Пъзели 11

• 38 022
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
На 24ти поръчани, на 25ти изпратени и на 30ти бяха при мен Peace

Хм, май не бяха такива... Ще ги погледна довечера пак Simple Smile

Редактирах анкетата, моля заповядайте Grinning

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 10:46 от blue_dream

# 541
  • София
За момента ми идва малко скъпо да поръчам от английския сайт,иначе има страхотни пъзели.Харесах си поне 3 Crazy

# 542
  • София
САМО?? Блазе ти.  Laughing

п.п. за срещата - гласувах.

# 543
  • София
аз ще помисля за пъзелите и ще пиша, много добър срок за доставка.

гласувах за следобяд защото преди обяд ще водим малкия на Коледно парти  Peace

# 544
  • Тук и сега
Аз съм с тези:

http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=2373

http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=2372

http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=1424

Не може да ме обвините, че не съм се подготвила Коледно. Жалко, че ще трябва да ги редя май след празниците.

А нищо не казахте за онзи сайт. Оттам не може ли да правим доставка?
www.puzzlewarehouse.com

# 545
www.puzzlewarehouse.com

Доставка от САЩ ако не е до определена стойност минава през митницата, иначе има интересни неща, дам Simple Smile

# 546
От английската поръчка ще направя подарък за мъжо, да не мрънка много а и Коледа идва.

Този ще е
http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=752

Два пъзела на селскостопанска тематика, много ми харесват. Темите са от неговата област, трактори комбайни супер. Не съм мислила че мога да намеря такива пъзели. За следващите поръчки ще поръчам и останалите на подобна тема  Laughing

# 547
  • София
www.puzzlewarehouse.com
Аз още го разглеждам. Може би просто трябва да проучим как стои въпроса с митото и т.н.
Но иначе се влюбих от пръв поглед от сайта им в това Crazy :

каран, мисля, че на мъжа ти ще му хареса. Щом аз се захласвам по камиони, влакове и трактори, какво остава за един мъж?  Laughing

# 548
Току що пристигна поръчката от "онзи" сайт с подаръка. Бях си поръчала и две загадки, сега почвам да редя едната, че нямам търпение да видя как е. Ама много са точни куриерите, снощи е тръгнала поръчката и на обяд вече е при мен

# 549
  • София
Току що пристигна поръчката от "онзи" сайт с подаръка. Бях си поръчала и две загадки, сега почвам да редя едната, че нямам търпение да видя как е. Ама много са точни куриерите, снощи е тръгнала поръчката и на обяд вече е при мен
Аз съм си набелязала 3 пъзела от там , и чакам само заплата.А какъв е подаръка?

# 550
www.puzzlewarehouse.com
Аз още го разглеждам. Може би просто трябва да проучим как стои въпроса с митото и т.н.

По принцип сумата, до която може да се поръчва е 150 евро когато се изпраща от фирма на физическо лице. А митото е 4.7 %.

# 551
# 552
  • София
Момичета, просто искам да го споделя с вас, да помечтая  Heart Eyes :

blue_dream, извини ме, но не разбирам от тези неща. На просто език, ако поръчката е 149 долара, ще трябва да се пратят допълнително тези проценти така ли? Или ако е до 150 не се доплаща нищо допълнително, а те се начисляват, ако пратката е над тази стойност?

# 553
Драконче, 150 ЕВРО са около 300 лева, което е към 229 ДОЛАРА.
Примерно пратка на стойност 250 долара. Сумата се умножава по 1.30764 лв./$ /митническият курс за м. декември/ и се получава 326.91 лв. Към сумата в лева се добавят и транспортни разходи, примерно да кажем 50 лв. Общата стойност става 376.91 лева. Тази сума се умножава по 4.7% и се получава 17.71 лв. мито. Накрая събираш общата стойност и митото, за да получиш ДДС 20%. Тоест 394.62 го умножаваш по 20% и получаваш 78.92 лв. ДДС. Crazy
В крайна сметка плащаш цената на стоката + транспорта, митото и ДДС. Но това е ако дадена поръчка НАДХВЪРЛЯ 150 евро или равностойността в долари.
Въпроси? Mr. Green

# 554
Да се похваля и тук,че получих пъзелите от английската поръчка  Heart Eyes.
Хиляди благодарности на Blue_dream    bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт