ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 894
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
д-р Шишкова приемаше от 18 до 20ч от вторник до петък (частен прием), но за по-сигурно може да и се обадиш по тел., на първа страница са телефоните.

# 436
За Узунова сякаш нищо не прочетох.
Ходих преди време при нея и изпадах в нервна криза само при мисълта, че трябва да и се обадя. Все се развикваше - има жена на стола, преглеждам и пак не си разбрала. За какво го вдигаше този телефон изобщо не знам. Викаше ме за вземане на проба за микробиологично изследване в родилното и единия път никой не си направи труда да затвори вратата. Излизайки видях цял екип хора, които трябваше да ремонтират ел. инсталацията. И до сега се надявам да са се появили след като съм се облякла.
Била съм свидел на разговори с пациентки, след което затваряше и обясняваше как в Русе сме били разглезени...само да сме знаели какво е по другите места. Чувала съм доста ужасни неща за АГ-то в Русе и доста добри за другите градове.
И наистина е вярно, че може да "скачат" отгоре ти. За зашиването да не говорим. Без да съм раждала от сега ме е страх.

# 437
За Д-р Узунова мога да кажа, че ми видя някакви кисти, които никой друг не видя.... прати ме с рецепта в една точно определена аптека, където отстъпката се давала само за съответното лекарство, изписано от съответния доктор  Shocked (аз това много го мразя). Сложи ми спирала, която 1 година беше добре, но после се появиха усложнения... - не казвам че тя има вина за това.

Първият път, когато ходих при нея беше много отдавна - бях бременна и тогава се държеше добре, беше мила, зарадва ми се...

Преди 2 години я видях в Родилното  за 5 минути. Прегледа ме след секцио-то. Но те тогава се изредиха доста хора, вкл. и Хубчев. Бях в Карил и бях много зле. Държаха се добре с мен.

mimi1999, като човек раждал 2 пъти по всички възможни начини ти казвам да не се страхуваш. При всеки е различно, страхът е лош съветник. Жив пример за това съм аз.

# 438
...mimi1999, като човек раждал 2 пъти по всички възможни начини ти казвам да не се страхуваш. При всеки е различно, страхът е лош съветник. Жив пример за това съм аз.
Абсолютно съм съгласна !!!
Като влизах да раждам , на късмет , без уговорка с някой доктор в 23 часа, бях много спокойна. Мислех си само за хубави неща , а не за това какво ще ми се случи и ще мога ли да го преживея. Най-важното според мен при едно раждане е позитивната нагласа . Второто е , при нормално раждане , при всяка контракция да се стремите да се отпуснете. Въпреки ,че човешкото тяло при болка инстиктивно се свива ,трябва максимално да се отпуснете и така ще помогнете за получаване на по-бързо разкритие. Пак казвам-лично мое мнение Peace

# 439
За лош мога да кажа със сигурност. Жената която следи бременността ми се казва Иванка Славова- "акушер-ветеринар" в 3та поликлиника. Не знам как ме е следила, но бебето ми се роди 1500гр а тя дори не е забелязала. Като отидох да раждам без още да ме е прегледал Кунев ми каза, че имам хипотрофия. Мисълта ми е такава, че това се вижда и с просто око, но явно тя нищо не разбира щом не и е направило впечатление. Така че моя съвет е по-добре при ветеринар отколкото при нея !!! #2gunfire

П.С.: Детето ми не е недоносено. Роди се в 9 месец, 12 дни преди термин, което е напълно нормално...

# 440
За лош мога да кажа със сигурност. Жената която следи бременността ми се казва Иванка Славова- "акушер-ветеринар" в 3та поликлиника. Не знам как ме е следила, но бебето ми се роди 1500гр а тя дори не е забелязала. Като отидох да раждам без още да ме е прегледал Кунев ми каза, че имам хипотрофия. Мисълта ми е такава, че това се вижда и с просто око, но явно тя нищо не разбира щом не и е направило впечатление. Така че моя съвет е по-добре при ветеринар отколкото при нея !!! #2gunfire

П.С.: Детето ми не е недоносено. Роди се в 9 месец, 12 дни преди термин, което е напълно нормално...

Снеж,много кофти това,което пишеш,сега добре ли е детенцето,ти кога роди?
Ама каква е тая "лекарка",аз за първи път я чувам?!

# 441
 Виж незнам как е било преди при Др Узунова, но аз родих при нея преди почти 5 месеца. Какво да ти кажа лоша дума обаче не мога. Бременността ми води Др Георгиев( лека му пръст на човека) и се знаеше че ще раждам със секцио по здравословни причини, въпреки, че той ме убеждаваше да родя при Хубчев или Зарзаланов на мен ми се искаше да е жена. В крайна сметка сама реших( след много консултации с приятелки и познати вече раждали), че ще родя при нея. Обадих и се без да ме е виждала или чувала жената се отнесе с мен много добре, нито веднъж не ме попита къде работя аз или мъжът ми( и това ми се е случвало в русе) и просто искаше да ме наблюдава периодично, като ме е викала само в родилното и не ми е взимала пари. родих си на датата, която бяхме планирали при нея, но по време на операцията се появиха някакви усложнения( не искам дате плаша от всичките ми познати няма подобен случай), ако не беше тази жена незнам дали сега щях да имам най-прекрасното бебе на света. Просто едва ли някога бих могла да намеря думите с които да и се отблагодаря. След като родих и ми махнаха конците все едно не съм раждала никакви болки, нещо да ми дърпа, нищо, все едно наистина не са ми правили операция. Продължавам да я посещавам периодично и само искам да спомена още нещо. След като родих един лекар ми каза, че трябва да ми правят кюртаж и това на 44 ден след раждането  Shocked, при което едва успях да стигна до нея и  да и обясня. Жената ме успокои и дори не ме попита кой е човека решил да ми вземе парите.
Стана много дълго, но наистина съм много доволна от нея и иенаги ще съм и благодарна, дано с нещо да съм ти била полезна

П.П. Межд другото тя ми е изписвала доста лекарства, но никога не ме е пращала в конкретна аптека.

# 442
Родих на 6 май 2010.
Искам само да кажа, че добър лекар е този, който ти е помогнал. Аз например съм очарована от д-р Кунев, за когото след раждането прочетох едно много негативно изказване. При мен подходи като пълен професионалист, а също така и се ангажира лично към проблема ми. Естествено, че най-важното за един лекар е да си разбира от работата, но е хубаво да се държи човешки и загрижено...

# 443
Д-р Зарзаланов преглежда ли с направления? Не съм  бременна и искам да ми направи цитонамазка. Чака ли се при него или дава часове? Изобщо не знам към кого да се насоча, а сега е момента. За Бойчеви няма часове скоро.

# 444
здр знае ли някои работното време на др Узунова.

# 445
Зарзаланов не работи със касата. При него до колкото беше преди нямаше записване, а отиваш и чакаш. Никого не е връщал. Последно като ходих при него вземаше по 15лв за преглед. За това, което на теб ти трябва по добре върви при някой, който работи със ЗК, аз лично съм при Дуваджиев. Дойчинова е добра също. Но при тях е със предварително записване. При Иванов НЕ препоръчвам да ходите. Писах чак до здравната каса заради него. В крайна сметка аз съм правата, но понеже нямам документ за скромната сума, която той изисква от бременните не мога да направя нищо, а и не ми се занимава с него. Достатъчно е че го оплювам тук. Пейкова също НЕ препоръчвам. Имам доста лоши спомени от тези лекари. За останалите ако има нужда от допълнителна информация ще пиша.

# 446
Д-р Зарзаланов преглежда ли с направления? Не съм  бременна и искам да ми направи цитонамазка. Чака ли се при него или дава часове? Изобщо не знам към кого да се насоча, а сега е момента. За Бойчеви няма часове скоро.
Доктор Зарзаланов работи със здравната каса.На този телефон 0899 40 44 89 можеш да се обадиш към 15 часа и да си искаш час за същия ден,препоръчвам ти около 18 ч да си вземеш-тогава е по спокойно.
Пиши после как е минало  Wink и дали си доволна

# 447
здр знае ли някои работното време на др Узунова.

Здравей, ivka. До февруари при Узунова ставаше с предварителен разговор по телефона. Звънни и тя ще ти каже кога е в кабинета си и може да те приеме. Телефонът и е 0887315563.

# 448
Здравейте!
Можете ли да ми кажете кой гинеколог на частна практика работи в събота, по възможност жена? Благодаря!

# 449
Звънни на обилния на др Шишкова, мен ме е преглеждала дори в празничен ден. Телефона и трябва да го има в началото, ако не го намериш ми пиши ще ти го пратя.

Общи условия

Активация на акаунт