СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
Слави П,честита ви месечинка-да ви е жив и здрав малкия и много да слушка Hugи кога викаш ша ме повозиш у новата кола newsm78 newsm78 hahaha hahaha

по аватара гледам че си в Горна,айде дай да се разберем кат пекне слънце да ходим по разходки,да разкрасим малко улиците newsm47 smile3521

Пепс87,добре дошла мила Hugдобруджанките нараствате,аааааааа Peace

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 17:46 от nahodkata

# 76
Имам една приятелка, бивша колежка, дето май май ще става Горно-оряховска снаха. Залюбила се е с един Роско Тихолов - някоя от вас дали не го познава Simple Smile Ние и тримата бяхме колеги в Солвей де Simple Smile

# 77
  • Бургас
Здравейте момичета

Аз вода на Ники давам редовно като се нахрани, и като се разхълца.
Днес го водих на ортопед всичко му било наред на бебо.Беше много послушен миличкия даже се усмихваше на доктора.
Е накрая като го облякох се разрева , ама той по принцип не обича да го обличат, повече обича да го събличат Laughing
Успях да намеря магазин в който да си поръчам термометър на OMRON а ушенце.
Това е за сега от мен
Лека вечер

# 78
  • София
Здравейте мацки!
За анкетата...само кърма..не съм си правила труда да му предлагам друго..
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.16012770.big   това е чувалчето и/следващите 2 снимки/...още немога да преценя дали е оки...защото днес примерно крачетата му бяха леко студени...но аз го сложих с дрешките, които си е в къщи/боди с дълъг ръкав и отгоре гащеризонче и чорапки/...всъщност затова и го купих...защото, докато облека Кати, после мен...после него..ми е 15 20 минути...може би ще трябва да подпъхвам нещичко за да е по плътно около телцето му...иначе чувала си е голям дълъг е 85 см, широк 52..Аз нямах чувал...Кати я влачех основно в слинг...ама сега с двете деца като съм навънка ми е по удобно малкия да е в количката и да спинка, а пък с Кати се гоним, зариваме се в шумата...ей такига глупости...защото съм огриничила контактите с деца до минимум...та аз се правя на дете. Играе само с деца за които знам, че не ходят на градина и са здрави....
Добре дошла на мама Пепс87...7 септември  си остава деня с най-много родени бебоци... Grinning
Находката по колко капки даваш био гайа ? Знам, че и други мами дават и бяхте го комертирали и ми се върти 1 2 капки, ама ми се струват малко...затова пак питам...
пп това чувалче също става за количка...има си дупки, там където минават коланчетата...

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 19:16 от EmiR

# 79
Аз чувалче имам на MaxiCosi от Ина още. Старо е, на 10 години, обаче проблем с температурата навън нямам. Подгъва се горната част и като се разгъне, става с 10 см по-дълго. То е специално за кошница/столче за кола - така е ушито, че заема формата на столчето. Има си и дупки за коланите/закопчалките. Може да си се ползва и в количката. Доста бебета е изгледало, не знам на коя приятелка не съм го давала Simple Smile
И да питам: една приятелка с бебе на 9 мес ми каза, че щом досега не сме имали колики, значи вече няма да имаме. Много се радвам, ако е така, но дали?  newsm78  Praynig

# 80
  • София
Пепс87, добре дошла bouquet
Емир, не ти бях разглеждала снимките досега - много са ти хубави дечицата Heart Eyes
Аз давах по 5 капки БиоГая на ден, толкова пише на инструкциите, но пише и че предозирането не е опасно и впоследствие ги увеличих на 7, защото 5 не действаха. Не че 7 подействаха де Rolling Eyes

# 81
Здравейте, мамчета
Честити месечинки на всички празнуващи smile3525
Славип, Честита кола. Много много безавариини километри да навъртите travel motor

Миринда и Дундито, може ли като излизате да звънвате и на мен. Аз живея в Обеля, но ми е удобно да идвам до Надежда и ще ми бъде много приятно ако и вие искате да се зепознаем.
Качила съм малко нови снимчици на Калина ако на някой му се гледа.
Засега лека вечер от нас, и спокойна нощ за малките бебоци.
 На новодошлите мами добре дошли в нашата компания  bouquet  bouquet

# 82
Здравейте!
Ние пак откарахме цял ден навън, въпреки, че днес беше по-мрачно от вчера. Сутринта ходих до пощата да взема на каката нещата, дето ги поръчах в Продавалника, а следобяд - в парка.
Био гайа давам на ден по 5 капки, както пише в листовката. Днес сутринта забравих, чудя се дали да дам сега, но сигурно ще дам, да не си правя експерименти... То нашите колики не са от най-силните, де, рядко стигаме до рев... но все пак... поне за мое успокоение  Wink
Брей, по това чувалче луднахте... И на мен ми изглежда добре, но имаме 3 космонафта (все подарък), та няма смисъл да купувам въобще такова нещо. Обаче пък се огледах на ето това - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5149 . Струва ми се страхотно, пък и ние доста пътуваме, та ще ни е от полза както вкъщи, така и на път. Притеснява ме само, че не пише до колко кила може да се ползва, щото на 6 месеца някои деца са 7 кила, други - 10. Подозирам, че моето ще е от вторите  Mr. Green Както и да е, очите ми останаха в него. Илия нещо му се мръщи, нямали сме нужда от такива покупки, след няколко месеца кво ще ги правим и прочие... Ми аз съм най-голямото внуче в семейството, сестра ми и братовчедите тепърва ще се женят и ще имат деца - що пък да не пазя и за тях? Той нали е "възрастен" (аз така го бъзикам като ми дойде музата) и не мисли така. Ама ей го на - щерка му е почти на 22, не се знае и на нея кога ще й потрябват такива неща  hahaha
Отплеснах се нещо...
Ние в петък вече отиваме в Перник при мама. И тя зъни вчера и ми вика - Нещо ми се е доготвило, мисли и кажи какво ти се яде, пък аз ще го приготвям. Ей, много кеф ми стана... Наредих й 3 манджи, да си избира. За капак - тя има гофретник, та съм си поръчала гофретки с течен шоколад   chef В събота даже сигурно ще се видим с Киара, която ще е на фризьор в Перник. А в неделя сме канени с Нена на детски РД сутринта, та сигурно с нея ще се приберем с рейса, а тати като се връща от Сандански (където ще ходи) ще мине да прибере багажа и бебето. Та така, социалния ми график за уикенда е запълнен  Mr. Green
Отивам да хапна и трябва да се паркирам пред дъската за гладене, че на нея има 3 купчини с бебешки дрехи... отделно и на Невена да поизгладя нещо, че Илия каза, че го е срам като я води сутрин омачкана на ДГ  hahaha

Сега видях - glezundra, ама разбира се, че ще ти звъннем. Още утре даже . Ама дай телефон на лични  Wink. Моят е 0888 26 06 42  Hug

Забравих, гласувах в анкетката - вода не давам, но пък чайче си пием с кеф.

# 83
  • Испания и Стара Загора
MammaT вярно е.Аз с Алекс такка чаках коликите да започнат.И той вече беше на 4м ,когато педито ми каза,че щом до сега не е имал,няма да има. Peace
EmiR чувалчето е супер PeaceАз мисля да купя на Андреа ето това
http://www.instintomaternal.com/es/INCLUDE/resizeimag.asp?imag=i … no.jpg&ancho=  Синьо ще е ,защото и количата ни е синя. Peace
Mirinda изглежда много удобно Peace

# 84
Пепс87 и мама Радост   bouquet
Бу, аз ползвам обикновен слинг с халки и съм пристрастена към него - никъде не отивам без него. Със слинга кърмя Ния, когато не сме вкъщи, а също така и го използвам, за да я уригна след това (в изправено положение, с висящи крачета и лице към рамото ми). Преди се събираше цялата в него (в легнало положение), но сега вече крачетата й са навън, но пак позата си е много удобна. Освен това слингът ми беше пръв приятел през първия месец, когато малката плачеше неутешимо и нищо друго не можеше да я успокои. Таткото също го ползваше докато беше още в БГ. Даже една сутрин, за да си поспя, взе малката, сложи я в слинга и направиха палачинки с нея Simple Smile
Майчетата, които ходят на консултации, ами националната грипна епидемия свърши ли? Аз днес звъннах на една моя приятелка, която е джи пи и ми каза, че чак от другата седмица ще се правят консултациите.
Варненски мами, аз съм за срещичка в морската градина именно заради това, че и ние избягваме закрити места. Даже днес бях на разходка в ранния следобед около летния театър. Ще следим времето и другата седмица ще спретнем нещичко.
Сега отивам да покарам малко велото, та дано има ефект!
Поздрави на всички   bouquet

# 85
Обаче пък се огледах на ето това - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5149 . Струва ми се страхотно, пък и ние доста пътуваме, та ще ни е от полза както вкъщи, така и на път. Притеснява ме само, че не пише до колко кила може да се ползва, щото на 6 месеца някои деца са 7 кила, други - 10. Подозирам, че моето ще е от вторите  Mr. Green Както и да е, очите ми останаха в него. Илия нещо му се мръщи, нямали сме нужда от такива покупки, след няколко месеца кво ще ги правим и прочие...

Ние имаме такова - дадоха ни го, даже сега за първи път го виждам някъде, незнаех колко струва. Междудругото има вибрация и мелодия. Имай впредвид, че е доста обемно, сега стои на два стола вкъщи, или ако е на канапето, заема толкова място, че може за седне само още един човек. На мен ми е доста полезно, но за кола не бих го използвала - няма как да се закрепи. Евентуално да си го сгъвате и разпъвате вече като пристигнете някъде, а в колата - със спец. столче.  car003

# 86
  • София
Аз вчера и днеска дадох по 4 капки/иначе видях, че пише 5капки...ама аз не съм говори с педи, че ще давам..та затова ви питах какво са ви препоръчали вашите доктори/....днеска ака 2 пъти и е доста по-спокоен от вчера, но има още какво да се желае Grinning...принципно акаше по 3 пъти на ден последната седмица...сега пак ще се наливам с отвара от копър и анасон..
Относно регулирането на кърмата...еми понякога тече, понякога не...като цяло гърдите ми са средно  меки и не ми стават като камък...както беше първият път...
Миринда...екстра е това преносимо музикално легло...ние като пътуваме...сгъваме кошарата, матрак и хиляди глупости ...а това си е супер...и цената е екстра...
anita29 и моята количка е синя...купувахме я с перспектива Wink това в кръга на майтапа де...ми чувалчето си е екстра...те всичките са на един и същ принцип...като гледам...
Бате сега разгледа кожата на чувалчето/а той разбира от такива работи/...каза, че е много добре обработена,  че аз имах малко притеснения...ама и в сайта си пишеше, че е хипоалергени и т.н.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 20:06 от EmiR

# 87
  • Варна
Малее, изписали сте света бе хора... Crazy

Mama T, Дундито  и Тринити  - много сте сладки! Въобще нашите септемврийски бебета, както казва Бибоче - много са се разхубавили... Party
bibsy, ела си по терлици в Мола, к'во толкоз...За упойката Бу вече ти е казала, но и аз да добавя- няма проблем, на мен миналата седмица ми слагаха лидокаин, местна упойка, казаха че става за кърмачки Wink
Слави П,честита ви месечинка-да ви е жив и здрав бебока!
Sima max  - и ние днес бяхме там, на кафето на детския кът, как сме се разминали...Ей за това трябва една обща среща, та да се знаем и по образ, не само по ник  Hug
И друго щях да пиша, но малката тука ме разсейва, повръща си вечерята, баткото все нещо пита и дърдори CrazyТа ....после пак!

# 88
Ние имаме такова - дадоха ни го, даже сега за първи път го виждам някъде, незнаех колко струва. Междудругото има вибрация и мелодия. Имай впредвид, че е доста обемно, сега стои на два стола вкъщи, или ако е на канапето, заема толкова място, че може за седне само още един човек. На мен ми е доста полезно, но за кола не бих го използвала - няма как да се закрепи. Евентуално да си го сгъвате и разпъвате вече като пристигнете някъде, а в колата - със спец. столче.  car003

Да де, аз за спане по бабите имам предвид. Иначе за колата - столче-кошница имаме от Невена, имаме и "второто" по размер, а сега за НГ ще купим на каката от най-големите и скоро малчо ще ползва "второто". Прочетох, че е с мелодии и вибрация, затова още повече го харесах... Ох, само да преведат еднократната, веднагически го поръчвам, пък Илия да мисли каквото иска  Naughty

# 89
  • София
Айде и ние добавихме малко снимки, че сме порастнали с още един месец:
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/ana-mariya-na-pocahontas.431229.16014987.big

Общи условия

Активация на акаунт