ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 165 176
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • в огледалото на живота
не,само не и при #2gunfire Дуваджиев,гаден,долен корумпиран лъжец

# 286
Само не при д-р Дуваджиев и аз не съм доволна от него Naughty

# 287
Здравейте, аз вече имам с какво да се похваля!
Имам си едно малко сладко момиченце - Ина! Роди се в петък на 05.02. чрез секцио, понеже беше "седалищно бебе" и ми беше ниска плацентата!!! Flutter
Оперираха ме д-р Кунев и д-р Тончева, аз исках д-р Йорданова, но се оказа, че има доста убедителна причина да не работи в момента - чака бебе Heart Eyes ...
Много ме беше страх, но анестезиоложката- д-р Русева и докторите ме предразположиха да се успокоя!
Ако мога да гласувам пак в анкетата, сега ще си дам гласа за д-р Йорданова (пак), д-р Кунев (досега нямах наблюдения за него) и за д-р Тончева (че не ми отказа, понеже вече беше отпускарски настроена), а отрицателния си глас ще дам за д-р Георгиев и д-р Зарзаланов...
Ами това е засега от мен, похвалих се... Mr. Green

П.П.Много съм доволна от персонала на КАРИЛ, там беше най- ужасното преживяване след операцията, но двете мацки, които бяха на смяна (така и не им запомних имената  Embarassed) бяха много мили и ме обгрижваха идеално! Както си знаех и от преди проблема беше единствено със сестрите от неонатология, много самочувствие, понякога и арогантност, и не чак толкова грижи за децата ни....

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:46 от pina_preslav

# 288
    Сапун  и дизефектант на всеки ъгъл ?  ooooh!
   Интересно,през кои години сте била там.
    Защото лично аз  / а аз имам доста дълъг престой в АГ/,не съм виждала нито едното ,нито другото. Stop
  А "постоянното" миене и чистене беше ,когато в АГ-то  присъстваше или д-р Въжаров, или д-р Вичев.
   Част от персонала-лекари,акушерки и санитарки,наистина са мили и добри.
   Но има и такива,които с поведението си и грубият тон ,могат да те накарат да съжаляваш ,че
  изобщо си отишъл да раждаш там.
  По принцип , ако трябва да сме честни ,така е във всяка болница.
  В хирургичния блок съм се нагледала и наслушала на къде по-груби неща.
   Стремим се да оправдаем поведението на лекари и персонал,заради малките заплати.
  Но не вярвам отношението им да се промени в положителната насока ,ако ще и по 5 хил.лв заплата да вземат.Те са си свикнали на това-или да си поискат сами допълнително някоя стотачка,за това че изпълняват хипократовата клетва.Или пък,показват че трябва да ги "почерпиш" за здраве -пак със някоя стотачка.
    А аз пък не съм виновна за ниските им заплати , нито пък че съм се разболяла и т.н. , за да търпя и груб тон или отношение. Naughty
  Да не говорим че от перфектния д-р Хубчев съм си патила лично.
  Така че ,да не "излива" разочарованието си в медиите , а да потърси начин да подобри не само условията в АГ,ами и отношението -чисто човешкото,на персонала към пациентките.
  Като АГ специалист,би трябвало да е наясно ,какво преживяват вътрешно бременните задържащи бебчетата си.Би трябвало да е наясно и с това как се чувства една прясна родилка.
 Знам,че всички проявяват различни настроения и капризи,но все пак говорим и за изменение в хормоните,трябва повече търпение според мен. Grinning
Да и аз съм съгласна с това че вместо да казваме че сте добри пък някой ви хули, помислете защо тези родилки бягат в тутракан и съседни градове. Това е безспорен факт -
Бягат защото търсят по добро отнощение- това е истината. Може да има в Аг-то апаратура... но отношение към пациентите има ли ?
Има - ако си платиш! Ей това е истината за Русенското АГ. Срамота! И после ще говорим за добри условия, за ниска раждаемост и дрън дрън врели не кипели ... срамота
Не обичам да плюя и да хуля по принцип...
Напротив винаги се възхищавам на професионализма на хората - без значение в коя сфера. Кефя се на професионалисти!

# 289
Здравейте, аз вече имам с какво да се похваля!
Имам си едно малко сладко момиченце - Ина! Роди се в петък на 05.02. чрез секцио, понеже беше "седалищно бебе" и ми беше ниска плацентата!!! Flutter
 Както си знаех и от преди проблема беше единствено със сестрите от неонатология, много самочувствие, понякога и арогантност, и не чак толкова грижи за децата ни....
Честито бебче, да ти е жива и здрава   bouquet
а за неонатологията  Peace абсолютно подкрепям
не съм някаква глезла и ми беше ясно че в нашето АГ не мога да очаквам супер условия или отношение, като цяло съм доволна, но тези от неонатологията не знам какви епитети да ползвам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire арогантно отношение е меко казано.....

# 290
Здравейте! Отдавна исках да изкажа и аз моето мнение относно тази тема - между другото е много полезна! Аз също гласувах - положителен вот -  за д-р Шишкова и отрицателни - за Дуваджиев и Зарзаланов. При първата си бременност изчетох много мнения в този и в други форуми относно гинеколозите в Русе. И реших, че ще раждам при д-р Шишкова. Не сбърках, напротив! Има защо да е с най - много положителни гласувания! Тази жена е голям професионалист и човек за мен! Отзивчива, внимателна, загрижена и всеотдайна за пациентите си! Раждането ми мина бързо и безпроблемно, възстановяването ми също неусетно! Дай боже да имам второ детенце - пак нея ще избера!

# 291
Здравейте! Отдавна исках да изкажа и аз моето мнение относно тази тема - между другото е много полезна! Аз също гласувах - положителен вот -  за д-р Шишкова и отрицателни - за Дуваджиев и Зарзаланов. При първата си бременност изчетох много мнения в този и в други форуми относно гинеколозите в Русе. И реших, че ще раждам при д-р Шишкова. Не сбърках, напротив! Има защо да е с най - много положителни гласувания! Тази жена е голям професионалист и човек за мен! Отзивчива, внимателна, загрижена и всеотдайна за пациентите си! Раждането ми мина бързо и безпроблемно, възстановяването ми също неусетно! Дай боже да имам второ детенце - пак нея ще избера!
Да, да, рекламни агенти под път и над път. Аз вече оставам с впечатлението, че тази жена(и семейството й) си прави регистрации и сами гласува за себе си  ooooh!

# 292
Да, да, рекламни агенти под път и над път. Аз вече оставам с впечатлението, че тази жена(и семейството й) си прави регистрации и сами гласува за себе си  ooooh!

Joy Joy Joy-наистина успя да ме развеселиш.Браво на теб  Hug

# 293
Момичета,моля препоръчайте ми свестен гинеколог,който да ми направи цитонамазка с направление по здравна каса  bouquet

# 294
newsm78
Не пиша в тази тема,защото за мен лекари в Русе поне няма.
Цяла тема,с гласуване на всичкото отгоре,с хиляди мнения,различни и самоизключващи се едно друго,такава манджа с грозде и накрая въпрос:"препоръчайте ми лекар" ooooh!
Не се заяждам,ама наистина ли не ви пука за здравето ви бе момичета?!
Не ми отговаряйте,отговорите ще са отново абсурдни.
Яд ме е ...няма значение.

# 295
Като не ти се пише защо пишеш? newsm78
Ами ако ненадейно се разболееш,в кой град отиваш да се лекуваш? newsm78

# 296
Не е въпросът къде ще отида аз,а в това че един лекар по щастливо стечение на обстоятелствата помага на един пациент,на друг обаче-не...коя е истината за единия и коя за другия....кой е отговора...няма такъв,просто на един помогнал,на друг не.

Според мен няма смисъл всеки да разпъва определен лекар на кръст или да му слага лавров венец.
Защото в крайна сметка се получават хиляди изписани страници пълни със безсмислие и вместо да помогнат,те още повече объркват.
Ако ти си решила да си избираш лекар от тук,кой ще избереш?!
Аха..него или нея...ами ако отделиш няколко часа за да прочетеш какво е писано (за него или нея) един-доволен,пет-не,десет очаровани,шестнайсет искат да ги колят и бесят.
След прегледа тук ще получиш ако не облекчение на женското си неразположение то поне главоболие.

Когато бях бременна четях куп книги за бременноста.
Полудявах от ден на ден,защото нищо от това не се случваше с мен Thinking
Страдах,ревях и проклинах съдбата си.
Ето на,с мен и детето ми нещата са зле,но не стана така...

Иска ми се просто да ви кажа,вземете живота си в ръце.
Идете при един лекар,ако не ви харесва сменето го,но глобални заключения и заклеймявания.
Те също са хора,а в основата на всичко е Господ Peace

Не забравяйте!
В основата на всичко е Господ  bouquet

# 297
Лично за мен тези при които бих отишла не работят със здравна каса,и за това питам някой,който да прави цитонамазка и да ми даде направление да мина през здравната каса

# 298

Аз преди време съм раждала при нея.Водила ми е и бремеността.
      Не мога да кажа нищо лошо,след като се е държала добре.
      И най-важното съм доволна.
      За протокола -не съм от рода и,от кръга приятели и т.н. Mr. Green

# 299
Честно казано и аз си мисля, че темата е без смисъл.
И аз четох форуми, и аз от мнения си избрах лекар, защото трябваше да направя избор все пак, щом съм дошла във вашия град, но в крайна сметка сгреших. Никого не обвинявам, но темата наистина е безсмислена.
Лек и приятен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт