СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 345
ауууу.... верно, че днес празнуват александровците и александрите Simple Smile Та честито на именниците- живи и здрави Simple Smile
Аз да взема да честитам и съседа, белким нещо измуфтя Wink

По отношение на връзката между кърмене и крусти- за пръв път чувам такова нещо. Не би трябвало начина на хранене на майката да оказва влияние върху образуването на крусти. Моята щерка като е на АМ, пак има крусти...
Бу, това с Head&Shoulder-са ми се струва прекалено агресивно...

Криската, твоята щерка има манекенски мерки бре Simple Smile Аз чакам с нетърпение да измерят Невена, за да видим колко е порастнала. Ама тъй като нашите роди сме запъртъци, та и тя не е от високите Simple Smile

дундито- прекрасна дъщеричка. Много е сладка.. пу пу. А пък таткото много добре си гледа щерката Simple Smile

Весита, vanyaned,  чувала съм за какви ли не свекърви, ама вашите просто ме разбиват. То пък да нямат поне малко интерес и чувства да си видят внучетата...Просто нямам думи... То пък такива хора по- добре и да не ги познаваш лично.

Анита, верно, че Киара не се е отчитала отдавна.. Дано всичко с нея и децата да е наред  Praynig

# 346
Не знаех за именния ден, но с него и без него, важното е мишоците да са живи и здрави!  Hug
Дундито, много сладка тая Алекс бе!  Heart Eyes
За свекървите: моята и подаръци дава, и пари дава, и ми гледа детето - хваща се от Чирпан и идва, само да й свирна, дет' се вика. Но е много мързелива - тя си го знае и си го признава! Но пък е тихичка, спокойна. Изпълнава всичко, което й кажа, по най-добрия начин, на който е способна. Но свекърът разваля дисциплината  #Cussing out Свеки не ни се меси в нищо - те са и далече де, на 200 км. преди да се вземем с мъжа ми живеехме у тях. Свекър ми е по-така опак човек, като майка ми. Ама аз на никого не си мълча де, ако нещо има скендъл Wink Не знам дали някога ще стигна да прочета темата за свекървите де Simple Smile
За анкетата: в нейно легло в нашата стая  Peace

# 347
ааа мойта свекърва.. нямам оплаквания Wink подаръци, парички, помощ, гледа я, радва й се Wink пък и мен ме гледа Simple Smile плодчета, сокчета, а..у..
в началото бях малко скептично настроена..
но ако има нещо си го казвам, а й теди (сина й) не си трае.... та засега сме екстра Simple Smile
със свекър ми не се виждаме много често.. но си е постижение де- за 2 месеца-3-4 пъти  Wink и все подаръци

хоп за анкетата- до нашето легло.. в началото беше в другия край на стаята.. но мн ме мързеше нощем.. и го преместихме до нашето Wink

# 348
Здравейте мами и от мен и от моя бебо Hug
честито на всички именници да са ви живи и здрави и многоооо послушни  bouquet

Цял ден ни нямаше бяхме на разходка чудесно временци беше днес.

# 349
здравейте и от нас
ние цял ден сме по разходки и не пиша много затова пък ви чета редовно
честито на всички празнуващи и всички месечинки   bouquet
момичета ето ви един линк 
http://konkurs.pampers.bg/gallery_details.php?id=1476
ако имате желание и възможност гласуваите а и запишете вашите бебоци за да гласуваме и за тях.
хаиде за сега после пак ще пиша.
уф ема на малибу как ли е.дано пише за да знаем че все ги мисля

# 350
http://konkurs.pampers.bg/gallery_details.php?id=1476
никога немога да го напиша както трябва

# 351
  • До хладилника, който обичам
Няма и да можеш, това е спам и е забранено, няма да се покаже във форума.

# 352
ааа много се извинявам незнаех
мерси че ми каза

# 353
Аз пък най накрая се наканих и качих малко снимки на дара Simple Smile
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/dara-na-aguto.446557
за вечеря ще правя бяла риба.. ама се чудя дали върви със сметана.. в йенска тенджерка?

# 354
Ама съм паткааааааааааааа  ooooh!
Ама от кои патки...? Mr. Green

От естествено русите  Joy
Аааа, значи сме от един курник (така ли се казваше къщата на патките и кокошките?) newsm08 smile3534

# 355
 Гласувах В свое легло, допряно до нашето  Peace
 aguto, малката е голяма красота, останаха ми очите, сладкиш. Да е жива и здрава   bouquet На някои снимки прави същите муцки като нашата кокона  Laughing Laughing Hug

# 356
  • До хладилника, който обичам
Бу, това с Head&Shoulder-са ми се струва прекалено агресивно...
Не вярвам да им стане нещо, но самата идея ми се видя налудничава Laughing

# 357
Добър вечер!
Честита на всички Александровци и Александри, че има доста smile3525 newsm51  party023
Честито и на всички месечинки   bigdance2 Tada  ura
Да са живи и здрави и много да радват родителите си!
Ние ходихме на рожден ден вчера - на свекъра! Е няма такова преяждане Embarassed Харесаха подаръка Peace
Сега чакам да поспи юнака и време за къпааааааааане!
А за анкетата - те се припокриват, но спи в свое легло, макс. близо до нас, за да го люлям. Ако има колики спи при нас и сутрин си го вземам да се гушкаме Hug

# 358
  • София
Привет и от мен Mr. Green
Честит имен ден на именниците Gift Party Time
Ние сме на консултация в петък и тогава ще се разбере какво правим с тия пусти ваксини, че още нито една не са му били откакто ни изписаха от болницата Rolling Eyes
Относно свекито нямам забележки. Много се радва на малкия, купува му подаръци, а и мен ме обича много. Въобще добре се разбираме. Heart Eyes
За анкетата - спи си в неговата стая.

# 359
  • София
За анкетата...в  негово си легло допряно до нашето...в началото спеше при мен...но Кати почна да прави нощни набези/т.е да идва от нейната стая-(тя спи с бате в нейната стая) при мен с бебето и стана опасно...затова си е в леглото...
И аз знаех, че Александровците празнуват на 30 08...но вече знам, че е и днеска...та честито на всички празнуващи...
Хайде и аз да се изкажа за свекито...от началото на годината докато се роди Ангел е идвала 5 пъти...като два пъти аз съм я молила/съгласи се веднага/ да гледа Кати за да отида на преглед /защото майка ми или бате не са могли/...живее в Люлин...- без коментар. Оправдаваше се с болното куче, за което полагаше неимоверни грижи да го остави живо, а то е на 16 години и си беше пътник, но тя успя да му удължи живота с още 10 месец...през което време миеше повръщано, извеждаше го през 1 час навънка, хвърляше луди пари за лекарства и прегледи...но пък не й оставаше време да си види внучката...айде мен кучета ме яли...Никога не съм била предубедена към нея/като дори и неофициално свеки/ но след таз годишната изцепка...доста си промених отношението....Айде така и така съм взела засилка...та..прибирам се след прегледа/когато тя гледа Кати / и ми беше много лошо..тя обаче бърза да си ходи защото трябва да изведе кучето...и аз й казвам, че и Кати трябва да ходи навънка, ама ми е лошо...и тя - еми ще си седите в къщи...няма да я извеждаш... Party

Общи условия

Активация на акаунт