ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 889
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
EVIQ , и аз съжалявам Sad
Аз не съм от Русе, идвам от друг град и мога да кажа, че досега никой не беше ми казвал, че хламидията всеки я носи в организма си и е нещо нормално, конкректно за изказване на ЛЕКАР говоря!  Shocked Това за мен е невежество и граничи с нуждата от психодиспансеризация.
И това ми го каза дамата, събрала най-голям брой точки в горепосочената анкета. Е това, ако не е подлъгване, здраве му кажи...

# 466
Ами да кажа и аз! НЕ може така да се отсъжда за всички лекари. Ще се потретя-попетя...за всеки най-добър е лекарят, който му е помогнал! Аз и двете си деца родих в русенското АГ, при двама различни лекари, и двата пъти съм страшно доволна, от отношение и професионализъм! Напр. за д-р Матеева бях чувала само хубави неща, раждах втория път при нея! Затвърдих чутото! Но след нейното осъждане сега, и аз незнам какво да мисля...А и ми е трудно да го повярвам!?!?

# 467
Ами за осем години съм ходила при: д-р Вичев, д-р Хубчев, д-р Минчева, д-р Зарзаланов, д-р Тончева, д-р Шишкова.

# 468
Ами за осем години съм ходила при: д-р Вичев, д-р Хубчев, д-р Минчева, д-р Зарзаланов, д-р Тончева, д-р Шишкова.

ами светилата .... жалко наистина, че тия хора гледат на всеки от нас като портмоне с пари...

# 469
Между другото съм и лежала в АГ- Русе. Бях с кървене, не пускат посетители, качвах 3 етажа с чантите с манджа и багаж, щото санитарките ги мързи. Не знаеха какво да ме правят щото бях с една торба лекарства и терапията се консултираше с Плевен, т. е. аз я консултирах. Няма кой да ти изключи системата, научих се и това да правя. Еми втори път нямаше. Лежах си в Тутракан на няколко пъти, като на курорт. Laughing

# 470
Това за чантите ме учудва... в Патология има свиждания до леглото дори може да се отиде, а в Родилно носеха всичко и никой не е мърморил за това.

# 471
Имаше само за тези, които са на системи включени в момента. При мен така се случваше, че не бях и съответно си мъкнех торбите. Най кошмарните 7 дни. Хайде лека нощ.Laughing

# 472
EVIQ,а защо избра АГ, а не ЕСКУЛАП? newsm78

# 473
Защото прокървих в събота, късно следобед. Единствената, която успях да намеря да работи беше д-р Тончева. Та направо от кабинета в болницата.

# 474
И моите най-искрени чувства към всички преминали през ада на АГ-то, съжалявам!
Аз съм лежала два пъти там - когато раждах и преди месец, когато ми правиха опреция за премахване на извънматочна бременност. Е и двата пъти съм доволна от отношението на лекарите, акушерките и санитарките, т.е. не съм го усетила този ад, или просто съм забравила.
Може и да съм имала просто късмет - но така е. В АГ отделението има свиждане всеки ден от 16-18 ч. Мъжът ми идва с малкия да ме видят. Може и да са поотпуснали малко положението. За патологията също знам, че винаги са пускали и ми е чудно, а и санитарките са ми носили и сега, преди като родилка чанти  newsm78 странно ми е.
А това че споменатите светила те гледат като отворено протмоне - за съжаление го усетих и за мен си е живо мародерство да спекулират с притеснението и болката ти и да те изнудват да ходиш на частните им кабинети.
Сори за дългия пост, ама не се сдържам

# 475
Здравейте, мами! Simple Smile
Аз родих преди месец моя прекрасен син!  Simple Smile Доста преди да родя казвах, че ме е страх не от самото раждане, а от лекарите и отношението в АГ-то. И това на база повечето лоши мнения във форумите. Отидох да раждам със страх, но за мое щастие 4-дневния ми престой в родилното опроверга почти всичко чуто и прочетено!Останах очарована най-вече от голяма част от акушерките и сестрите, през тези дни ме преглеждаха Зарзаланов, Кунев, Хубчев, Маринов и Матеева. Мнението ми е добро за всичките, поне откъм отношение. Не съм дала нито стотинка за раждането и целия ми престой. Единствено съм разочарована от неонатолозите. Лежах и в Карил, от където също не мога да се оплача от престоя.
Бях чувала доста противречиви мнения за д-р Зарзаланов, но сега съм благодарна, че имах късмета да е той на смяна, защото се наложи секцио в последния момент. Операцията мина перфектно! Още на втората седмица се чувствах добре, а сега от белега ми остана само една тънка 10-сантиметрова черта, приличаща на конец. Изключително съм доволна от работата му!  Simple Smile
Разказах всичко това, за да успокоя много бъдещи майки, че всичко е въпрос на късмет и не всичко в АГ-то е толкова лошо, колкото го описват! Трябва да сте спокойни и да тръгнете да раждате само и единствено с мисълта за най-прекрасното нещо, което предстои да ви се случи и да сте спокойни. Всичко минава и се забравя, остава само едно прекрасно същество, което си заслужава всичко, през което се налага да минем!  Simple Smile Мислете позитивно!
Успех на всички бъдещи майчета...  Hug

# 476
Аз пък минавам да споделя колко доволна останах днес от Феталната Морфология при д-р Кунев в новия кабинет Евромедисон. Подробно ми обясни всичко ,което ми показваше , всеки орган на бебка беше огледан от всякъде , измерен и обяснен. Страхотен преглед беше. Много съм доволна.

# 477
Дарка, радвам се, че си останала доволна.  Peace
Дано все повече момичета влизат да споделят добри впечатления от русенските гинеколози.  Praynig

# 478
Здравейте момичета!Интересувам се от феталната морфология в Евромедисън, а видях, че Дарка Подробната е коментирала точно това.Искам да знам, дали мога да си избера при кой лекар да бъде или който се падне на смяна.И аз си мислех за Кунев, но ако накой има впечатления и от другите да сподели.И според вас дали се прави качествено този преглид тук, имам в предвид, това ,че не е важен само апарата и дали тези лекари са добре подготвени за това.Точно в 19 г.с. ли трябва да се направи или може и по-рано (сега съм в 17 г.с)

# 479
Аз ходих още когато не беше отворил официално кабинета. Д-р Минчева ме гледа, наговори ми големи глупости, че съм с двурога матка, че жълтото ми тяло било в единия рог, а бебето в другия. После, че това бил недоразвит близнак. Щяла съм да пометна щото нямало място за бебето. Е не само, че имаше място, а и родих 3,850 при положение, че го извадихме по- рано, иначе имаше опасност да мине 4 кила. За другите неща не съм се вързала, щото ходех при по- големи професионалисти и знаех какво е положението. Така, че наистина има значение, кой те гледа. Това е много важно изследване и не бих се доверила на всеки.

Общи условия

Активация на акаунт