ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 162 912
  • 729
  •   2
Отговори
# 615
Може ли да ми кажете работното време на д-р Тончева.

# 616
Всеки има право на мнение, но минало достатъчно време от операцията и явно всичко е наред.  Hug
Не искам да прозвучи като реклама, но и аз съм страшно доволна от нормално раждане при д-р Зарзаланов .  Peace
Нямахме никакви проблеми и аз, и бебето след раждането. Едни от колегите му дори ме изписа преди да мина задължителния 48-часов период за наблюдение.   newsm78 Само изчахаме на бебо да сложат задължителните ваксини в първите часове след раждането и се прибрахме у нас на 3-тия ден.  Hug
Още потръпвам от спомена за д-рЗарзаланов и жалкия ми късмет да раждам при него !Благодарна съм на анестезиолога ,който ако не беше ме видял ,сега дъщеря ми щеше да бъде сираче!Повярвайте не преувеличавам!Иначе съм си лекувала киста и то доста голяма при него , вярно спаси ме от операция за това не мога да споря ,но господ да пази родилките в ръцете му!

# 617
  • Германия
Може ли да ми кажете работното време на д-р Тончева.

Всеки ден от 16 до 19 часа, събота от 10 до 12.

# 618
# 619
 #2gunfire Не съм вървала, че ще стигна до тук.....как може да няма един свестен гинеколог в Русе  newsm78
До 1 седмица трябва да си избера кой ще ми води ЖК  ooooh! ooooh!

Praynig Помагайте

# 620
#2gunfire Не съм вървала, че ще стигна до тук.....как може да няма един свестен гинеколог в Русе  newsm78

Praynig Помагайте
Първо честито, леко и безпроблемно износване на бебчето.
А ако така мислиш за лекарите - запиши се при някого, колкото да ти води консултацията и да ти пуска изследванията, а си ходи на частно при който и където искаш. Дано да не ти се налага нещо повече от рутинните прегледи и всичко да ти е наред. Знам че не е честно при положение, че достатъчно пари са ти удържали за здравни, но е така  за съжаление.

# 621

Praynig Помагайте
Първо честито, леко и безпроблемно износване на бебчето.
А ако така мислиш за лекарите - запиши се при някого, колкото да ти води консултацията и да ти пуска изследванията, а си ходи на частно при който и където искаш. Дано да не ти се налага нещо повече от рутинните прегледи и всичко да ти е наред. Знам че не е честно при положение, че достатъчно пари са ти удържали за здравни, но е така  за съжаление.

Благодаря ти! Но със страх ще ходя на консултация, като се сетя с първата бременност какво беше.....и затова сега съм толкова объркана! 

# 622
Daqnna2008 , кой доктор ти води консултациите при първата бременост?  newsm78

# 623
 ooooh! ooooh! Нейкова, ужас!!!! Всеки път си тръгвах разревана от кабинета й! Отвратителна жена! До 9 месец не видя пола на бебето, а в деветия месец ми каза ооо то сега е толкова пораснало и се е свило че няма как да го видя!! Пак че ходих и при Тончева, иначе .....

Незнам дали има други които ходят при Нейкова???

# 624
Аз ходех при д-р Бисер Иванов. Имам един спонтанен аборт и една успешнозавършена бременост.
Като за лошия край на първата изцяло аз съм си виновна.  Embarassed Cry
Знам, че "ще скочат" и хора против него, но ми доведе докрай една доста проблемна бременост, тръгнала с болки и високо кръвно.  Thinking
Аз съм доволна от него!  Peace

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 15:46 от chibi

# 625
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
аз ще скоча против него веднага, за много неща при първата ми бременност е виновен - включително за грешно определен термин и още неприятни неща, но за всеки доктор има доволни и недоволни - по-важно е една пациентка сама да си избере доктора, а не да се доверява на тази или онази приятелка, и да не чува само едно лекарско мнение, казвам го, защото при Б. Иванов отидох заради голямото удовлетворение от него от страна на кумата ми - но после многократно съжалявах

# 626
А Бисер Пейчев?
Някой има ли в момента при него, как минава една консултация?

# 627
Здравейте, мами! Да ми кажете нещо за д-р Узунова, че досега ходех във Варна, но тая зима дето идва нещо ме плаши и ми се иска и тук да си имам Доки... та за сега на нея съм се спряла, мнения?  newsm03

# 628
Аз съм при Зарзаланов - всеки, който го е посещавал знае за каква лудница става въпрос при него, малко е неорганизирано, но поне овладява до момента бременността ми - имах кървене във 2-ри месец, а от 2 месеца имам и доста контракции, които успешно подтискаме с медикаменти. Освен това съм доволна, че акушерката, която прави измерванията - килограми, кръвно и тонове на бебето е много съвестна и ми е пуснала всички изследвания, които се полагат по ЗК (а това май е голяма рядкост).

# 629
Здравейте, това ми е първият пост и искам да поздравя всички. Искам да помоля наскоро родилите майки да споделят опита си с проследяване на бременност по ЗК, при кой акушер са били, и какво мислят. Този избор ми предстои и се нуждая от съвет.

Общи условия

Активация на акаунт