ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 165 175
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
И аз съм чувала, че когато нямаш лекар акушерките са по-мили и ангажирани. И че те самите свършват всичко. Макар, че то пак е въпрос на късмет на кой ще попаднеш! 
А колкото до упойката, просто ме притеснява факта дали всички анестезиолози са добри. Не ми се иска да попадна на някой млад и неопитен "специалист"!  Simple Smile

# 331
И аз съм чувала, че когато нямаш лекар акушерките са по-мили и ангажирани. И че те самите свършват всичко. Макар, че то пак е въпрос на късмет на кой ще попаднеш! 
А колкото до упойката, просто ме притеснява факта дали всички анестезиолози са добри. Не ми се иска да попадна на някой млад и неопитен "специалист"!  Simple Smile

За акушерките - при мен така се получи на криво ме гледаха....

За анестезиолозите не съм чувала лоши отзиви до сега.

# 332

Аз така раждах без уговорка с лекар. Акушерката беше тази, която беше повече с мен. А когато си с уговорка с доктор, те не смеят да се намесват, а докторът съответно не стои постоянно при теб.
В крайна сметка е както си прецениш. Важното е да мине всичко добре за теб и за бебето.

# 333
може ли някой да ми напише раб. време на д-р Минчева Praynig

# 334
може ли някой да ми напише раб. време на д-р Минчева Praynig

вторник, сряда, петък и неделя от 16,00 до 18,00 часа

телефони: 510637, 872841, 0888838315

# 335
здравейте, момичета аз съм нова, но искам да споделя мнението си с вас за д-р Анил Саха в  Русе. Избрах д-р Саха  случайно понеже от скоро съм в Русе и нямам личен лекар, доверих се на няколко мнения от форуми. Направо казвам: ТОЙ ЕДВА НЕ МЕ УБИ. Отидох при него, защото гъбичките пак се бяха появили (от много време се боря с тях). Първият преглед мина както трябва даже останах доволна веднага видя, че имам гъбички, но си пуснах микробиология в лаборатория Цибалаб. Оказа се, че за първи път имам Candida Tropikalis (винаги съм имала Albicana ) останах учудена, но се доверих. Д-р Саха ми обясни, че е възможно и ми изписа да пия Итриназол и АНТИБИОТИК МАКРОПЕН ( е тука малко се зачудих, как антибиотик за CANDIDA  Thinking аз знам, че може да получиш гъбички точно от антибиотик) Изпих всичко казах си: "доктора знае по- добре". Измина една седмица от както изпих лекарствата. Отидох пак на преглед на втората микробиология излезе, че имам пак гъбички само че сега ALBICANS. Аз се притесних много доктора ми обясни, че било възможно понеже първия път преобладавали повече tropicalis и затова вторият път е albicans. Казвам си пак :"той е доктор знае най- добре" изписа ми да пия ФЛАЙЖИЛ И КЛИНДАМИЦИН АНТИБИОТИК. Започнах да пия лекарствата в събота  и усещах, че ми става много лошо имах гадене световъртеж. В неделя вечерта вече имах ОБРИВ  по цялото тяло като слънчево изгаряне и температура неможех да спя. В понеделник отивам при Док Саха  и ми казва ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГИ ПИЕШ имаш лека алергия ще си вземеш ДЕХИДРОКОРТИЗОН. Вечерта изпих всичко и ставах по зле. На сутринта отидох пак и вече ми каза да пия само Дехитрок. Аз не се оправях ставаше ми лошо неможех да спя да ям  изтръпваха ми ръцете имах високо кръвно от обрива се чувствах много зле. Със съпругът ми се исплашихме ( сами сме в Русе родителите са ни в софия) и двамата виждахме, че не се обравям. ХОДЕХМЕ ВСЕКИ ДЕН ДО ДОКТОР САХА  И ТОЙ ТВЪРДЕШЕ ЧЕ СЕ ОПРАВЯМ. Накрая тръгнахме за София при доктора който  преди ме е лекувал.  Веднага ми сложиха Орбазон системи бях на прага на алергичен  шок имах и нервна криза от което състоянието ми беше много зле. Докторите потвърдиха, че лечението на док. Саха е било напълно погрешено дори Дехотрокортизона не е било подходящо лекарство  в моя случей. И не било възможно да имам един път tropikalis друг albicans.

В момента се въстановявам добре и ми пред стои след месец тест за алергии. Вместо да ми помогне, док Саха едва не ме уби.

# 336
ivigeniq, много съжалявам за това, което ти се е случило. Бързо възстановяване ти желая!

За този доктор - аз и преди съм писала - не разбра , че съм бременна в 6-та седмица и ми предписа противозачатъчни  Twisted Evil добре че не ги пих - имам дъщеря на 12 години. За мен той не е лекар и не бих стъпила при него повече!

# 337
ivigeniq, аз също много съжалявам за случилото се с теб! 
Надявам се да се възстановиш напълно. Предполагам какъв ужас си изживяла. Това лято моето дете получи алергичен шок от Зинат (АБ), който го изписа иначе с добро име доктор Наков (УНГ), но без антиалергично лекарство. Щях да се побъркам. При кой алерголог ще ходиш? Аз водих Георги при Стефан Димитров (мисля така се казваше) има кабинет на Коледница и съм много доволна.

# 338
И аз съжалявам за лошото преживяване. Пожелавам успешно възстановяване, ivigeniq!
Докторите няма как да знаят дали даден човек е алергичен към дадено лекарство или не..
Няма как, така е. Но когато видиш, че организма реагира, че се появяват типични реакции на алергия и бъдейки доктор, трябва да ти стане ясно, че нещо се случва, а не да кажеш "продължавай да ги пиеш".
ивигения, съжалявам за това, което си преживяла  Hug

П.С. Мен така щяха да ме уморят преди години с Урбазон. Нямало начин да съм алергична към него, то било животоспасяващо при алергии. Е, доказаха, че съм алергична, записаха ме къде ли не като прецедент, но понеже 3 дни ме тъпкаха с него венозно, бях на косъм от алергичен шок и отпътуване в небитието.

# 339
Сега да кажа и аз какво ми се случи тези дни истински ужас преживях.Имена няма да споменавам,че да не ме познаят докторите,който иска на лични.Взех си направление да си направя цитонамазка и отидох при една лекарка в първа поликлиника,казвам идвам за цитонамазка,лягам на магарето и ми казва,че имам голямо бяло течение,взе ми секрет и каза да дойда на другия ден за резултат,гледа ме на видеозон,имала сам поликистозни яйчници и уголемен яйчник и малка раничка.Отивам на другия ден за резултат излиза кандида и ми изписва гинопеварил и мико макс 3 блистера.След лечението отивам и внимание вече съм с огромна раничка и ми назначава след 2 дена биопсия без да ми е направена цитонамазка и както съм с бронхит и на антибиотик,а както знаем биопсия се прави с пълна упойка.Направо се шашнах за какво отидох ,а какво стана.Прибрах се аз и се обадих на друга лекарка,на която имам доверие и за мен е най-добрата,но просто не очаквах такова нещо,отидох само да ми вземат секрет за цитонамзка уж.Та другата лекарка ме погледна и каза никаква биопсия,нямаш и следа от раничка,всичко е наред,взе ми цитонамазка.А първата дори ми е изписала тройна доза мико макс за гъбичките.Какви лекари ни лекуват само,всичко е било само да ми вземат парите,днес вече щеше да ми е направена биопсия без да ми е вземана цитонамазка с бронхит както съм,ей така за нищо да легна под ножа само да ми вземат парите. #Crazy

# 340
Напиши им имената - все пак пишейки тук ние споделяме с цел да предпазим другите от неща, които са ни се случили....

# 341
д-р Терзиева е първата,понеже случая е пресен,няма да пиша втората,ще я напиша на лични,който желае.

# 342
Точно за нея предполагах.... за втората се чудя - любопитно мие...

Те това правят всичките - само за да вземат пари  Twisted Evil никога не трябва да се има доверие само на един лекар - независимо за какъв специалист става въпрос. За жалост  Sad

# 343
Направо незнам какво да мисля за тези лекари .Напоследък имам чувството ,че се страхувам да отида на лекар да не ме обърка и да се влоша.Мисля ,че са се сбъркали вече.Вместо да съм спокойна ,че ще получа помощ за да съм в добро здраве ,аз си мисля ,че ще стане по-страшно .Направо нямам думи.

# 344
Здравейте, момичета благодаря ви за разбирането. Изках да ви разкажа за да сте предпазливи ако решите да ходите при "док" Саха.
Аз разбирам, че е нормално човек да получи алергия от лекарсво или храна, но не разбирам как може да вижда алергията, и то силно изразена цялото тяло на червени петна с малки мехурчета в продължение на дни и да ми казва ОПРАВЯШ СЕ ПИИ ЕНЕРГИИНИ НАПИТКИ И ТЕЧНОСТИ.Дори не ми каза, че  трябва да съм на  диета и да неям някои храни (не че можех да се храня) Добре, че аз от обща култура знам, че при алергия нетрябва да се яде яйца и шоколад. Днес още съм на диета дори плодове не ми разрешават освен ябълки.
Добре се въстановявам сега вече се чувствам по-добре. Някоя от вас ме попита къде ще ходя на алерголок, искам да и кажа че все още незнам.Посъветвахаме да отида в Алергологията или в Медицинска академия- София. Пак ще пиша по въпроса като се уточни. Вие ако имате предложения ще се радвам да ги чуя.

Общи условия

Активация на акаунт