ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 839
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Ох милото детенце  Praynig Дано оживее и няма много поражения.
А доктора не ми се иска да се изказвам крайно, но наистина подкрепям да бъде наказан. Не може така да се правят експерименти с хора. Тъжна история е това...

# 541
 Naughty Отнемането на правата би било правилното наказание.

# 542
Naughty Отнемането на правата би било правилното наказание.
Да не бъдем крайни. Все пак е помогнал на много жени, пък и се наказва не защото е направил процедура на 62 г. жена, а заради скандал.

# 543
EVIQ, май ще ти се наложи да започнеш да се доверяваш на някой русенски гинеколог  Tired

# 544
И какво - не е лъжа, че в АГ-то има вътреболнична инфекция. Моето дете пострада от нея!

# 545
EVIQ, май ще ти се наложи да започнеш да се доверяваш на някой русенски гинеколог  Tired
А аз си имам резервен вариант и той не включва русенски гинеколог. Laughing

# 546
А аз си имам резервен вариант и той не включва русенски гинеколог. Laughing
Еееее, радвам се за теб  Peace-сега ще спя спокойно  Tired

# 547
Има си хас да включва,ха-ха
Ама EVIQ  защо не четеш другата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496210.720;topicseen или по скоро защо се правиш,че не я четеш? Май пишеш само там,където ти оттърва и заради теб тук всички спамят.
Чочиии,що се занимаваш,то на някои няма как да им го налееш...

# 548
Има си хас да включва,ха-ха
Ама EVIQ  защо не четеш другата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496210.720;topicseen или по скоро защо се правиш,че не я четеш? Май пишеш само там,където ти оттърва и заради теб тук всички спамят.
Чочиии,що се занимаваш,то на някои няма как да им го налееш...

Да, чета другата тема. Не пиша, щото няма какво. И имаше въпрос отправен към мен или по точно иронично подмятане, на което отговорих, това е. Не си ти човека, който ще ми каже какво да чета и къде да пиша.

# 549
Че къде си прочела да ти казвам къде да четеш и къде да пишеш?
Ти нещо май си измисляш,а? Я ми го цитирай точно къде съм издала тази заповед?

# 550
EVIQ, не бъди толкова крайна в нападките си  Peace
Ти не пишеш в другата тема не защото нямаш какво да кажеш, а защото те е страх, че ще те нападнем.......
Защо не се включи да защитиш Красимира по някакъв начин, когато говорехме за 3-знаците, родени от 26-год. русенка? Нали си всезнаеща.....
⅞ ...and Happily Ever After, и аз незнам що се занимавам, ама взе да ми харезва да я дразня..... Rolling Eyes  Wink

# 551
Офф, имам чувството, че чета тема, в която пишат осмокласници!!!
Нас другите не ни интересуват желанията на някои да дразнят трети или пък задавенето на риторични въпроси към някой потребител!
Все пак всеки ще си пише и чете, където си иска. И ако обичате изяснявайте дразгите си на ЛС, за да не се дразнят пък другите. Мерси!

П.П: Инак ще се наложи масова чистка на постове, видяло се е то...

# 552
Как живеете с толкова злоба, не знам. Отивам да си пазарувам в нета. Не сте ми интересни. Laughing

# 553
Как живеете с толкова злоба, не знам. Отивам да си пазарувам в нета. Не сте ми интересни. Laughing
Приятно пазаруване  Peace
И ти не си ни интересна  Tired

# 554
Отне ми малко над 1 час без прекъсване да разчистя темата ви, дами.
Нека да напомня, че темата е за мнения за гинеколози в Русе, не е за честитки (преминах през Коледа, Нова година, Бабинден, 1 март, 8 март, деня на здравния работник), не е за въпроси за видове упойки и действието им, не е за спорове за начин на раждане, не е за обсъждане и спорове на други теми, които широко са застъпени в други подфоруми. Има отчетни теми спрямо термина на раждане, има отчетни теми по градове и т.н.
Ако искате темата ви да има смисъл, то моля сами се грижете за нейната хигиена. В противен случай просто ще се наложи да я преместим в Общ отчетен подфорум, за да си приказвате на спокойствие, но идеята и полезността на темата ще се изпарят моментално.

С риск да ме нападнете, нека напомня какво е помолил Модераторът на темата преди 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт