ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 162 946
  • 729
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте, имам въпрос
тъй като след Георгиев попаднах на Дуваджиев, в последствие се усетих, но не ми се занимаваше пак да сменям
та миналат седмица като отидох на консултация останах отново мнооого разочарована и по принцип трябва да отида и тази сряда, но мисля вече да не ходя на консултации при него
дали ще ми създаде това проблем

# 601
Не трябва ли да ти даде документи за раждане?Ако по някаква причина не ти трябват, не виждам друг проблем да не отидеш при него  Hug

# 602
Ако имаш всички изследвания няма причина да ходиш пак.

# 603
още я има темата... в крайна сметка обсъждането на плащанията е свързано с това кой гинеколог е добър и кой не - защото тези, дето се мислят за много добри искат повече ... но дали заслужават  Rolling Eyes
Ами хайде тогава да се говори с конкретни имена!Тогава обсъждането ще отговаря на темата  Peace Иначе са приказки за друг форум!!!

съгласна съм с теб - аз говоря ( пиша) конкретно.

# 604
Ами имам си този за 45 дена преди термин, имам си и изследванията
евентуално остава само вариант ако пренося, за разликата ще ми е необходим болничен, но според мен няма да има право да ми откаже, нали си взема парите от касата заради мен
все пак така си мисля аз, ако някой знае по вече, моля да сподели, че пък знам ли

# 605
И да преносиш няма да ти е необходим болничен от него - когато родиш ти издават болничния от родилния, третия болничен е изравнителен за тези 135 дни общо и се издава от личния лекар на детето.

# 606
Ако спреш да ходиш на консултация при него е хубаво вднъж седмично все пак да минаваш през родилното да ти направят запис на тоновете. Тъкмо и ще поопознаеш персонала там  Simple Smile Таксата мисля е 8лв. Хубаво е да ходиш. Плюс това апарата за тоновете е в патологията в голямата стая. Тоест има с кого да обелиш по някоя дума докато лежиш за запис. А и понякога се научават интересни неща.

# 607
дами моля за съвет.Правиха ми цитонамазка с резултат пап4 и последваща биопсия с резултат тежка дисплазия.Сега ми предстои операция и ми е много притеснето и незнам кам кого да се обарна.Има ли дами на които да са им правили конизация в русе и кои специалист.Благодаря предварително

# 608
дами моля за съвет.Правиха ми цитонамазка с резултат пап4 и последваща биопсия с резултат тежка дисплазия.Сега ми предстои операция и ми е много притеснето и незнам кам кого да се обарна.Има ли дами на които да са им правили конизация в русе и кои специалист.Благодаря предварително

Миличка, ела в тази тема, за да получиш адекватни съвети, моля те  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512843.0;topicseen

# 609
И да преносиш няма да ти е необходим болничен от него - когато родиш ти издават болничния от родилния, третия болничен е изравнителен за тези 135 дни общо и се издава от личния лекар на детето.

за дните на преносване, болничния се издава точно от следящия /консултиращия/ гинеколог. Защото първия болничен за 45-те дни е до датата на термина. А в АГ-то ти издават следващия от датата на самото раждане. С третия болничен се изравняват дните, но не могат да ти издадат болничен със задна дата.

# 610
Болничния може да го издаде не само от гинеколога, а и  личния лекар. Аз също бях при Дуваджиев, но ходех рядко и за болничен отидох при личния лекар.

# 611
Здравейте на всички, събрах сили и намерих малко време да пиша за това което се случи с мен. Та накратко: вече си имам синче, роди се 4,500кг и е 51см. Раждането беше секцио заради здравословни проблеми, които аз имам. Оперира ме д-р Зарзаланов и съм адски благодарна, че беше той, а не друг. Операцията мина перфектно, следоперативният период също. Просто нямам думи да изкажа колко съм му благодарна. Вчера ходих в кабинета му да ми махне конците, единственото, което заплатих беше за прегледа. Не съм дала и стотинка за нищо друго. Сестрите в гинекологията и реанимацията си вършеха повече от перфектно работата и останах много доволна. В крайна сметка и резултатът си заслужава. В бъдеще ако ми се наложи пак да опра до нуждите на някого от родилното със сигурност ще е той. Както казваше бившият ми шеф " Няма по добра реклама от доволният клиент!"

# 612
...Оперира ме д-р Зарзаланов и съм адски благодарна, че беше той, а не друг
Честито бебче! Според мен изчакай малко преди да го хвалиш толкова, защото за малко русенски гинеколози съм чувала и виждала да правят толкова грешки. Дано всичко ви е наред и на двамата, а на тия които имат "вземане-даване" със Зарзаланов Господ да им е на помощ!

# 613
Всеки има право на мнение, но минало достатъчно време от операцията и явно всичко е наред.  Hug
Не искам да прозвучи като реклама, но и аз съм страшно доволна от нормално раждане при д-р Зарзаланов .  Peace
Нямахме никакви проблеми и аз, и бебето след раждането. Едни от колегите му дори ме изписа преди да мина задължителния 48-часов период за наблюдение.   newsm78 Само изчахаме на бебо да сложат задължителните ваксини в първите часове след раждането и се прибрахме у нас на 3-тия ден.  Hug

# 614
Здраввейте, минаха около 50 дни от раждането на моя бебо и все още смея да твърдя, че операцията е много успешна. Белега ми е миниатюрен, при условие, че имам белег от апандисит, който е ужасен и след 16г още се вижда. Чувствам се доста добре, макар че ме предупредиха, че това че външно ми е зараснала операцията не означава че и вътре е така, и да се пазя да не вдигам тежко. Важното за мен е че бебо е добре, аз бавно или бързо все някак ще се оправя. Казвам за пореден път, второто бебе пак искам Зарзаланов да изражда. Факта че вече си мисля и за второ явно говори само по себе си...

Общи условия

Активация на акаунт