СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 585
на 13.10-4700
27.10-5300
26.11-6800
През деня наистина яде постоянно от гърда, възможно е да успокоява, но на ядене изяжда по 150 мл АМ, аз забравих че правим 3 чисти хранения ам другите ги мъча само на кърма. През деня не спи повече от 30 мин, колкото му дадеш толкова ще изде.Онзи ден  когато ме нямаше е изял веднъж 90 и след това 160 ам и се хванах за главата ,за малко да набия мъжа ми, вика ми то му се ядеше..... нормално ли е чак толкова?

# 586
  • До хладилника, който обичам
Тоест има три хранения само с АМ, а останалите е само на гърда, правилно ли разбирам?

# 587
BebEshOnDeL  мила и ние сме така Дария яде през деня на 2 часа обаче вечер последното ни хранене е в 11.30 и после чак в 8 сутринта качваме по 1.200кг. на месец

# 588
Да, 2 вечер и 1 ако ходим на разходка, рядко се налага ако ме няма да яде Ам но това е изключение.

# 589
BebEshOnDeL и аз мисля че не муе разширено стомахчето- може да е някакъв период знам ли. Алекс също има дниив които просто й се яде повече но аз ня давам повече от 120-130 макс.после я друскам малко и така...Педито какво казва?

# 590
Да, 2 вечер и 1 ако ходим на разходка, рядко се налага ако ме няма да яде Ам но това е изключение.
Какво ще стане, ако опиташ да даваш по-малка доза АМ, а кърмиш преди нея? Или не би искала?
И да, какво казва лекарят? Simple Smile
Ако изяжда 3х150 мл, това са 450 мл, т.е. ти правиш останалото, хипотетично, понеже всяко бебе е различно, 250-350 мл Simple Smile

# 591
Педката нищо не каза,
Опитвах няколко пъти да го храня през нощта- суче минимум по час и половина два, като резултат на другия ден съм бухъл и всичко ми е криво. Той е така откак се е родил, със сигурност не е период.

# 592
  • София; Дружбето
Габи суче на всеки час, даже на 30 мин ама по 5 мин, аз повече не давам Mr. Green Обаче на разходки издържа по 3-4 часа без проблем. Бебетата се кефят да сучат

# 593
Arllina, двете ти дечица страшно много си приличат. Ама Лора като я види човек и му иде да и нащипе сладките бузи.  Joy Дано Зоя се оправи бързо.  Hug

raver_ivi
, ти не си ли в София? От какво са починали дечицата? Аз проверявам вратлето дали е топло. На мен не ми е дошло още, само на кърма сме, ти защо искаш да го предизвикаш?  newsm78

dundito, аз си мисля, че ти си по-изнервена когато си в София. Сама си през деня, свеки ти е на главата... А в Пазарджик има кой да ти помага и си почиваш повече.  Simple Smile

Веситка, абе не стига че им готвиш и подгъзуваш, няма ли кой да вземе детето поне докато висиш на печката?  #Cussing out

Днес бяхме на контролен на ортопед - спираме гимнастиката   smile3521 newsm44 newsm44 newsm44, остават само ортопедичните гащи. Много съм щастлива. После ходихме в Южния парк на разходка. Абе хубав ден беше. Отивам да къпем бебата.  Mr. Green

# 594
Педката нищо не каза,
Опитвах няколко пъти да го храня през нощта- суче минимум по час и половина два, като резултат на другия ден съм бухъл и всичко ми е криво. Той е така откак се е родил, със сигурност не е период.
Явор наддава чудесно, явно смесеното хранене му понася Simple Smile Пробвала ли си да кърмиш легнала до него и полузаспала, така че и ти да почиваш?

# 595
....Пробвала ли си да кърмиш легнала до него и полузаспала, така че и ти да почиваш?
Ние се кърмим  така ,бих казала че и на беба и е по удобно ,значително съкрати времето на гърда ,вече не суче толкова дълго  ,а доколкото си спомням BebEshOnDeL  и вие имахте подобен проблем  -сучене с часове  Rolling Eyes.

# 596
  • на Русе
Здравейте,
влизам само за да се отчета. Вчера бяхме на консултация - резултатът е 6400 и 64см - жиравчето на мама  Heart Eyes Сложиха ни Пентаксим и малкия не каза гък, беше се зазяпал в лампата на тавана и даже не разбра, че го боцкат  hahaha Е, после си навакса реването ... Отивам да чета, докато мога, че Светльо спи от 19ч и вече ще е освирепял от глад; да не говорим, че си пропусна къпането.
Спокойна нощ на всички

# 597
  • София; Дружбето
И Габи заспа в 7 и още спи. Не съм сменяла памперс даже, само го заврях в чувалчето и го метнах в кревата. Дано се събуди да хапне преди да съм откъртила.
Лека нощ от нас

# 598
Точно легнали се кърмим. Снощи  успяхме през нощта да се нахраним по-бързо, сега се нахранихме и дремем.

# 599
добро утро.
 ех, аз ще поднеса кафето днес  Simple Smile
 за цикъла. ами знам ли и аз защо така съм го замислила и зачакала да ми идва.  то верно, природата си знае работата. исках да знам колко като мен са без цикъл, че тук мамите около мен все си имат и ми се чудят  newsm78
ксантипа, не съм от софия. на 3 часа път от столицата съм  Simple Smile
 сега ще закуся, докато бебко спи, после ще се четем  Simple Smile
 много весел ден ви пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт