ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 162 892
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
mamadd , добре дошла и късмет в избора да доктор за консултации по касата.  Praynig
Лека и безпроблемна бременост.  Praynig
Знам, че има доволни и недоволни от всеки доктор.  Wink
Освен това те не са магьостници и не всеки организъм реагира еднакво на терапии и манипулации. 
Дано само да не попадаме на техни груби грешки.  Praynig

# 631
Здравейте на бъдещите маменца. Ако не сте чули нищо добро за лекарит в Русе, това е съвсем нормално. КОгато се преместих при новата си лична лекарка тя ми каза че може да отида при най добрия лекар, но да не успее да ми помогне понеже му нямам доверие. Важното е да вярваш на този при когото отидеш. Между другото само да вметна, че на Зарзаланов акушерката е тази, която работеше при Георгиев. Аз лично съм много доволна от нея. Доста стриктно си спазва работата и е приятна. Ако нямате доверие на русенските лекари, по добре вървете в Тутракан. Не знам колко по добри са братята, но поне ти обясняват доста неща и са любезни. Ходила съм там, но отказах да си водя консултацията там и също да родя там, макар че бях с планирано секцио и беше най лесно така. Още нещо: ако решите да раждате в Тутракан, не си плащайте за избор на лекар. До колкото знам в родилното са двамата братя и жена д-р, които дават дежурства. А нея доста я хвалят също. Така че вероятноста един от двамата да ви изроди е доста голяма. Пожелавам успешна и лека бременност на бъдещите маменца и дано всичко мине по вода.

# 632
agnesana,  Peace Доверието в един доктор и лечението му е много важно.  Peace
Когато някой от тях ми е помагал толкова години, никой не може да ме убеди, че не са способни.  Crossing Arms
Тук вече не е  тайна, че все още ходя при д-р Б. Иванов за профилктични прегледи и проблеми, които не са зо болница и раждах при д-р Зарзаланов. С втория след раждането се засичаме само по улиците, но ако ми се наложи лечение в болница, пак бих се обърнала към него.  Hug

# 633
За Бойчеви няма знячение как ще се ражда, секцио или нормално. д-р Л. Бойчев изроди две жени на рождения си ден през ноща. Аз съм си платила за избор на екип, държах точно този доктор да ме изражда. Е, бяха и двамата братя. Безкрайно благодаря им, да са здрави и успех в новото начинание.

# 634
Здр! Оф голям съм карък! Тъкмо се орентирах при кой гинеколог да ходя и с толкова молби си взех направление, а тя се оказа, че не работила със ЗК. Моля, да ми препоръчате някой добър доктор, но който работи със ЗК. Искам да си направя профилактични изследвания, но без да си правят експерименти и да си играят на тото.

Телефона, който сте дали за д-р Христова, не е актуален. Моля, изтрийте го!

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 10:33 от alida77

# 635
Здр! Оф голям съм карък! Тъкмо се орентирах при кой гинеколог да ходя и с толкова молби си взех направление, а тя се оказа, че не работила със ЗК. Моля, да ми препоръчате някой добър доктор, но който работи със ЗК. Искам да си направя профилактични изследвания, но без да си правят експерименти и да си играят на тото.
...

Пробвай при Шишкова, но и там трудно се уреждаш с направление.

# 636
Тутракан - Бойчев. Личният лекар може да ти смени датата на направлението ако нямат скоро свободен час.

# 637
Благодаря за помощта, но ми трябва русенски АГ.

# 638
Някой има ли актуални телефони на д-р Бисер Пейчев?

# 639
  • Русе
Някой има ли актуални телефони на д-р Бисер Пейчев?
С мобилен само мога да ти помогна 0887032184

# 640
записвам се в темата, за да я следя. аз ходя при д-р Хубчев в Евромедисон. В 7 месец съм и засега съм доволна. За раждане все още не сме говорили, защото може би е рано. Само да вметна че ЖК ми ги води др лекар. Можете ли да кажете кога се говори за раждане. следващия ми преглед е 33 г.с а аз вече се притеснявам

# 641
Можете ли да кажете кога се говори за раждане.
Като влезеш в 9-тия месец, тогава можеш да говориш с доктора за раждане. Ти как ще раждаш-нормално или секцио?

# 642
ами все още незнам. аз си мисля, че ще е нормално, но нз дали ще има медицински причини за секцио. всичко зависи от доктора - каквото каже той....средата на януари ще ходя на ФМ тогава ще съм в осмия към средата и се надявам, че вече ще говорим за раждането. а иначе от мои познати съм чувала, че Хубчев по-често практикува секцио... newsm78

# 643
И двете ми деца ги е израждал Хубчев-и двете са секцио.....Наистина Хубчев си "пада" повече по секциото, отколкото по нормалното раждане..... Peace
Ако Хубчев ще те изражда, бъди сигурна, че ще родиш секцио  Wink

# 644
А възстановяването след секцио трудно ли е? Извинявай за въпросите, но съм притеснена. И още нещо - щом и двата пъти си се доверила на д-р Хубчев, това означава, че си доволна от него нали? Мои познати са против него, защото бил първо бизнесмен после доктор, но аз съм много доволна за сега. Случвало ми се е да му се обаждам за консултация два пъти и все събота беше - без да настоявам ми вдигна телефона, изслуша ве и ми помогна много. Все пак ако е толкова незаинтересован към пациентите няма да си прави труда да се обяснява по телефона.
Друго което искам да те питам е в коя седмица горе-долу е секциото и дали е в държавната или частната?

Общи условия

Активация на акаунт