ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
sttella, можеш да си избереш при кого да отидеш. Да , според мен прегледа е на ниво, и Кунев, и Йорданова не съм сигурна дали още работи) ще ти обяснят всичко. Преди , когато бях бременна правеха между 16 и 18-та седмица. Може да попиташ там и да ти кажат.

# 481
Специалистите по ФМ се броят на едната ми ръка и всичките са в София  Laughing и може би един във Варна. Този преглед тук в Русе е по-скоро гъдел за майката , но не трябва да се осланяме 100% на него. Аз съм доволна защото д-р Кунев се постара страшно много да огледа всеки орган , да го измери и да ми обясни всичко подробно. Надявам се силно да излезе добър специалист от него , защото е много всеотдаен. Доста старателно се огледа за пола на бебето и ми обеща , че ако е сгрешил ще купува количка  Joy та се надявам да не е сбъркал , че да не го ощетя много  Mr. Green Другият док който преглежда там е Хубчев , но отзиви не съм чувала за неговата ФМ.  Peace

# 482
Чувала съм много добри отзиви за Тончева и Йорданова за ФМ (дори от техни колеги).
Все пак моя близка приятелка - лекар не се довери на русенските "светила" и за ФМ отиде в София при Марков, за който се говори, че е един от най-добрите в областта (и за себе си избрах него).

17 г.с. е малко рано за ФМ, обикновено се прави 20-23 г.с. Но за по-голяма  сигурност провери какво казват статиите по въпроса в нета, или попитай лекаря, който ти води ЖК.

# 483
Фетална морфология се прави в 13-та, 16-та и  18-та - 22-ра г.с, правила съм в Плевен и Тутракан. Едно към едно се покриваха резултатите. И един неуспешен опит в Русе, по- горе описания.

# 484
Здравейте, момичета - нахълтвам в темата с един въпрос. Отидох в специализирана клиника да изясним защо все още опитите за бебе са без резултат/вече мина 1г./ и ще трябва да си пускам полови хормони за изследване, направих справка, че се поемат от касата и питането е има ли гинеколог в Русе, който ще ги пусне. Отказах се от трети русенски "специалист". Приказки от сорта не е необходимо или има време сами знаете, че не ни вършат работа. Поне да знам дали да се пробвам през касата. Благодаря ви и хубав ден на всички!

# 485
Благодаря ви за бързите отговори !Знам за добрите лекари по Фм в София,но за съжаление съм с отлепване, имах кървене и не трябва да пътувам с кола.А и толкова ми се иска и в Русе да има добри специалисти в тази област.Обадих се в Евромедисън и ми казаха в 21 г.с. да отида , но още не съм си записала час. Wink

# 486
Devil_Rose, кажи при кои спецове си ходила,за да кажем и имена на други , работещи с касата, за да опиташ и при тях.  newsm78
sttella , дано да нямаш повече проблеми.  Praynig В твоя случай ще трябва да се задоволиш с местните акушер-гинеколози. Едно пътуване за теб и бебчо ще е прекалено рисковано.

# 487
chibi 1-во при Нейкова преди 7-8 г. - становище, че цервикалния секрет е всъщност течение - пий антибиотик, не носи "прашки", после Груева - мън-мън чети в интернет каквото те интересува, трябва да забременееш за 2 месеца и аз  Shocked и накрая Симеонов в стил здрасти имаш поликистоза, айде на операция - диагнозата е 100% опровергана след надлежен преглед в клиника по стерилитет. В момента ако директно отида в лаборатория цената на всичко е 70лв. Но пък ако няма друг начин колкото, толкова. Важна е крайната цел Simple Smile.

# 488
Можете ли да ми препоръчате добра гинеколожка в Русе. Не мога да  видя статистиката на гласуването от анкетата защото първо трябва да гласувам, а аз нямам кой знае какви впечатления.

# 489
Можете ли да ми препоръчате добра гинеколожка в Русе. Не мога да  видя статистиката на гласуването от анкетата защото първо трябва да гласувам, а аз нямам кой знае какви впечатления.

д-р Шишкова    43 (8.5%)
д-р Тончева    17 (3.4%)
д-р Зарзаланов    29 (5.7%)
д-р Саха    7 (1.4%)
д-р Узунова    13 (2.6%)
д-р Дуваджиев    12 (2.4%)
д-р Георгиев    24 (4.7%)
д-р Тодоров    10 (2%)
д-р Минчева    25 (4.9%)
д-р Йорданова    11 (2.2%)
д-р Нейкова    3 (0.6%)
д-р Константинова    9 (1.8%)
д-р Хубчев    11 (2.2%)
д-р Дойчинова    15 (3%)
д-р Матеева    27 (5.3%)
д-р Груева    1 (0.2%)
д-р Пейкова    3 (0.6%)
д-р Тончева (отрицателен вот)    14 (2.8%)
д-р Зарзаланов (отрицателен вот)    24 (4.7%)
д-р Саха (отрицателен вот)    10 (2%)
д-р Узунова (отрицателен вот)    3 (0.6%)
д-р Дуваджиев (отрицателен вот)    6 (1.2%)
д-р Георгиев (отрицателен вот )    12 (2.4%)
д-р Тодоров (отрицателен вот)    17 (3.4%)
д-р Минчева (отрицателен вот)    2 (0.4%)
д-р Йорданова (отрицателен вот)    0 (0%)
д-р Нейкова (отрицателен вот)    5 (1%)
д-р Константинова (отрицателен вот)    3 (0.6%)
д-р Хубчев (отрицателен вот)    14 (2.8%)
д-р Дойчинова (отрицателен вот)    10 (2%)
д-р Матеева (отрицателен вот)    2 (0.4%)
д-р Груева (отрицателен вот)    18 (3.6%)
д-р Шишкова (отрицателен вот)    16 (3.2%)
д-р Пейкова (отрицателен вот)    17 (3.4%)
д-р Кунев    14 (2.8%)
д-р Кунев (отрицателен вот)    6 (1.2%)
д-р Рудницки    16 (3.2%)
д-р Рудницки (отрицателен вот)    2 (0.4%)
д-р Симеонов    4 (0.8%)
д-р Симеонов (отрицателен вот)    4 (0.8%)
д-р  Велков    1 (0.2%)
д-р  Велков (отрицателен вот)    2 (0.4%)
д-р  Пейчев    16 (3.2%)
д-р  Пейчев (отрицателен вот)    0 (0%)
д-р  Тонева    1 (0.2%)
д-р  Тонева (отрицателен вот)    3 (0.6%)
д-р  Христова    3 (0.6%)
д-р  Христова (отрицателен вот)    1 (0.2%)

# 490
д-р Шишкова е с най-висок положителен вот но заради лични съображения ще пропусна да отида при нея. Може би д-р Тончева? Някой може ли да ми каже мнение?

# 491
д-р Шишкова е с най-висок положителен вот но заради лични съображения ще пропусна да отида при нея. Може би д-р Тончева? Някой може ли да ми каже мнение?

Зависи за какво ти трябва. Аз бях при нея, доверих и се и тя не оправда доверието ми.

# 492
Отне ми малко над 1 час без прекъсване да разчистя темата ви, дами.
Нека да напомня, че темата е за мнения за гинеколози в Русе, не е за честитки (преминах през Коледа, Нова година, Бабинден, 1 март, 8 март, деня на здравния работник), не е за въпроси за видове упойки и действието им, не е за спорове за начин на раждане, не е за обсъждане и спорове на други теми, които широко са застъпени в други подфоруми. Има отчетни теми спрямо термина на раждане, има отчетни теми по градове и т.н.
Ако искате темата ви да има смисъл, то моля сами се грижете за нейната хигиена. В противен случай просто ще се наложи да я преместим в Общ отчетен подфорум, за да си приказвате на спокойствие, но идеята и полезността на темата ще се изпарят моментално.

# 493
Момичета, има ли записали се при Дуваджиев, че след Георгиев ми препоръчаха него и там се прехвърлих, ноооо
не мога да го разбера първо защо не всеки път гледа на видеозон, а през два месеца и второ последно бях при него на 04 юни и нямало пари, а трябваше да ми пусне изследвания за антитела заради резус фактора ми
дали отново мога да се прехвърля при някой друг, то не че има при кого но все пак, или аз съм прекалено разглезена от Георгиев - на 20 дена час при него с видеозон и изследвания без пробелми и ако имаш питанки веднага ти обесянва всичко
отделно, че в изследванията ми излязоха следи от белтък в урината и за там няма пари, само дето ми се скара акушерката ум като реагирах при думите и че нямало значение това
първия път Георгиев като влязох в седмия месец ми връчи един списък и ми каза подготви си чантичката, а този път дори и изследвания като хората нямам

# 494
Шанел, аз този Дуваджиев не го считам за коректен лекар - писала съм многократно и няма да се повтарям. Ако имаш време и възможност го смени.

За видеозона - май никой освен Георгиев не гледа всеки път. Но за изследванията.... те трябва да се направят при това безплатно и да са готови когато му дойде времето. Защо не отидеш да говориш с Д-р Кунев - все пак той работи и в АГ и има прием по здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт