Отговори
# 705
  • Виена
Добр`утро!
Усмивка, то това остава - да съобщя на целия форум кои а срамежливите мами... Специално издебнах точно ти да си до творбите си, за да видиш колко желано изкушение си направила, че се налага преместване на местоположението  Mr. Green
Съжалявам за нослето на Алекс. Как се е случило?
Хубава седмица на всички!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 09:58 от Renny

# 706
Добро утро,мами

И от наше име благодаря на всички, които допринесоха За страхотното коледно парти.
Радвам се,Че пак се видях с мн от вас и чакаме с нетърпение следващата среща.

# 707
Добро утро   bouquet
Като ранобудна да ви предложа кафенце и на вас че си го пия сама за сега  Coffee Coffee
Чакам кацане на наште при зимни условия  Praynig
Усмивка що така с разбито носле  Tired  А прасковките бяха супер.Само много бързо свършиха.  Crossing Arms
Мика изпраща поздрави на Теди и да покаже снимки от фотото. Сигурно са много интересни  Wink

# 708
... Алексанър мешаше гумените мечета с питка и шарена сол Joy
ааа по ми хареса комбинацията на малки вафлички с шарена сол  Joy

Усмивке, страшни ти бяха прасковките, много много ме е срам да си призная колко изядох в ъгъла дет Рени услужливо донесе  Embarassed

И партито наистина беше много хубаво. Като на всички толко е харесало защо пак да не организираме скоро някое, напр. за празнуване на новата година другия месец.

# 709
Мили дами партито бе6е страхотно.Мерси на органиzаторите и на Филип4о 4е ме отмени с прахосму4ката.Невероятни лакомства.На детенzе му харесаха баниzите под всякаква форма.
Сани снимките са страхотни на Мика само фриzурата е zаинтересужала моя син Mr. Green,а на Свити и Вико на Ани имат страхотни снимки ,но zа сажаление нямам как да ги ка4а, моля zа еъмаил да ги пусна пак вие ги ка4ваите.О6е не сам направила линкове zа снимки #Cussing out
Интересното бе6е 4е много де4иzа доидоха с рев на партито пак после zамлакнаха,а пак какво ти4ане бе6е добре 4е Кати не пострада милата,тя така старателно се движе6е.
Сажалявам 4е и моя син бе6е така лубопитен и си поzволява6е да надни4а в 4уждите 4анти ама аz вzех наи малкиа подарак с оглед малка опаковка.Горкиа бе6е много раzо4арован, е ама не вси4ко в живота е голямо bowuu

# 710
  • Виена
Дядо Коледа/Мраз остави и малко (180) снимчици на нашия сървър Wink Той много се стара да направи хубави снимчици на повечето дечица Simple Smile Съни, както знаеш, Мика му е слабост и той май е с най-много Wink Спестила съм и около 100-те снимки само на Кати Wink

http://gallery.me.com/krgill/100132
юзър : bgmama
парола : 191209

Успешна седмица   bouquet

# 711
Защо не мога да отворя снимките на Ели, въпреки паролата...?

еййй, ма много срамежливки сте се събрали...Съни ей затова са свършили бързо  Joy Joy

Съжалявам за нослето на Алекс. Как се е случило?
 питай Филип, аз не видях точно

днес пак ще го водя на доктор, пак му текло кръв от носът.

Габи честито за придобивките  Peace

# 712
Партито беШе страхотно и много се радвам, че успях да се zапоzная лично с доста от мамите, с които не сме се виждали. Специални благодарности на органиzаторките и на фотографите. Наистина има чудесни попадения.

Може би трябва по-често да си органиЗираме подобни събирания

приятна предколедна седмица на всички

# 713
Браво момичета, супер парти.
Та за Коледа ще се пробвам да правя баклава. Бихте ли ми препоръчали марка кори, които стават за баклава.

# 714
Усмивка, дай малко по-лежер, много си мнителна напоследък  smile3519. Важното е, че партито е било хубаво. И аз се размечтах чак за тези твои прасковки  Grinning Една приятелка на баба навремето носеше такива - боядисваше ги някак си (в преливащи се цветове) и им слагаше чемширово листо, обожавах ги!

Снимките ви са много сладки, разпознах само 3-4 деца. И 1-2 майки. Много съм зле.

# 715
Sunny
кацнаха ли бабата и дядото? че и ние чакаме нашите в сряда.

Зори
всичко наред ли мина с връщането на ключа или имаше оплаквания?

Усмивка
съжалявам че Алекс е имал проишествие, но за кръв от носа да тичате на доктор??? нещо друго боли ли го?
защо не говори детето всъщност. аз изобщо не ми направи впечатление, той през цялото време се усмихваше мило докато играеше с децата, но си права, аз не го чух да се обади изобщо? срамежлив ли е или има друг проблем?
той е комби между моите 2та, на възраст колкото малкия, на име и ръст колкото големия Laughing 2 в 1 Wink

снимките на дядо коледа са страхотни, благодаря!

# 716
 Simple Smile На нас също много ни хареса партито, беше весело и забавно и много подходящо мястото.

Всичко беше перфектно организирано, за което ви  Hug

Благодаря и на мамите със снимките, страхотни са.   bouquet

Благодаря на Жени, че ни прибраха до входа на дома ни  Hug

Благодаря на всички бг мами във Виена, които поддържате нашия форум и така споделяме много хубави моменти за нас, за децата ни и семействата ни, както и си оказваме взаимопомощ и взаимоинформация.  Hug   bouquet  Hug

Желая на всички ви Весела Коледа и щастлива пътеводна звезда през Новата година за вас и семействата ви!

# 717
Диана кацнаха с 5 часа закъснение  Twisted Evil Но важното е че са тук  Mr. Green От Варна не е бил излитал самолет от 2 дни. Но ве4е вси4ко е ОК.

# 718
Момичета, пак ще досаждам с въпроси, надявам се да ме извините.

Ако някой е в течение, моля, посъветвайте ме. Значи, жилището си има някаква задължителна застраховка, която върви към наема. Но предлагат и допълнителна частна застраховка вече за наша сметка, която да поема разходи за ремонт при наводнение, пожар и други подобни, както и при кражба. Тоест общо взето дублира задължителната, но става дума за изплащане на суми от друг порядък при нужда.
Ако някой ползва такава, посъветвайте ме - има ли смисъл от нея или да я прескочим като разход?

Поздрави на всички!
Позволих си да разгледам снимките от партито ви, видях много сладурчета, и много се надявам на следващото да увелича бройката на дечурлигата с още три. Simple Smile

# 719
  • Виена
Verita, и ние се надяваме  Hug Колкото и да ми се иска да те посъветвам по въпросите, които задаваш, истината е, че сигурно знам по-малко и от теб Wink
Ние днес сме на пазар за подаръци. Майката на Кони ще пази Кати, а ние ще обикаляме магазините. Някакви идеи за подарък на свекървата и свекъра?

Момичета, хайде на 27-ми във "Фемили Фън" family4 Ние ще сме там от 3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт