СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 330
Тц, нарамих кенгуруто и ходихме в Скайсити да пипаме играчките в Хиполенда Laughing  Дано и младежа така да се научи, много ме кефи. напипа се наволя и не ще нищо да купуваме.
Обаче се влюбих в една люлка, но 120 лв не ми се дават, защото незнам дали ще я ползваме повече от 3 дена
По тоя повод баща ми взе за малкия ето тази люлка и той много й се кефи, само му слагам отдолу възглавничка, за да не е в седнало положение и може да се люлее цял ден Mr. Green

Ох, момичета, като ви чета как се оплаквате от свекървите си, просто не искам и аз да захващам тази тема, защото мога да стана особено неприлична в изказа си. Моята свекърва не ме е виждала. Да, правилно прочетохте, даже  на сватбата не дойде, защото сме били много далече (Бургас - София) и я било страх да не вдигне кръвно по пътя. Детето също не го е виждала. А за подаръци да не говорим - това за мен не е човек.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 16:45 от vesita007

# 331
  • София
ние също имаме люлка подобна на шезлонг с мелодия и няколко степени на люлеене и съм много доволна

# 332
Здравейте мацки!
И ние бяхме на гости при мама в събота. Голяяяям кеф. Разходка, шопинг, кафенце... Невена се обзаведе с ново елече без ръкави, от модерните, с разни перушини по качулката  Mr. Green, а аз - с нови ботуши. Малкият си остана с разходката само  Embarassed
После в неделя с Нена ходихме на детски РД на едно от нейните градински приятелчета. Оставихме малкия с мама и ние се ветнахме на влака до София. Нена беше много впечатлена, това й беше първото возене, накара ме да я заведа даже да види къде стои чичкото, дето кара влака  Joy. След този РД се прибрахме, хапнахме и като легнахме в 14.30 се събудихме в 18ч. като си дойде Илия с малкия  #Crazy Голям сън, голямо нещо. Ама ми беше кеффффффф, погушкахме си се двечките само, починах си... много добре ми се отрази  Peace

За анкетата - спим всички в една стая, но всеки в своето си легло. Ние сме в единия край - децата - в другия  Mr. Green

И пак по темата за свекитата - моите не правят някакви страхотни подаръци, но пък и сами си казват - не знаем какво е модерно сега, от какво има нужда детето, ето ви парички - вие изберете. Майка ми, от друга страна, постоянно им купува по нещо, с повод и без повод. И винаги подаръците са страхотни. Нейната логика е такава - дрехите и храната са длъжни да ги осигурят родителите, а бабите са за глезотии  hahaha Абе винаги е правила супер оригинални подаръци - като живо декоративно зайче за втория РД на Нена (за което Илия и до ден днешен я споменава  Mr. Green, а Зайо си живее и хич не му пука че е размътил водата в крехките отношения зет-тъща  Joy)

Ние сме на консултация и ваксина в петък. Не съм купувала Пентаксим, ще слагам тези по ЗК. Подозирам, че педи пак ще направи изречение колко е качил, щото със сигурност ще е над кило, усещам го по увисналите бузи и двойната брадичка... Храним се 7 пъти, не мога да ги намаля по никакъв начин. Пробвах няколко нощи да давам чайче, ама се лъже за по час и после пак рев. Еми да дойде тя да става всяка нощ през час и да го отучи да яде нощем  Crossing Arms

Ще ставам, че трябва да се приготвяме за излизане - да си вземем каката от ДГ. До скоро!

Баси, много пишете бре! 6 нови отговора... После ще ги чета...

# 333
  • София
ама вие сте върхът просто,браво на тези които вече си имат ваксини днес.Дано да имате лека и безтемпературна нощ Peace

# 334
Здарвейте, сладки мами с още по-сладки бебчета Simple Smile
Честити месечинки на Елеста и Дидии да са ви много послушни бебоците и много да ви радват.
Честит имен ден на всички, които носят името Алесандър/Александра (и техните производни). (Не изброявам поименно, че ще пропусна някой.) Да са живи и здрави и много да радват близките си.  bouquet
А ние сме добре като цяло(затова не пиша толкоз често, че като ви чета направо ме е срам  Embarassed Rolling Eyes). Само имаме проблем с акането - миналата седмица 7 дни не е акала бебка, педито изписа Дуфалак. В събота два пъти пълнихме памперса и от тогава пак не е  newsm78

# 335
Ама съм паткааааааааааааа  ooooh!

Днес моят син има имен ден! По повода - заповядайте!

Да са живи и здрави и другите дребчовци, което носят имената Александър и Александра!

# 336
  • Варна
оо,да и от нас:  Честит празник  на всички бебета и майки, които празнуват именни дни днес! newsm51 smile3525  bigdance2

# 337
Ама съм паткааааааааааааа  ooooh!
Ама от кои патки...? Mr. Green
Не си само ти, много сме разсеяни...

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 18:55 от vesita007

# 338
Уф че съм залухава! ooooh! Честит имен ден на всички иненници! Да са живи и здрави и много щастливи!  bouquet
Съвсем забравих да честитя хем днес един от кръщелниците ми има имен ден! Тая година поне неговия празник не забравих! Толкова съм отнесена, че на другите двама ги попропуснах  #Crazy Патка заспала. После се червя и обяснявам как съм объркала датите. А и нали си изпрах телефончето в пералнята  Cry и всичките ми напомнянки заминаха!

# 339
Ама съм паткааааааааааааа  ooooh!
Ама от кои патки...? Mr. Green

От естествено русите  Joy

# 340
  • Варна
Честити празници на всички бебоци. Да са живи и здрави и мноооооооооого послушни. Ние цял ден миткаме. Бяхме и на консултация вече сме 5.650 и 61см. Heart Eyes, сложихме и Пентаксина, дано минем метър с Т. Praynig
По повод на свекърите и подаръците, да не хващам темата Whistling, само да отбележа за протокола: Свекър ми още не е виждал Деница, да да правилно не я е виждал  #2gunfire #2gunfire, а свекървата и подарява блузки и вътре в торбичката познайте какво Shocked касов бон, отбелязвам не веднъж, а всеки път. Засега успявам да се въздържа ама не знам докога ooooh!
Това  е засега от нас. До после   love001

# 341
Здравейте!
По повод анкетата - спи в нашата стая, в бебешко легло, досега не съм я взимала при нас.
И ние цял ден днес сме навъм, удари пак 4-часов сън и после хапна здраво, сега е в активната гимнастика и се занимава.
Ваксина трябваше да ни сложат още преди 2 седмици, ама заради епидемията не сме ходили на консултация, даже незнам с колко е порастнала. Трябва да се обадя на доки да я питам кога да ходим. Даже си мисля да поотложим още, че да се размине това грипно време.
Това за крустите и кърмата, много измислено ми се вижда. Моята бебка и тя има, ама досега не съм ги чистила, страх ме е да я човъркам.
Хайде лека вечер, сега отивам да кача малко снимки, че не съм я показвала тук досега.

http://septemvri2009.snimka.bg/baby/yoana-na-dani-ela.446531.16090309

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 18:44 от Dani-ela

# 342
  • Испания и Стара Загора
Честито на всички именници.  bouquetАз не знаех ,че днес Александровците имат имен ден. newsm78Знам за 30.08.
Къде се изгуби Киара? newsm78

# 343
Честито на Елеста и Дидии за месечинките на бебовците Simple Smile!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

За анкетата - леглото и е до нашето, но когато е много неспокойна или има колики я взимам при нас. Жал ми е като е самичка и я боли, а като я гушна се успокоява.  Peace

# 344
  • където има любов
Анита и ние Август празнуваме!

Общи условия

Активация на акаунт