ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 162 811
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви!   bouquet

# 661
В Евромедисън ходех няколко пъти при Кунев, като прегледа всеки път е бил по половин час. Оглежда бебо много внимателно, чак ми ставаше лошо с големият корем да лежа на ехографа. Ако ми е писано друга бременност живот и здраве няма да се двоумя при кого да отида!

# 662
Такааа, изчетох темата.
Отново искам да благодаря за бързите отговори
и да се извиня на модераторите ако въпросът ми не е бил в правилната тема.
Сега по въпроса...
Преди 10 години, като се преместих в Русе реших да ходя на профилактични при Пейкова. Не познавах никакви доктори, а тя беше през няколко кабинета от тогавашното ми JP. Една сутрин се събудих с адски болки и се замъкнах с 300 зора при нея на преглед. Покатерих се на магарето с мъка, наведе се тя и като ме бръкна и натисна така подскочих, че щях да я ритна в главата (де да го бях направила!), а тя възмутено ми вика: "Е, кво пък толкова!". Това беше последното, което помня. Не знам как съм слезнала от магарето и съм се облякла. Опомних се  в коридора да седя на диванчето и да рева. Това ми беше последното посещение при нея!
После ми препоръчаха Юлиан Георгиев. Отидох да си запиша час, а той застана насреща ми в огромния си ръст (може би съм била прекалено уплашена да ми се стори така) и ми каза: "Ми ще си записваш час! Я, влизай да те видим!". Направо си глътнах граматиката! А той: "Ама ние тука хора ни ядем!". Беше си цапнат в устата, но ме предразполагаше да споделям проблемите си. Помня как ми се караше, че от колко време съм женена пък още не правим бебе. Е за съжаление не доживя да ми води и ЖК. Лека му пръст!
Като разбрах, че ме чака най-голямата радост пак изпаднах в паника - Ами, сега кой?! Препоръчаха ми Емил Тодоров. Обадих му се за час (без да казвам за какво съм). Като отидох и му дадох направлението ми каза, че е трябвало да го предупредя, защото ще имаме доста работа. Само ме погледна на видеозона да видим, че си имаме бебче със сърчице и ме викна за след 2 дена. Втория път като отидох ми направи и картон и една камара изследвания и мерки и теглилки и всичко както си му е реда (и както четох из нета, че трябва да е). В лабораторията ме заведе той. Не ми даде да се отделя от него, за да не чакам на опашки и да не ми кихат и кашлят. Даде ми видео запис на бебчето. Бележка за пред работодателя и за пред КАТ (да не ползвам колан). И аз и мъжа ми останахме очаровани от отношението. Странно ми е, че не видях много мнения за него. Началото на месеца съм на 2-ра ЖК и съм много оптимистично настроена, че може би съм попаднала на правилния за мен доктор.
Мое лично мнение е, че всеки лекар е добър в определена сфера от специалността си, но е важно и пациента да се почувства добре и предразположен в присъствието на лекаря, за да може да се изгради доверие. Не е лесно да се избере гинеколог, както и JP, както и зъболекар. Но не трябва да тръгваме с отрицателна нагласа, че нещо няма да е наред.
Извинете ме за дългия пост, но ... Абе, успех на момичетата, на който им предстой да си търсят лекар и бих им казала, че колкото повече четат, по скоро ще се наплашат, отколкото да се успокоят. (това от личен опит)  Peace

# 663
desi taseva Първо честита ти бременност.  Hug

Много е важно да имаш доверие на доктора, при който ходиш. Георгиев Бог да го прости си беше много добър в консултациите. Все пак нали знаеш, че при консултацията се следи бременноста и се правят изследвания. Винаги имай едно на ум, поне веднъж да посетиш и друг лекар, понеже всички сме хора и грешим (лекарите не правят изключение), възможно е да се пропусне нещо. Мен Георгиев ме прати при Хубчев на 4Д като той самият лично се обади да ми запише час. Питах го при кой да отида за видеозона, а той каза "как при кой? при Хубчев разбира се" Доволна съм от прегледа си в Евромедисън макар че наистина беше цели 5-10 мин. Винаги има противоречиви мнения за всеки един лекар. Аз лично не бих отишла при Кунев. При който и да отидеш важното е да си свърши качествено работата. От опит ти казвам че понякога като си платиш малко се престарават над теб. Имай на предвид че доста често нещата са и на късмет. В крайна сметка бременноста е най - хубавото, което може да се случи на една жена, наслаждавай и се максимално, а нещата все някога ще се случат.
За Пейкова няма да коментирам - и да умирам няма да стъпя при нея.

Един съвет, колкото повече четеш по форумите толкова повече ще се стряскаш и притесняваш. По добре се наслаждавай на бременноста си и я следи и ти самата. Лично на мен ми беше много интересно да чета в коя седмица какво става с бебо и много се кефех
http://www.babycenter.com/fetal-development-images-10-weeks
тук има интересно инфо и картинките не са лоши

# 664
Момичета , според вас Минчева или Матеева е по-добър вариант за избор на лекар за раждане.Сестра ми ще ражда и вече трябва да реши.Аз като оперирана от Матеева 2 пъти съм ЗА нея , но нямам идея как стоят нещата за нормално раждане. А гледам ,че и в анкетата имат равен брой гласове  newsm78

# 665
Момичета , според вас Минчева или Матеева е по-добър вариант за избор на лекар за раждане.Сестра ми ще ражда и вече трябва да реши.Аз като оперирана от Матеева 2 пъти съм ЗА нея , но нямам идея как стоят нещата за нормално раждане. А гледам ,че и в анкетата имат равен брой гласове  newsm78

Май не съм срещала мнения за нормално раждане при Минчева  newsm78

# 666
Някой посещавал ли е др. Кунев при гинекологични проблеми? Повечето мнения са за проследяване на бременността.

# 667
Ани, ходих при  Кунев миналата година. Верятно не му се занимаваше (бях с направление и той съвсем директно си ми каза, че предпочита да си платя, ама щом съм дошла вече...). Касаеше се за възпалена мастна жлеза в интимната област, но каза, че това не е за него и ме прати на кожен. Кожната пък каза, че това си е баш гинекологична интервенция.
Впечатленията, които имах от него от преди леко преминаха в друг полюс.  Peace

# 668
Ани, ходих при  Кунев миналата година. Верятно не му се занимаваше (бях с направление и той съвсем директно си ми каза, че предпочита да си платя, ама щом съм дошла вече...). Касаеше се за възпалена мастна жлеза в интимната област, но каза, че това не е за него и ме прати на кожен. Кожната пък каза, че това си е баш гинекологична интервенция.
Впечатленията, които имах от него от преди леко преминаха в друг полюс.  Peace

Възмутена съм!
Явно като си с направление нямаш избор за жалост ....

# 669
Поне той ми даде следващо направление за кожната, тя пък искаше да ме връща пак гинеколог и в крайна сметка се озовах при хирург, който като ме погледна каза "че това си е за гинеколог...Тъй, хаос и безредие!

# 670
аз като бях бременна ходех при д-р дуваджиев-много съм доволна има 4D-видеозон всичко ми каза обеснява направи ми видеозон за аномалии на бебето за дефекти показа ми пола крака ръце глава видях лицето на бебето-идеално-всичко беше записано на филм на диск.сега ходя на гинекологични прегледи пак при него -прави ми изследване за рак на шийката с колпоскопия-така пишеше на документа който ми даде.след това ми взе биопсия която изследвах в болницата.така че за диагностика- лечение-изследвания ти препоръчвам д-р дуваджиев.разбрах че прави операции и аборти.

# 671
  • в огледалото на живота
Ох,като прочета такива хвалби от някой с нулев брой мнения във форума ме хваща яд,пределно ясно че са реклама,а за въпросния Дуваджиев-да не го виждам на пътя си....писала съм защо ,не ми се повтаря,ама да отидеш бременна на преглед след преживяно падане по стълби  и да ти кажат:,,Абе живо е,кво се притесняваш,айде че бързам за раждане....е просто акъла ми не го побира коя ще се реши да  води консултации,прегледи и т.н

# 672
Ох,като прочета такива хвалби от някой с нулев брой мнения във форума ме хваща яд,пределно ясно че са реклама,а за въпросния Дуваджиев-да не го виждам на пътя си....писала съм защо ,не ми се повтаря,ама да отидеш бременна на преглед след преживяно падане по стълби  и да ти кажат:,,Абе живо е,кво се притесняваш,айде че бързам за раждане....е просто акъла ми не го побира коя ще се реши да  води консултации,прегледи и т.н

хАХА - и аз съм писала за него - за мен той е печалбар, самохвалко ... и т.н.

# 673
И аз щях да си замълча за него, ама да не види сплескан череп в седми месец и това дълго време на прегледи, заради тази причина бременната щеше да си замине, еб*м ти лекаря, дано да чете че малко да се скрие някъде мошеника...

JULIA76666, къде ги прави тези операции и аборти, на черно ли?  Mr. Green
И направо малоумен пост си написала.... че кой доктор не показва крака и ръце, що за определения?! Аман от глупаци....

А ти си се регистрирала само заради рекламата, то е ясно, сигурно си даже и жена му, я научи малко български език, тогава вземи да пишеш тук.

# 674
Аз пък да добавя, че когато обясняваше че има 4Д се оказа, че всъщност е 3Д видеозонът му.

Общи условия

Активация на акаунт