СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
Пуууу най накрая ви изчетох- вие по разходки не ходите ли бре хора в тва хубваво време. Я ни нас с как ви Миринда и Есим вече знаем как се прави това. Тя забравила да спомене че и аз бях в парка ама някак си ще й го простя.Мацко приятно изкарване на Перник забравих да ти кажа. Одеве говорх с педи по повод на ваксините , та ми спомена че имало вероятност от понеделник да пуснат Детските консултации и да слагаме ваксините. Много укъсняхме вече ooooh!
Био Гая давах до вчера по 5-6 капки, днес дадох 10 и не съм й чула гласа цяла вечер.  Laughing
Даже и сега спи, което не е било. Отивам да къпем - лека на всички, да се наспите хубаво. Hug

# 91
  • София
Ей това моето не спря да се дере цяла вечер, направо ми иде да го смачкам вече Tired Не го издържам като почне да реве без причина. А и таткото го няма, друг път поне той се занимава с него за половин час, та има тишина.
Е, оплаках се, за което ще ме извините Rolling Eyes

# 92
  Heart Eyes
 здравейте, мами, най-накрая ви изчетох и седнах да пиша и аз, че да не ме забравяте  Grinning
 ние сме на вън почти през целия ден. и ние се разхождме със слинг, но е от две части и емо стои в него само прав. легнал не дава изобщо, но сигурно му е тясно с ескимоса.
 дадох своя глас и за двете анкети  Peace
 бях споделила с вас, че още в първия месец доки изписа аб на бебко превантивно, сега благодарение на лекарството сме с гъбички. няма да ви казвам колко доктори обиколихме да ги изчистим и колко мазила, но без успех. сега последно го мажа с  низорал и няма голям ефект, а вече сме на втора тубичка.
 още не са му били пентаксима, че хванахме точно грипната. и тази седмица ни се размина. надявам се вече следващата да няма грипна в нашата община. а толкова ми се искаше да минават, че само мисля да не го разболея. иначе ще ми е по-спокойно и не толкова припряно.
 пробвах днес да пусна тези снимки, но не ми прие картата (от детските, сигурно, защото още не са ги превели паричките  Blush ) ще почакам  Simple Smile
 соник, не че ще ти помогне, но напълно те разбирам  Simple Smile пожелавам ти търпение  Peace
какво се случва с подаръците, аз най-вече заради това четох от-до, че да не пропусна, но знам ли, нямам си вяра, споделете накратко  Simple Smile
 разглеждам  нашите хубави бебчета, след малко и аз ще пусна снимки и ще ги добавя към поста си  Simple Smile растат и хубавеят  Simple Smile и се смеят. аз моето момче все не мога да го хвана усмихнато. а той вече и с глас ми се насмива. главицата я държи правичка за малко и като измалее я килне милото  Simple Smile
 кърмим се още, започна много да повръща обаче. имам усещането, че като се цедя по малко преди да го храня, не повръща така. дали това, че струята мляка е силна е причината или че започва лакомо. но каквото и да е, важното е да хапва добре и да е спокоен.
 стана дълго. сега отивам да покажа моите хубави момчета  Heart Eyes
  http://septemvri2009.snimka.bg/baby/raver-ivi.422031.16017333 ето малко снимки ако ви се разглежда

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 23:09 от raver_ivi

# 93
Покахонтас, Равер-Иви, много сладки и бузести беб4ета бе Simple Smile
Равер, специални поздрави: и аз винаги съм искала две момченца. Не че съжалявам и не си обичам двете момичета - приказни са ми - ама ей тъй някакси отвътре винаги съм искала 2 момчета.  Hug
Лека ви вечер на всички и с едно будене по-малко ви пожелавам! (Еличка заспа още в 21:00 тая вечер, утре ще отчета нощните будения  Peace )

# 94
добро утро.ние сме най-ранобудните маи

# 95
ААА не сте най-ранобудни, горещо благодаря за кафето   bouquet

# 96
  • Бургас
ДоброУтро и от нас с Боб!  Heart Eyes
От 6 часа съм станала-наспана и клато лудите-простирах, гладих, щото само по това време на денонощието мога да ги върша тези работи спокойно. Преди 15мин изпратих Краска с Петьо и сега Боб се люлее до мен, а аз пия кафенце.
Днес съм пак на зъболекар-много съм доволна, че зъбите поне ги отметнах като задача.

Вчера гинеколожката ми дойде да ни види и говорихме за спирала- каза ми, че зараи операцията иска поне 4 цикъла да ми минат и тогава ще ми сложи.

arllina, за разходката във Варна не писах, защото то направо не е за хвалене!  Embarassed Отидохме, наядохме се в БМ, после скокнахме до Арена. Филма, който искахме да гледаме се оказа, че не го дават този ден, та пихме и по едно кафе в Мола и се прибрахме. Но, аз се почувствах като бял човек- няколко часа без да мисля за деца и прочие. Та пак ще повторим. Бяхме с приятели и определено си прекарахме чудесно.  Peace

Айде, оставям ви, че днес целия ден ще сме навън и трябва да подготвя пак багажа!  ooooh!

Dani-ela,  Честит Рожден Ден!   bouquet

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 09:04 от LaDiDa

# 97
добро утро и ние сме будни. изпратихме баткото на градина и сега стачкува - църка и не иска да суче.

# 98
  • sofia
Мерси за кафето!И ние сме кукуряк!Ами ние от вчера капем капки Тобрекс в оченцата,че страшни гурели са ни налегнали.И на нас ни отмениха консултацията,та вчера премерих бебчо в един плод-зеленчук.Нямах търпение просто.Ако не бият в кантара е качил 1 кило! LaughingИнъче аз чували няма да купувам,защото си имаме космонавтче/даже две/,а за по-топлото сме си взели чувалче на Захи за 20 лева.Инъче готинко изглеждат,особено агнешкото...Снимките са ви страхотни.Аз лично не вкарвам Петко в магазини и др. с много хора и климатици заради Свинския.Гадно ми е,но за известно време ще се лиша от шопинга/Бърем поспестим от таз работа hahaha/.Аз продължавам да се колебая дали да слагам бебчо в кенгурото.Всеки ми казва различно нещо и аз се психясвам...Хубав ден,много разходки и спокойни бебочета! Peace

# 99
  • Варна
Милица благодарим за кафенцето  Hug.И ние днес сме от ранобудните. Деничка се нахрани и заспа сега е ред на мама  Grinning.

# 100
Добро утро и от нас.
Мерси за кафенцето! Страхотно изглежда. И аз си позволих едно слабо.  Grinning
При нас нищо ново. Коликите ни се завърнаха и са често само сутрин, но само пъшкаме и скърцаме. Остава успокоението, че скоро свършва и третия месец. Еех времето лети. Докато се обърнем и сватби ще трябва да стягаме.  Laughing
Смятам по обяд да се отразя с една дълга разходка, въпреки че доста си наболява от тоя мой нокът. Ама в името на детето (и на мама, че и се стяга душицата вкъщи Mr. Green). Следобеда съм на хирург и се надявам бързо да поотмине, че само хубави дни се задават. Ако не, ще си махам с чехли пред нас Crossing Arms
Спокоен и слънчев ден на всички!
Какво става с Манус? Не с аписали май от доста време.  newsm78 И с Ема на Малибу?

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 08:33 от bibsy

# 101
  • София
Добро утро и от нас Hug
Втора вечер Марти спи от 22.30 до 6.00 newsm44 и съм много щастлива. Дано да продължи така. На обяд ще ходим на консултация  да се мерим и да се разходим, дано се пооправи времето. БиоГайата даваме по 5 капки сутрин с малко кърма. Откакто я давам сме много по добре, почти нямаме колики.
За кенгурото като водих каката на ортопед питах от кога може и той каза, че е най-добре от 3 месец.

# 102
  • Габрово
Добро утро и от мен!
Аз колкото и рано да стана все има сервирано кафе, ама айде и от мен едно за мамите пушачки като мен Crazy
Аз си останах само с мерака да ги откажа, но пък пуша само по 5 цигари и то веднага след кърмене.

Не съм писала няколко дни, но не защото нямам време- то време бол, Рая нещо го е подкарала и тя на зимен съм и вчера даже от 10 до 17.00ч е спала нон стоп само с едно малко събуждане за ядене и преобуване и понеже буквално няма какво да правя цял ден освен задължителната ни разходка та се хванах да се уча да плета на една кука гледайки разни клипчета в youtube и да ви кажа много добре ми се отразява на нервите, така се увлякох, че глас не ми се чува за радост на "бате" Mr. Green
Сега ще изчета пропуснатото и може пак да се включа.
Иначе гледах снимки на бебоци - ми то все синеоки красавци и красавици Heart Eyes

# 103
Добро утро момичета!
Влизам да почерпя за рождения си ден - остарях с още една година!
Пожелавам си здрави и послушни да са ми дечицата и ние покрай тях!

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 08:43 от Dani-ela

# 104
Dani-ela Честит рожден ден!
  bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт