СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
 newsm59 Dani-ela

# 106
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Даниелаnbirthday
Много съм доволна, Никола компенсира снощното си неприлично поведение като спа цяла нощ и всъщност още продължава Mr. Green Ще му се съберат цели 9 часа, такова нещо не е било Simple Smile Та аз се събудих наспана като бял човекза първи път от мноооого време насам.
Жалко, че навън е мъгла, дано се разсее, че трябва да ходя до офиса, пък нали не било хубаво бебето да се извежда като е мъгливо Rolling Eyes
Хайде хубав ден и спокойни бебоци на всички!

# 107
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Даниела Hug

Габи също се буди само веднъж тази нощ в 4 и сега още спи Shocked Явно времето предразполага да поспят повечко днес Grinning

А как консултация, нали грипната епидемия още не е махната newsm78 Щот нашата я отмениха

# 108
Добро утро!
Изпих си кафето с таткото и го изпратих на работа, та мога вече да обърна внимание и на форума.
Честит рожден ден на Дани-ела   smile3525
Аз съм разсъблякла бебето, че откакто я смених в 07:30 ака поне 5 пъти. Мъжа ми още първия път ме пита няма ли да я сменям, като се е изакала. Аз му викам: а, ти пък, нали сега я смених. И понеже я чува, че ака 5 пъти, точно преди да излезе, ми вика: добре, че не я смени, че колко пъти трябваше да я разсъбличаш  Crazy Е, казвам, ами аз си знам добичето Simple Smile  Peace
Днес едни познати от Чирпан ще идват по работа до София, надявам се да ми дойдат на гости  Flutter малко разнообразие!

# 109
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от нас,
Алекс продължава да е с Т,а тази сутрин очите му направо бяха залепени от гурелчета.Дано не е конюнктивит PraynigИ това дето ми реве всяка нощ вече не издържам.Тъкмо той спре да реве и Андреа се събуди да яде и после пак така.Нито през деня мога да спя,нито през нощта.Вече не издържам. ConfusedОплаках ви се.Не ми олекна,но поне споделих с някой Tired
Dani-ela честит рожден ден Hug

# 110
Добро утро и от нас,
Алекс продължава да е с Т,а тази сутрин очите му направо бяха залепени от гурелчета.Дано не е конюнктивит PraynigИ това дето ми реве всяка нощ вече не издържам.Тъкмо той спре да реве и Андреа се събуди да яде и после пак така.Нито през деня мога да спя,нито през нощта.Вече не издържам. ConfusedОплаках ви се.Не ми олекна,но поне споделих с някой Tired

Дано бързо да оздравее мъника, че и ти да си починеш. Praynig Аз тъкмо мислих да се оплача, чце няма изгледи нашия юнак да направи нощна пауза, но сме цвете в сравнение с теб.  Hug

Добро утро и от нас! Аз тази сутрин влязох първа, мъчих се, мъчих се да сложа кафенце. Е, не мога и това. Намирам си картинка, копвам я, но не мога да я "пейстна". Сигурно е елементарно, но не ми идва на ума. Находката дали откри къде продават акъл newsm78 smile3532 smile3532 smile3532

# 111
Даниела, newsm67 newsm59нека си жива и здрава и да те радват безкрайно много децата,а мъжа безкрайно много да те глези и много весел празник love001

Милица,мерси за кафенцето  bouquetи да знаеш,все те мисля Partyа бе не може да си вземете гараж под наем до вашия блок и там да стои количката и само да смъкваш мъжагите newsm78 Hug

Анитка,недей така,че ми се къса сърцето бе мила Sad Sadтежко ми е кат чета каква си омърлушена Crazyзнам,че в момента имаш чувството,че ще изперкаш,защото си сама,децата реват smile3511,няма ей така някой за един час да те смени Wink Winkно това ще отмине,децата ще пораснат и воупще няма да си спомняш Peaceпожелавам сегашните кахъри да са ти най-големите проблеми,по-големи да нямаш в живота Peace Peace Hugна мене като ми дотежи нещо се замислям как има хора със страшно тежки и нерешими проблеми и се моля наистина само аз и близлките ми да сме живи и здрави Praynig Heart Eyes Grinningмного те целувам мила,вдигни главата и нека това прекрасно лице вече да е само усмихнато и лъчезарно  love001  love001

ЛаДида,ецццццццц друго е разходката,а Party Partyмного се радвам за тебе и дановсички така имат възможност да разнообразяват от време навреме Peace Peace

Валката,душа,много мерси за кафенцето с цигара,мноооооооооооооого подходящо наистина в световния ден за борба с тютютнопушенето smile3532 smile3532 smile3534

айде да почерпя,че батко ми/на сестра ми голямата мъжа Heart Eyes /има рожден ден  party023пък нали съм балдъзка,требва да се уважаваме Mr. Green"който има балдъза,........ два........" smile3532 smile3532пък батко даже има 2 балдъзи smile3521

айде чао за сега и се надявам днеска да хукнем по разходки newsm68 newsm68

# 112
  • Karlovo
Добро утро   bouquet ,
Dani-ela честит рожден ден  .
nahodkata да ти е жив и здрав батко ти .
Аз минавам само да се разпиша и потегляме с малкия на разходка ,че тук днес времето е чудесно .

# 113

Дани-ела, честит празник!

ето малко снимки ако ви се разглежда

raver_ivi, на тази снимка - http://septemvri2009.snimka.bg/baby/raver-ivi.422031.16017333 все едно гледам Алекс - и ние имаме такова комплектче, даже с него го изписахме от родилното  Mr. Green

Валка, аз мога да плета на 1 кука, научи ме баба ми, когато бях на 7 години. Не е трудно, успех! Наистина много успокоява нервите (не че ми остава време сега, скоро нищо не съм плела). Имам каренца, покривчици и салфетки за студено/топло сервиране за три къщи  Mr. Green У майка ми е навсякъде може да се види творчеството ми. Благодаря за твоето кафенце, то най- ми пасва  Blush Даже ей сега отивам да му се насладя.

Анита, дано се оправи бързичко Алекс. И у нас имаше един период, дето Невена се будеше посред нощ и започваше да реве, какво ли не правихме, гушкахме я, спеше при нас... накрая я водихме да й баят и да й леят куршум (аз не вярвам много-много, но тогава просто бяхме опитали всичко). Отмина от само себе си, явно са ни по-емоционални децата и повечко сънуват, знам ли  newsm78

Находке, аз нали си имам по-малка сестра, дето е още "цепеняк", та Илия се майтапи от време на време, че си е избирал жената според бълъзата  hahaha Като се запознаха те двамата сестра ми беше на 17 май...

Ставам да пия кафе и да закуся, мъглата взе да се вдига и се показва срънчице... Пак ще сме цял ден навън  newsm44 Пък купчината с неизгладените дрехи ще почака...

# 114
Бу, аз нося dee dee  Peace проблемът е, че Моника вече не желае да стои в него  Crazy. Толкова е любопитна, не обича главата да й е забита в мен, иска да стои на обратно  Flutter. Надявам се след някой друг месец да мога вече да я нося на хълбок и тя да иска така  Laughing. Вашите бебета как се държат в слинга  newsm78
Даниела, честит рожден ден   bouquet
Анита, съчувствам ти и наистина няма как да ти олекне докато не мине  Tired. Аз спя сама с Моника, татито с Кристиян, но в нощите когато се е налагало да спя и с двамата хич не е било лесно  Tired
за анкетата - само мляко от мама Peace

# 115
Добро утро Hug

Дани-ела, честито мила!Да и жива и здрава и много обичана! newsm51 smile3525 newsm51

Ладида:нямаш ли сушилня,че простираш?Аз откакто се сдобих с такава,вадя от пералнята,после в сушилнята и после сгъвам и по гардеробите.Имам си програма гладене.Никакво гладене не гладя,дори и Лора.А Зоя я гладих до 2 години,ако ми беше казал някой,че няма да си гладя бебето,щях да му се изсмея. ooooh!Явно със вторите е така,по през пръсти Mr. Green
Анита:дано се опрви бързо,милото Sad Hug Hug HugЗоя преди 2-3 седмици така се събуждаше няколко пъти с рев,час след като беше заспала.Ама голям рев.След няколко минути се успокояяваше и заспиваше.Всъщност не съм сигурна,че е напълно будна.Мисля,че сънува нещо и за това така.
Валка:и Лора я удари на зимен сън,чак почнах да се шашкам с нейното спане ooooh!Днес пък и е 5 ден,откакто не е акала.А що круши изядох вчера... Whistling
Каката я метнах в кенгуруто още на 15 ден и така докато натежа доста за него.Нищо няма да им стане,слагайте ги,докато не тежат още.
Много сладки бебоци сте показали,изчезваме по задачки.Лек ден Hug

# 116
Добър ден и от нас Hug,
добре дошли на новите мами дано ви хареса в нашата група welcome.
Честит рожден ден newsm59 Даниела да си жива и здрава и най обичаната и щастлива майка и съпруга.
За анкетата давам чайче но само когато иска не я насилвам да пие определено количество.
Ние днес сме много кривички пак ни се завърнаха коликите тъкмо бях спряла еспумизана но пак ще го почвам. От 6 си 15 не е спала преди малко заспа дано да е задълго че ми се изпилиха нервичките от непрестанното и мрънкане smile3511.

# 117
 Добър ден   Hug
 Дани-ела, съгражданко, честит празник  Hug   bigdance2 newsm59 newsm24 Бъди жива и здрава и много щастлива  Hug Как е в нашия китен град, има ли слънце  Hug
 А сега аз да ви почерпя, че вече 4 години  сме заедно с моя прекрасен бате
   И   smile3534 smile3534
 А сега да споделя и притеснението си... малката от вчера започнаха да и излизат разни пъпки... някои са по-големички като петна, други по заоблени с връхче, но не бяло. Има една-две на главата в окосмената част, една на коремчето, на крачето... Какво пък сега е това, направо съм се шашнала. А даже и в ушенцето има една, ужас  Cry Някой имал ли е подобна гадост  Sad
 Ние отиваме да се облечем и да се разходим докато има слънце, хубав ден на всички  Hug

# 118
Добър ден и от нас!!!
Първо по домова книга да честитим на празнуващите  Joy
Даниела, адашке.... Честит Робден Ден- Бъди красива, щастлива и много усмихната

Бебешоци на вас честита годишнина -надявам се да го отбележите подобаващо  luvbed

Ние иначе сме добре- Алекс сутринта малко ми наежи косата , ама като е толкова злояда какво да я правя. Хем не искам да я натоскам да не се отврати от яденето, хем пък не може да яде по 60 мл- невъзможно е да се е нахранила с толкова при положение че преди ядеше по 110-120 мл След 40 мин си дояде и другото мляко , ама то така неможе когато тя си реши и аз да седя с шишето до нея  Confused
Незнам какво да я правя Thinking
Иначе си спинкаме от 23 до 7 което е супер, ама с тва ядене незнам до каде ше го докарам
Сега ви оставям че се стягаме за разходка  Hug

# 119
Привет момичета Simple Smile

Валка, мерси за кафенцето с цигара Simple Smile
Както каза Находката, днес е ден за борба стютюнопушенето, ама аз не го празнувам  smile3533

Даниела
, честит рожден ден. Пожелавам ти много позитивни емоции, усмивки, здраве и спокойствие в семейството Simple Smile  newsm67 smile3525

Находката, много поздрави и за мъжа на кака ти. Да ви е жив и здрав и винаги да ви УВАЖАВА Simple Smile  smile3521

Арлина
, и аз ползвам сушилня и не гладя. Голяма отмяна ми е тя. Въпреки, че Невена ми е първо дете, не смятам, че след като дрехите минат през сушилня трябва да се гладят с цел дезинфекция. Без това се сушат на такава висока темп, че ютията ряпа да яде Simple Smile

Бебешоци, честита годишнина- много любов и разбирателство и както каза дундито, да я отпразнувате подобаващо Simple Smile

Дундито, и моята щерка яде първо част от млякото, после иска да се оригва, заиграва се, закача се и след 15-20 мин се присети, че иска още мляко и тн.. Храня е по около 40 мин, а вечер- по 1 час.
Много е хитра малката. Понеже знае, че вечер след като яде ще я слагам да си ляга и прави всякакви номера, за да отложи момента на лягането. Яде, яде  и почва да бута бибата... айде да се оригва.. после й даваме пак да яде  и тя се заиграва с бибата и се усмихва.. Айде слагаме я малко на шезлонга, белким поиска пак да яде и след малко почва рев, щото е гладна Simple Smile  ooooh! и така цяяяял час... А после като я сложим в леглото, като почне да върти глава, да гука и да се усмихва, заспива след още около час.

Общи условия

Активация на акаунт