СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 570
Привет   bouquet.
Nadina,благодаря за кафето .
tsveta,припомних си Мони ,когато прохождаше беше същия сладун  Heart Eyes,а Миша как драпа към легена с вода  Joy.
anita29,Монката акаше през 2,най често през 3 дни ,на АМ бяхме  Peace.
Ако си наддава добре ,няма защо да се притесняваш .
А,това че ще реве защото е гладна ,не съм много съгласна .По мои наблюдения  недохранените бебчета,по скоро спят по много  Rolling Eyes .
Дунди , Бебешонци го е казала много добре - ти си нервна и беба е наревна.
И на мен не ми е идвал цикъла ,все още.....и не бих казала че ми липсва  Joy
Бу,  Confused потресаващи разкази има в блога ти  Shocked .
Аз попаднах в една тема където се обсъждаше отношението на болничния персонал към родилките,но тези разкази са направо страшни .Къде остава човещината,по дяволите  Tired.
Не съм стигнала до твоето раждане,ще изчакам да го завърши .
......3 нови отговора. - после ще чета ,беба ме привиква .

# 571
Ама как алергия към кърмата бре? newsm78Към някой храни,които ядеш разбирам,ама като цяло към кърмата и алергия към белтъка пък ми звучи безумно! #Crazy
Всичко ям аз.Заведи я на дерматолог да я види и ако той ти каже да не ядеш нещо тогава си ограничи храните.Дерматологът ми каза единствено да внимавам при захранването с алергените и да ги въведа по-късно,както си смятах и аз да направя де.
Имах предвид алергия към белтъка на кравето мляко. Но тази диагноза не е сигурна и ще пробвам да се огранича, за да видя дали има ефект. Лошото е, че алергизиращите храни са твърде много, а аз явно съм консумирала от абсолютно всички, тоест трудно мога да кажа от кое точно се е получила реакцията. А и освен обрива, редичкото ако също може да е признак доколкото четох. Абе надявам се да не е АБКМ ама не мога повече да рискувам.

За цикъл и аз още нямам, а и доки каза, че скоро май няма да има въпреки, че имам узрял фоликул  #Crazy newsm78 Не ми е ясно как става тая работа-хем е узрял, хем няма да имам цикъл скоро...

dundito да не би да има разлика в температурата, която поддържате в стаята или в честотата на проветряванията? Иначе вероятно свки е най-съществения фактор  Crazy

vesitka мацко, ми ти много ще ги разглезиш тия мъже! И зетя ли така ще го научиш? Ми то Катето и баща си като гледа, че не пипва много в къщи вярно такъв мъж ще си вземе дето майка му всичко е вършила  ooooh!

tsveta много сладка малката мишчица Simple Smile

bibo4e кофти работа са бившите, ама не са чак толкова страшни. Аз познавам една две бивши на бате и едната дори все още му е доста близка приятелка, а вече и на мен. Не ми беше много приятно в началото ама после свикнах и дори забравям, че е имала нещо общо с бате. Ама и той познава един двама от моите бивши и дори единия ни прави ремонта на апартамента, а сега ремонтира на бате тавана-кабинет.
Но не е да не ревнувам де. По ме дразни обаче една дето не му е била гадже, но още в началото на връзката ми с него, го питах дали е спал с нея, а той глупака ми каза "За сега не" и щях да го убия!

# 572
  • До хладилника, който обичам
Имах предвид алергия към белтъка на кравето мляко. Но тази диагноза не е сигурна и ще пробвам да се огранича, за да видя дали има ефект. Лошото е, че алергизиращите храни са твърде много, а аз явно съм консумирала от абсолютно всички, тоест трудно мога да кажа от кое точно се е получила реакцията. А и освен обрива, редичкото ако също може да е признак доколкото четох. Абе надявам се да не е АБКМ ама не мога повече да рискувам.
Ако е АБКМ, ако ти спреш всякакви млечни и крави продукти за 10-14 дена - за толкова приблизително се изчиства организма - ще се види има ли ефект. Може и да няма и да е човечето с по-чувствителна кожа. Знам, че доста майки мажат с Нахкерцен балсам на д-р Тайс с добър успех, може би питай лекаря си за него?

# 573
  • София; Дружбето
Мерси, мерси Blush Миша беше много сладко бебе, всички ужасно много и се радваха. Пък какъв дзвер порастна Joy
Да се отчета - Габи вече е 5070/54см Shocked Не очаквах, че е качил толкова. Все си мислех,ч е е около 4 кила и половина. Та ме израдва тази новина доста. Аз се чудя защо ми е трудно да го казвам вече Laughing
За цикъла - предишния път ми дойде след 1 година и умрях от яд, че се появи толкова рано, Много се надявам този път по-дълго да липсва Mr. Green

ПС: Някой да каже лимита за подаръците, че имам чувството, че е велика тайна

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 15:18 от tsveta

# 574

лимит на подаръците-15 лева Peace Peace Peace
  Mr. Green    Mr. Green    Mr. Green      Hug

# 575
За лимита мисля, че се разбрахме 10 макс 15 лева. Аз поне за толкова купих  Embarassed

А за АБКМ-то - спирам всички млечни и разни други алергени пък да видим  Thinking Днес видях, че съвсем близо до нас има кабинет на алерголога д-р Мустаков мисля, че се казваше. Някъде бях чела за него, че е добър и сега се чудя дали да не отида все пак и при него на консултация. Макар, че за сега ми иглежда толкова безобидно всичко, че чак си мисля, че малко е пресилено това АБКМ, ама знам ли  Thinking Много ми се струва вероятно да си е просто чувствителна кожа. Ама доки каза, че светлите сме по-податливи на алергии, а аз си мислех че просто ни е по-чувствителна кожата.

Утре с Катето ще ставане звезди  Mr. Green Шегувам се. На една приятелка и трябва кадър с бебе което суче за някакво образователно филмче за здравословното хранене и ще дойдат да ни снимат   Embarassed

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 15:39 от kriskata :-)

# 576
Здравейте и от нас, ние днес цял ден сме пак по улиците но какво да правим как да стоя в къщи в това хубаво време ще използваме до край.
dundito аз също мисля че главния фактор за раздразнителността на малката е свеки, когото моята си беше в БГ понеже работи в Гърция и моята бебка беше така пък и от доста майки съм чувала че когато майката е нервна се отразява на детето, така че при мама си по спокойна затова е така.
На мен също още не ми е дошъл цикълът но и не бързам да идва, доки каза че поне  още 3 м не се очаква.
Момичета  да ви попитам някой маже ли си бебето с мас, защото моята кума е мазала нейната девойка само с чиста бяла мас и сега кожичката и е толкова пухкава и нежна но аз се чудя още дали да пробвам, моля ако някой е опитвал да сподели опит.

# 577
 desi_k84, моята племенница е на годинка, мазаха я с такава чиста мас и наистина добре действа. Аз не използвам, само от време на време натурален зехтин, преварен Peace

# 578
Ние се връщаме от консултация - 6800 гр и 63 см  #Crazy #Crazy #Crazy
Виигантола ни го увеличиха 2 по 2. Направо съм в шаш и паника. Трябва да му разредя храненията защото той буквално по цял ден яде. Ох отивам да гладя после ще пиша пак, че ,мъжа ми ме гледа гадно че съм седнала на компа  Naughty

# 579
И ние днес цяяяял ден навън. Сега пак само за ядененто се прибираме и в 17:30 излитаме пак, но с колата, че става тъмно и да не оставяме каката сама да се прибира. Ама бебето още спи в кошчето Simple Smile Много се е изморила навън. Ходихме пеша до Вис Виталис и купихме подаръка. Чифлигарова - давай адреса да пращам!!!  Crazy То не че има срок на годност де, няма да се развали ако го държа и утре у нас  Laughing
Ето, размърда се малкото - ще се яде значи.  Wink

# 580
Vesita007 мерси за съвета..... Simple Smile

Здравейте, мамчета цял ден неми остана време да ви пиша ето че наисетне седнах на компа newsm10 цял ден бяхме на разходка newsm44

# 581
Бу моля те помагай! Храним се на 2 часа като вечер се храним на 3. Как да разредя храненията защото явно се е разширило стомахчето. 50 на 50 сме на кърма и АМ. Сега в 15:00 хапна 200мл кърма и в 17:00 пак е гладен. Даваме вода, повръщаме..... Разхождаме го не се успокоява... Направо е ад Sad Сега започвам да се цедя и да давам за да видим колко изяжда защото инъче нон стоп яде, буквално, нощните ни хранения са по 2 часа минимум. За нещастие успявам да изцедя ни повече от 80 мл общо от двете... Sad

# 582
Бу моля те помагай! Храним се на 2 часа като вечер се храним на 3. Как да разредя храненията защото явно се е разширило стомахчето. 50 на 50 сме на кърма и АМ. Сега в 15:00 хапна 200мл кърма и в 17:00 пак е гладен. Даваме вода, повръщаме..... Разхождаме го не се успокоява... Направо е ад Sad Сега започвам да се цедя и да давам за да видим колко изяжда защото инъче нон стоп яде, буквално, нощните ни хранения са по 2 часа минимум. За нещастие успявам да изцедя ни повече от 80 мл общо от двете... Sad
Свилен ми  е така, но той е изцяло на кърма, та не мога да хвана по колко изсуква. Оня ден му давах изценеда кърма-140мл имаше, на 120 се отказа пъшкайки. Така спира и когато суче, а после все прелива и изкарва на извара парчета.

# 583
Привет мривет Mr. Green
Аз мажа бебо с чиста мас и съм много доволна от този наторален продукт баткото също го мажех и кожичката му е много мекичка
bebeshondel защо си толкова притеснена незнам колко килограма се е родило твоето бебче но Виктор се роди 2750 първия месец нададе 2 кг втория 1.500 а сме само на кърма и яде през три часа да го  Hug бебо
После ще се включа пак ако се докопам до компа че имам един огромен куб за 1ironing

# 584
  • До хладилника, който обичам
Защо преценяваш, че е разширено стомахчето? Доста бебета ядат по-начесто първите месеци, особено като са на кърма (но и на АМ има такива).
Колко наддава?
Цеденето не е показател колко има в гърдата и колко изяжда бебето, нали знаеш? То е много по-ефективно от всяка помпа.
Дали не е вариант да преяжда с АМ, защото тече лесно, но да търси да суче начесто, защото е приятно и успокояващо?
Иначе за връщане - повечето бебета връщат, на кърма или на АМ, но ако наддават добре, това не е проблем (освен купчини дрехи за пране всеки ден).

Общи условия

Активация на акаунт