Тая жена е касапин. Заради нея на жена гинеколог доверие - нямам!!! Въпреки всичко, колкото и да ми е странно и от нея има доволни
предполагам. А на Дуваджиев жена му е страхотен човек моля, моля. Поне аз имам добри впечатления.
,виж когато става въпрос за частен прием ,отношението е съвсем друго
,прегледа се състоеше в следното:,,как си-добре,ей там по масата е кантара,претегли се,няма мерене на кръвно,обиколка на талия,слушане на тонове.Не стига това,ами когато реших да се отпиша от тях ме засипаха с куп нелицеприятни думи и накрая получих криза заради тяхното отношение,до последно не ме отписаха от консултацията си и заради това последните месеци си плащах ,за да мога спокойно да наблюдават бременноста ми.Имам и документи от молбата която подадох в касата,където ясно фигурирам като бройка....мога да ги представя,но не е там въпроса.Тук е мястото където се обсъждат подобни неща и всеки има правото да ги сподели,ама да пишем ей така,от любов към името на някой,аре стига...
достатъчно си патим от доктори на думи,от мен толкова,спомних си всичко отново и не ми е приятно,слава богу има и кадърни хора,заслужаващи похвала за хуманната си професия,благодарение на тях,имам своята дъщеря

предполагам. .....

Препоръчани теми