ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 834
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
д-р Дойчинова всеки път ме гледаше на видеозон. Не съм чакала повече от 5 мин. Изследвания си ми пускаше. Не съм имала проблем.

# 496
д-р Дойчинова всеки път ме гледаше на видеозон. Не съм чакала повече от 5 мин. Изследвания си ми пускаше. Не съм имала проблем.

Peace Така е, аз също бях при нея, втория път. Всеки път , т.е. всеки месец ме гледаше на видозон. Мерене теглене. Тонове на бебето, със дървена слушалка. Обаче изследвания, тя пуска, ама си ги плащах аз. Освен последните за АГ-то.  Wink

# 497

Peace Така е, аз също бях при нея, втория път. Всеки път , т.е. всеки месец ме гледаше на видозон. Мерене теглене. Тонове на бебето, със дървена слушалка. Обаче изследвания, тя пуска, ама си ги плащах аз. Освен последните за АГ-то.  Wink

точно заради това плащане на изследванията не я споменах - за мен това не е редно, има си Програма "Майчино здравеопазване" и там си пише колко изследвания трябва да се пуснат и какви. И че са безплатни!

# 498
Може и да сте прави за изследванията, щото аз всеки месец си ги самоназначавах

# 499
shanel1982 и аз ще те посъветвам,да смениш Дуваджиев!
И Аз съм за Кунев Peace

# 500
  • Miami
Момичета, искам да питам за мнения за д-р Матеева. Предстои ми раждане след около месец и половина и се чудя към кого да се ориентирам  Thinking Предния път раждах при д-р Тончева, но сега май се разколебах за нея. Една мама много ми я похвали Матеева. Аз ще прегледам и темата, но не знам дали ще имам толкова време да прочета всичко.

# 501
Момичета, искам да питам за мнения за д-р Матеева. Предстои ми раждане след около месец и половина и се чудя към кого да се ориентирам  Thinking Предния път раждах при д-р Тончева, но сега май се разколебах за нея. Една мама много ми я похвали Матеева. Аз ще прегледам и темата, но не знам дали ще имам толкова време да прочета всичко.

Аз отново ще напиша, че Д-р Матеева ме спаси от Д-р Тончева и благодарение на това имам здраво дете. Тя е разбран човек и много добър лекар. Не мисля, че ще си прави експерименти с теб. Тончева реши да ме мъчи да раждам нормално огромно бебе и ме осакати - така се беше запънала като "магаре на мост", че ... без малко да стане голяма беляV

# 502
  • Miami
Благодаря Zl-76   Simple Smile
Преди малко се обадих на д-р Матеева и се уговорихме на 21 юни да ида в Аг-то да се видим.
Все пак ще се радвам, да чуя и други мнения.

# 503
Кориии...мила, аз ти писах ЛС! Ти знаеш моето мнение! Също подкрепям д-р Матеева. Ти сама ще разбереш какъв човек е за месец и половина. Тя сега ще започне да те привиква почти всяка седмица, като влезеш в 9-тия... Hug

# 504
  • Miami
Кориии...мила, аз ти писах ЛС! Ти знаеш моето мнение! Също подкрепям д-р Матеева. Ти сама ще разбереш какъв човек е за месец и половина. Тя сега ще започне да те привиква почти всяка седмица, като влезеш в 9-тия... Hug
Благодаря ти, мила   Hug

# 505
Извинявам се за глупавия въпрос,ама плащате ли си като си избирате така лекар за раждането и ако е така колко?

# 506
Извинявам се за глупавия въпрос,ама плащате ли си като си избирате така лекар за раждането и ако е така колко?

не е глупав, плаща се по официална тарифа на родилното, ако лекарят ти не е на работа и бъде извикан. Преди беше 200 лв., като за лекаря оставаха 60 лв.

Ако си ходиш при съответния лекар и се уговориш да родиш, когато той е на смяна не плащаш на родилното - как ще се отблагодариш зависи от лекаря - по принцип има такива, които си казват тарифата направо, други нищо не искат ... трети е каквото дадеш.

# 507
А ако е на смяна и не го викат,пак ли си плащаш?
И много,много благодаря за отговора,не го знаех това,беше ми много полезна!
Раждах преди 12 години за последно и много неща са се променили оттогава

# 508
А ако е на смяна и не го викат,пак ли си плащаш?
И много,много благодаря за отговора,не го знаех това,беше ми много полезна!
Раждах преди 12 години за последно и много неща са се променили оттогава

Когато е на смяна не плащаш на родилното, както написах - плащаш на него евентуално. Всичко е относително - зависи при кого си.

И моите деца са с голяма разлика - 10,5 години и аз гледах "умно", все едно съм за пръв път бременна  Wink

# 509
Благодаря отново за инфото   Hug

Общи условия

Активация на акаунт