаторите и на всички, които дойдоха и които подкрепиха по какъвто и да е начин този протест!

# 376

Освен това мисля, че имаше смисъл от протеста - най-малкото заради лицата на персонала, който надничаше през прозорците....

Страхливци!!! #Cussing out

# 377
Бтв, Нова, Тв 7, Европа...
Лорче,  Hug Ако можехте да видите колко мило същество е Лорчето никога не би ви хрумнало да използвате обидни епитети или да помислите, че тя би могла да провокира по някакъв начин ужасяваото отношение спрямо нея.
Прегръдки, Лорче!  Hug Hug Hug

# 378
  • София
lorcheto - в такъв случай - извинения.
хубаво е, че все пак си отишла... Peace Peace Peace
за мен поне това дава друг "цвят" на протеста и малко повече смисъл.

# 379
Лорче, ти си невероятно силна жена!   bouquet

# 380
Лора, имаш и моите адмирации за решението си да отидеш  днес! Grinning

# 381
  • София
Браво, Лора!   bouquet

# 382
Благодаря ви момичета за милите думи!  Heart Eyes
Angel_Dust, този протест не е свързан толкова пряко с мен, колкото си мислиш. Всяка една от нас, която е раждала с каквото и да било насилие е причина за да протестираме. Моят разказ е само един пример. Протестът е за насилието над всички родилки. На никой от шефовете на болницата или персоналът не им пука (а и не би трябвало) дали конкретните лица от примерите са присъствали, защото това са само примери за общото отношение и практики.

# 383
  • София
хем казвате, че не свързан, хем обаче  твоят случай е в центърът на събитията и се определя като "повод за протеста"...
ясно, че покрай него се засягат и другите...но твоят случай и ти си оставате във фокусът....
както това е и причината да е пред тази, а не друга болница, нали?

За мен лично би било по-добре такъв централен случай да липсва...по-добре да бяха приложени 10 случая....примерно...наравно....
но това е друг въпрос.....вероятно и щеше да е приет по-позитивно от повече хора...и дори тази тема нямаше да е 26 страници спорове...

# 384
Поздравления, момичета! Hug  bouquet

# 385
Има 26 страници със спорове, защото има хора, които от 10 кладенеца вода ще донесат, за да оправдаят насилието и да призовават останалите да търпят безропотно и да не се занимават с глупости.

Аз лично си обяснявам този "феномен" с робската нагласа на българина, който е известен с търпението си. Та колко жертви на домашно насилие мълчат и оправдават насилниците си?!

.......................

Лорче, не те познавам, но се възхищавам на куража ти  Hug

# 386
За сведения, аз Лора..............., бях днес на 25.11.2009г на протеста пред 1АГ "Света София" в 10.00ч и заставам плътно, неанонимно зад думите си в моя разказ!
Благодаря на организаторите и на всички, които дойдоха и които подкрепиха по какъвто и да е начин този протест!
Лора, поклон пред теб   bouquet
Но не мисля, че има нужда да обясняваш и да zаявяваш нещо на който и да е. Няма смисъл. За тях пак ще си остане беzсмислено... Просто от грешна посока гледат и това е..
Ами иzмислете сега друга линия, по която да се хванете да дъвчете жената, протеста, смисъла му и дрън дрън още каквото си щете... Тя е била там, нали това беше един от основните "проблеми"  ooooh! . Сега, дуго...?

Момичета, огромно БРАВО и благодаря на всички ви и zаради нас, теzи дето сме далеч и само "морално" сме с вас.. А това не е достатъчно  Confused
Но това ми иzглежда като малка спечелена "битка от войната".
И догодина, поне десет пъти по толкова   bouquet   bouquet   bouquet

Ооо, Ейнджъл дъст, нямало да има спорове иначе? Вярваш ли си? И 99 случая да имаше, и да беше подготвено zа повече време, пак теzи, на които не им се е случило, ще ги наречат ненормални откачалки... Ето, то е ясно, сега пък новото 20 е днешният въпрос на деня, а именно "Защо точно пък таzи болница, а? А zащо не друга???????"... Тука става малко като, ако си със шапка, zащо, ако си беz шапка, пак zащо... Абе важното е дуго...

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 18:49 от Сова

# 387
Дано другата година да няма нужда от такъв протест!

# 388
  • София
Сова - лично за мен щеше да изглежда по-съвсем друг начин. както и да е.
за болницата...за мен не е въпрос...ясно ми е защо е тази, още от първият момент в който прочетох за протеста и за повода.

# 389
Дано другата година да няма нужда от такъв протест!
Мислиш ли? Аз лично не се надявам, защото машината в България се задвижва много бавно.
Ако се налага, то тогава мисля, че догодина ще има протест не само пред 1 АГБ"Св.София", а и пред останалите родилни клиники в София и в страната.
Лорче! Поклон за силата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт