СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 375
Честито на именниците!  bouquet  bouquet  bouquet
Много пишете,нямате изчитане ooooh!
Казах ви аз преди няколко месеца да не се хвърляте на тежки колички,ама не слушате Mr. GreenХич не ги долюбвам колички над 6-7кг.Моята я сгъвам понякога по няколко пъти на ден,хубаво,че е лека. PeaceКойто може на пролет ще сменя зимна за лятна Joy

Ние сме добре,ходим по разходки с Лора,а Зоя на градина.Нали ви се оплаках,че Лора много спи.Вчера реши пък да не спи цял ден и така от 11:00до 23:30 с по 2 дремки от по 15 мин ooooh!Какво беше това чудоооо.Но днес си навакса разбира се,яде в 10:30 и дори и не разбра,че е на разходка,не се събуди да яде 7 часа  #CrazyВ сряда най-после ще сложим първата ваксина и ще я изтеглим,ходихме последно като беше на 35 дни.
Тържествено обещавам най вече на Находката, Winkтези дни да напрявя и аз един албум със снимки.Крия ги аз щерките,да не ми ги отмъкне някой Whistling Mr. Green
Да има играещи във Фейса на Фермата?Че ми трябват съседи Whistling

# 376
 newsm68 ето че намерих време да ви пиша детето ми пак не спи как издържа не стига че деням не спи еми и вечер newsm53

все иска на ръчички опасен бебешок мами кажете ми как да откажа да я държа на ръце всеки пат в които я пусна на леглото и започва рев в момента в които я взема е доволна и спира помогнете ми Praynig

# 377
а за анкетата-ми малкия спи в легълце в нашта спалня,баткото между нас Peaceама още по-хубаво,защото нашта спалня от всякъде е заета Partyи така нема как секс на спалня newsm10та затова си уважаме и разглеждаме другите стаи-кухня/барплотче Party/,баня,хол,тераса smile3521е,ми нов апартамент имаме,да си го разгледаме дали е хубаво обзаведен newsm47 smile3532 smile3532 smile3532

Арлинка,аз съм градско момиче,с ферми не се занимавам мила rotfImboма кат ме искаш за съседка, ще си купим една къщичка у Варненско и нема отърване вече rotfImboи си записвам,че ще правиш албум,само да не спазиш обещаното,викам Господари на ефира Naughty hahaha

айде малко по-сериозно-малко ми е неудобно Embarassed Арлинка,ама много отдавна мисля сестричката ти Hugкажи как е Peaceзнам,че всичко ще отмине и щее е наред и да се стяга да дундурка прекрасните си племннички Hug

цункам ви мадамки форумски и сладки сънища Hug Hug

# 378
Находке,мерси че питаш,мила. HugАми беше в Германия на рехабилитация и лъчетерапия след операцията за месец и половина.Върнаха се онзи ден ,утре ще ходя да я видя и ще споделя подробности.Сега най-вероятно ще и правят изследвания да видят има ли резултат от терапията. Praynig

# 379
Само да споделя наш'то чудо: малкото яде в 19:00, заспа в 20:00 и досега не съм я чула  newsm78 Не смея да легна даже  Crazy
Айде лека и от нас!

# 380
  • Пловдив
Ето ни и нас. Здравейте всички септемврийчета. То ние трябваше да сме октомврийчета, но.... newsm78
Вече сме големи и много сладки... но много плачем.Мъчат ни коликите. А вие как ги понасяте?

# 381
  • София
Добро утро мацки!

За непушачките е без цигарката! Wink
Днеска Катетата имат имен ден ... по тоя повод се почерпете за моята мома, която от вчера се вълнува какви поаръци ще получи... Laughing
и
Честит имен ден и на Катето на Криската и имаше още една мама с бебе Екатерина..
Честити  месечинки на днешните бебоци!

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 08:08 от EmiR

# 382
  • До хладилника, който обичам
Находке не съм спечелила от тотото Simple Smile  Flutter За 480 си я взех.
Да не си взела новата Пег Перего Си? Нея я глася за лятна, с малко късмет или ако си я намеря втора ръка  Grinning
Тук е представителството им, но и аз като находката малко се втрисам от цифрите не за друго, ами за тези пари мога половин кола да си взема.

# 383
Емир, мерси за кафенцето.

Честит имен ден на всички Катета-патета Grinning Да са много послушнички и да радват много мама и тате  bouquet

Честито и на всички месечинки bouquet

За анкетата - Кали спи в нейното легло близо до нашето.

Като стана въпрос за нови придобивки и аз да се похваля купихме си съдомиялна. Много съм доволна. Миналата седмица "теглихме ножа на прасето"(имахме прасе-касичка) и извадихме парички точно като за НЕЯ. Вчера я севтосах(чак) и е супер направо не мога да и се нарадвам. Аз знаех,че е нещо хубаво да си го имаш вкъщи ама наистина съм като малко дете с нова играчка Embarassed

Айде стига толкоз засега от мен, че стана много дълго.
Лек и спокоен, и много слънчев(за разходки) ден.

# 384
Взех си п3 класико тя е без 1увалче напрактика без никакви аксесоари.

# 385
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Честит празник на малкото Кате на криската!!! Да е здрава и усмихната!
Честито и на всички други Катета тук!  Heart Eyes

Ние хапваме в момента и после програмата е "трябва да се поиграя с мечетата над леглото сам", защото вторник е деня за голямото чистене.  Tired

За анкетата- спи сам в стаята си. (гордо да добавя-абсолютно цялата вечер!  Flutter)

# 386
  • София
Честит имен ден на всички Катета и честити месечинки на бебешоците.Ние тая нощ бяхме направо ужасни.Снощи едва,едва заспахме в 22 часа,после в 1 станахме,после в  3 и до 5 няма задпиване.После пак поспахме малко и в 7 станахме и чак сега заспа отново.Какво й стана не можах да разбера.Попринцип след баня към 18.30-19 часа заспива веднага,ама снощиииии ooooh! .Баткото сутринта и той с рев тръгна на градина...абе ужас.Как успяхте да научите вашите бебета да спят цяла нощ не ми е ясно.Аз само се моля.Чакам с нетърпение да дойде събота татко й да я подундурка малко.Свекърва ми щяла да идва декември Tired.Тя попринцип не обича да идва ама мъжа ми я кара.За какво ми е да се чуди човек.Нито ми помага,нито нищо.Не искала да се бърка и по цял ден стои на един стол в кухнята и не помръдва.И на нея слугувам като дойде.Миналия месец пак дойде,детето пищи в другата стая,а аз бях влязла да се изкъпя,а тя си седи в кухнята и мята краци.

# 387
  • София; Дружбето
Честит имен ден на именяците .Да са живи и здрави Hug

Аз тази нощ се наспах хубаво. Габи само един път прескърца, та в 7 бях кукуряк.
Иначе вчера вечерта се сдъвкахме с бате. Той сърдит, че не му обръщам внимание и сексът в нашата къща още е мираж. Е как да стане - в 8 приспивам Габи. След това имам около 20 мин да пия нещо и отивам в 9 да приспивам Миша. Към 9 и 30 успявам да се измъкна и вече нямам никакво желание нито да ям, да пия камо ли нещо друго Tired
Сега чакам да стане 11, че да се разходим, че хич не ми се седи в къщи

# 388
Добро утро и от мен.
Честито на всички Катерини, Катета, Катринки .... И честито на патерици на всички Алекс...овци, андри ...от вчера. Изобщо не съм знаела  ooooh!

За анкетата : Спи в другата стая с брат си и това е от първия ден в къщи.

Емир  Hug отново подготвена с кафе и закуски за всички.....  bouquet

# 389
  • София
Секс ли??? #Crazy Боже мили това въобще не мога и да си га помисля.Боби спи при нас,Анжи спи до нас...абе ще има да си мечтая...Да не лъжа ама пробвахме веднъж в другата стая ама беше гадно даже и си ме понаболява още.А и цялата тази умора.
Абе момичета нямате ли чувството ,че затъпявате вече бавно и славно.Аз се усещам как с моите приятелки говоря само за акита,памперси,мляко и т.н.Дали съм само аз така Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт