ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 162 880
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Всичко зависи от това колко силен е организмът ти, но за около месец се възстановяваш напълно  Peace
Да, доволна съм от Хубчев  Peace. Въпреки, че в последно време наистина стана повече бизнесмен, но и при 2-те ми операции си свърши работата перфектно  Peace
Първото ми секцио беше 21 дни преди термина ми, просто защото ми изтекоха водите. Второто ми секцио беше 6 дни преди термина ми. По принцип секцио се прави от 6 до 10 дни пред термин, но за това по нататък ще се уговориш с доктора  Peace.
Аз и двата пъти раждах в АГ-то  Peace

# 646
 Hug благодаря за бързите отговори   bouquet

# 647
....
Въпреки, че в последно време наистина стана повече бизнесмен, но 
.....
И аз от скорошен опит съм на това мнение. Жалко за потенциала му като лекар, защото наистина мисля, че е добър специалист и при мен също си свърши перфектно работата. Но лекарят не трябва само да оперира перфектно, но и да бъде човек.
iliqna_  лека бременност и късмет. Естественото раждане винаги е препоръчвано, така че ако нямаш медицински причини не виждам защо да искаш секцио. Все пак си е операция.

# 648
Здравейте през юни ми предстои да стана майка,а все още не мога да си избера лекар при когото да раждам.Колебая се между д-р Минчева и д-р Бисер Пейчев,но доколкото знам той изражда само в Ескулап.Той ми води и ЖК.Някоя от вас раждала ли е при него?Може да ми препоръчате и други лекари разбира се.

# 649
Здравейте през юни ми предстои да стана майка,а все още не мога да си избера лекар при когото да раждам.Колебая се между д-р Минчева и д-р Бисер Пейчев,но доколкото знам той изражда само в Ескулап.Той ми води и ЖК.Някоя от вас раждала ли е при него?Може да ми препоръчате и други лекари разбира се.

В Eскулап са преустановени ражданията.

# 650

По каква причина и до какъв срок са преустановени?

# 651

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=655546

По каква причина и до какъв срок са преустановени?

# 652
  • Русе
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=655546 Eто това е по темата.
Минчева според мен е добър избор - само в АГ е работила и има доста опит.

# 653
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=655546 Eто това е по темата.
Минчева според мен е добър избор - само в АГ е работила и има доста опит.

Благодаря много за отговорите

# 654
Здравейте, момичета!
Чета, чета, но за един ден не мога да изчета всичко. Така че първо ще си задам по-належащия въпрос, пък като наваксам, ще пиша мнения.
Чета за д-р Йорданова, че прави ФМ. Аз искам да си направя ранната и смятам да си запиша час за началото на февруари. Моля, ако има някой с актуална информация за цени на ФМ и БХС! Може и на ЛС.   bouquet

# 655
  • Русе
Това е сайта http://evromedison.50webs.com ъветвам те да звъннеш предварително и да кажеш на акушерката коя седмица си, тя ще ти каже кога е най-добре да идеш. От д-р Йорданова съм доволна - специално за феталната морфология.

# 656
Това е сайта http://evromedison.50webs.com ъветвам те да звъннеш предварително и да кажеш на акушерката коя седмица си, тя ще ти каже кога е най-добре да идеш. От д-р Йорданова съм доволна - специално за феталната морфология.
Благодаря. Сайта вече ми е добавен във favotites  Simple Smile . Просто исках да съм "подплатена" с някаква информация, преди да се обадя за записване на час, което смятам да е ако не утре, то началото на другата седмица.

# 657
В Евромедисън има ценоразпис като влезеш във фоайето. Последно бях там на ФМ началото на октомври и цената беше 50 лв като получаваш касова бележка за това, лист с размерите на бебо (обиколка глава, коремче, дължина бедро, кг и т.н.) и диск със снимки и клипчета на 3Д.
Аз ходех при двама лекари на ФМ- нямам им доверие много на лекарите- затова. Просто съвет.

# 658
Аз съм мн.доволна от д-р Г.Хубчев да ни е Жив и Здрав!!!
П.п. Разбирам че е мн.натоварено ежедневито  му с мн.пациенти,но бих го помоля ако е възможно да отделя малко повече от 5 мин. за да разговаря с пациентките си Embarassed
Иначе е НАЙ-ДОБРИЯТ И ВНИМАТЕЛЕН ЛЕКАР!  bouquet

# 659
  • Германия
И аз ходих в Евромедисон на ФМ, само че при д-р Тончева, струва 50 лв, като цяло съм доволна, но както винаги много бързаше и имаше някакъв проблем с компютъра и като мина на 3Д-то успя само една снимка да направи.

Общи условия

Активация на акаунт