СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 360
  • До хладилника, който обичам
В един момент си помислих, че само аз и tsveta спим с бебетата Crazy като гледах как се променя вота и четях коментарите.

# 361
И аз спя с бебо  Hug Peace
Не съм ви чела но попълних анкетката.
Да си кажа неволята: Имаме количка джема 3 в 1 стар модел. Коша за новородено вече му е малък а лятната количка е само седнало положение! Освен това до сега се бях разхождала само в парка с нея, вчера ми се наложи да се разхождам в пресечен терен през града - ужас ooooh! тея колела запецват и спират изведнъж, щеха да ни бъснат на единия булевард. И така реших да си купя нова - днес вече съм горда собственичка на Пег Перего плико п3. След много четене на теми и тн, прецених че това е най-доброто. Някой ако има такава моля да каже мнение Simple Smile
Това е за сега, връщам се да чета.

# 362
Бу, аз съм от тези които са глаували в легло допряно до нашето, но реално след 2 или 3 според зависи до сутринта си спи при мен, след това кърмене посред нощите изобщо не си играя да го връщам обратно в кошарата. Иначе и друг път съм казвала, че сме 4 в едно легло, баткото спи между нас, а бебето от моята страна.
Да видим за тази вечер казах на Коко, че дядо Коледа ми е се е обадил и ми е казал, че ако не си спи в леглото няма да има подаръци и дано да има ефект.

Бебешондел честита нова придобивка.

# 363
Здравейте милички! Не мога да смогна да ви пиша, от това системно недоспиване станах като зомби, очите ми кръвясаха и съм с постоянно подути клепачи. Но това да са ми ядовете де...  Mr. Green

Да се отчета и аз набързо, че след малко ще храня малкия. Днес и ние бихме Пентаксима, засега не е вдигал Т, но е адски нервен, много му се спи, но и сънят му е неспокоен. Дано нощта да мине добре, че не искам да давам Панадол. Резултата от мерките и теглилките: 6100 гр и 61 см.  Все още е само на кърма, но и той от време на време се изнервя по време  на хранене и започва да се извива назад и да дърпа гърдата във всички посоки, като плаче в същото време. Но засега се справяме, ще видим докога.  Grinning

За анкета - гласувах с Спи в моето легло, таткото спи в  другата стая с каката.  Peace Виждам, че съм от малкото, които го правят.  Wink

Това е от нас, ааа и да се похваля - отразях си косата.  Mr. Green Сега съм с каре с дължина малко под ушите, никога досега не съм била с толкова къса коса, но съм доволна, а и хората около мен ме харесаха, дори и най-големият ми критик - мъжът ми.   Flutter

Хайде лека ви нощ, пожелавам ви спинкащи бебоци, ние и тази нощ ще будуваме най-вероятно... Гушки на всички!  Hug Hug Hug

# 364
  • Бургас
Здравейте мами

Честит празник на всички празнуващи.Да са живи и здрави.BebEshOnDeL  честита придобивка  1strollerАз имам също Пег перего само че Уно и съм много доволна.
Днес купих на бебо много сладка играчка:една топка плюшена и като я бутнеш идава различни звуци.Мисля че ще му е полезна като си координира движенията.
Ами това е от мен
Лека и спокойна вечер

# 365
И така реших да си купя нова - днес вече съм горда собственичка на Пег Перего плико п3. След много четене на теми и тн, прецених че това е най-доброто. Някой ако има такава моля да каже мнение Simple Smile
Аз имам Simple Smile
Много съм доволна. Карам я из града спокойно. Събира се в багажника лесно. Ползвам я със зимен кош за момента, мисля, че още поне месец трябва да й става.
Гумите й не са толкова големи, колкото бих искала (с голямата ползвах една Кам с големи гуми, екстра беше), но пък е много маневрена.

# 366
честито на всички именници с прексраното име Александър,Александра,Александрина и така нататък bouquetнека са живи и здрави и да носят с годост прекрасните си имена bouquet

бяхме на консултация-качили сме 1,400 и сме станали 6,600 Peaceи сме пораснали с 5 сантиметра и сме вече 58 Peaceна мама хубавеца сладък Heart Eyes

Киара,ми пусни снимки да те видим каква си сексана с новата прическа Peaceау,сега какъв секс те чака smile3521мъжа ти с новата прическа може да те сметне за чужда жена,пък чуждото колко е сладко,малииииииииииии smile3532  love001

И така реших да си купя нова - днес вече съм горда собственичка на Пег Перего плико п3. След много четене на теми и тн, прецених че това е най-доброто. Някой ако има такава моля да каже мнение Simple Smile
Това е за сега, връщам се да чета.

Бебешондел ти САРАОЗНО ли ма жена даде 1000 лева за таз количка newsm78 smile3506 smile3506

# 367
nahodke, и втора ръка има, на много прилични цени в Продавалника Simple Smile

# 368
  • Бургас
Моята стара количка беше такава. И я продадох за 230 лв в перфектно състояние. Сега малко ме е яд. Трябваше да си я оставя за квартала и да не сгъвам и ръзгъвам при всяко ходене в центъра сегашната, вместо да си я държа в гаража на нашите. Мускули направих вече.  Twisted Evil
Та, много добър избор- лека и маневрена! Пожалавам ви готини разходки с нея!  Hug Grinning

# 369
оффф едвам ви изчетох. Вече сем на гости при баба я Пазарджик - само да се отчета за прегледа -5300 сме вече( точно едно кило) и 56 и половина см от 53 -това за един месец. Педито сложи ваксината-хепатината . Алекс плака малко -малко , малко чак се засиня Mr. Green
Сега тука се друсакат с цялата фамилия и така. Утре ще вляза за повече

# 370
За анкетката-нощем спи в моето легло, таткото и баткото в другата стая. Денем си спи в креватчето.

# 371
nahodke, и втора ръка има, на много прилични цени в Продавалника Simple Smile

това имах в предвид,мила моя Hugтака съм съгласна Peaceама на мене лично ми се струват много 1000 лева за количка,ама то май е според джоба де Peaceаз също харесвам като теб колички с големи колела-много удобни Partyама за нещо което ще се ползва няколко месеца,за мен лично/подчертавам за мене Mr. Green/ са много,та затова се учудих Hug Hug Hug

ама пък много се радвам,че пък тя е толкова щастлива от покупката-все пак това е целта Peace Peace Party Party

Дундито,хелооооооооу от нас на Пазарджик,де ми замъкна ак снахаата,мале Joy Joyи умната с тамошните ергенич,че сме рвниви smile3532 love001

# 372
Находке не съм спечелила от тотото Simple Smile  Flutter За 480 си я взех.

# 373
Бу, не само, че си спя с бебето ами и не смятам да си го давам още две, три годинки  Laughing. Ако имаше начин щяхме да си спиме и четиримата на спалнята, но засега сме две по две  Peace.
Момичета, не се шашкайте ако вдигат Т от Пентаксима, нормално е. Причините да бъде предпочитана са съвсем други. Едната е, че е петвалентна, а не три, и другата, че се води мъртва ваксина и няма риск от заболяване както е при тази, която е от здравната каса където едно на милион деца се разболявт от болеста срещу която ваксинират. Ако моето дете е точно това разболяло се, другите един милион здрави няма да ме стоплят така че не поемам риска  Naughty пък нека си вдигне малко Т от хубавата ваксина.

# 374
Находке не съм спечелила от тотото Simple Smile  Flutter За 480 си я взех.

браво,мацко,много се кефя за теб smile3501  love001

така де,от всички неща в тоя живот най са ми сладки за душиката РАЗПРОДАЖБИТЕ,ДАЛАВЕРАТА и АВАНТАТАsmile3521 smile3521направо кат стара любов ми лежат на сърцето smile3532 smile3532

Детелини,съгласна съм мила,че е нормално да се вдине малко температура Peaceама ти хич не пишеш,да не би принцеската да е плачлива Winkнадявам се да е послуша Party

е,ма само аз ли ще слагам тетраксин бе newsm78 Grinningутре ще я бием,че днеска много народ имаше при докторката ooooh!,а утре ще дойде в нас да ни я сложи Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт