ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 844
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Гледах в нета две издания на бТВ репортерите и съм втрещена. Случват се много страшни неща около нас - много страшни! И всичко е пари... нека да забравим злобата и иронията и да се замислим на къде отива тоя свят..., че имаме деца и да се молим за тях ....

Позволявам си да постна линковете, защото става въпрос за много добри гинеколози и за различни гледни точки ... и не на последно място - момичетата , които четат тук да не вярват сляпо на обяснения и обещания, да не се подлъгват и за жълти стотинки да рискуват живота си!

http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos/video/769951664-b … log_za_detsa.html
http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite

# 556
Отне ми малко над 1 час без прекъсване да разчистя темата ви, дами.
Нека да напомня, че темата е за мнения за гинеколози в Русе, не е за честитки (преминах през Коледа, Нова година, Бабинден, 1 март, 8 март, деня на здравния работник), не е за въпроси за видове упойки и действието им, не е за спорове за начин на раждане, не е за обсъждане и спорове на други теми, които широко са застъпени в други подфоруми. Има отчетни теми спрямо термина на раждане, има отчетни теми по градове и т.н.
Ако искате темата ви да има смисъл, то моля сами се грижете за нейната хигиена. В противен случай просто ще се наложи да я преместим в Общ отчетен подфорум, за да си приказвате на спокойствие, но идеята и полезността на темата ще се изпарят моментално.

С риск да ме нападнете, нека напомня какво е помолил Модераторът на темата преди 10 дни.

Май темата става безмислена. Продължава се със спамовете.

# 557
Здравейте момичета!Отдавна не съм питала ,но сега ще питам.Някой знае ли д-рШишкова сключи ли договор със здравната каса или не е успяла? Исках да ходя при нея ,но разбрах ,че не есключила договор и изчаквах.Но стана доста чакането ,а трябва да отида на лекар вече.Ако някой знае нещо да пише.И не напоследно място да се похваля...., че ще ставам леля за което беше крайно време.Определено д-р Кунев си знае работата ,защото след дълго лекуване сестра ми успя да забременее.

# 558
  • Русе
Здравейте момичета!Отдавна не съм питала ,но сега ще питам.Някой знае ли д-рШишкова сключи ли договор със здравната каса или не е успяла? Исках да ходя при нея ,но разбрах ,че не есключила договор и изчаквах.Но стана доста чакането ,а трябва да отида на лекар вече.Ако някой знае нещо да пише.И не напоследно място да се похваля...., че ще ставам леля за което беше крайно време.Определено д-р Кунев си знае работата ,защото след дълго лекуване сестра ми успя да забременее.
Да, работи с касата вече

# 559
Благодаря за бързия отговор виолет!В най-скоро време ще я посетя! Hug

# 560
Момичета, на някой да му се намира оня списък, който даваше д-р Георгиев на тези, които им предстои раждане

# 561
Момичета, на някой да му се намира оня списък, който даваше д-р Георгиев на тези, които им предстои раждане

да - имам го, кое ти трябва?

# 562
  • Русе
Здравейте момичета, на мен ми предстои раждане през октомври.Аз съм след инвитро процедура и по принцип ходя на прегледи в София,но по финансови причини бих искала да разбера какви са условията и в нашата АГ болница,дали е все същата мизерия отпреди или е правен ремонт ,и понеже таткото иска да присъства непременно на раждането дали би могло това да стане тук в нашата болница.

# 563
Здравейте момичета, на мен ми предстои раждане през октомври.Аз съм след инвитро процедура и по принцип ходя на прегледи в София,но по финансови причини бих искала да разбера какви са условията и в нашата АГ болница,дали е все същата мизерия отпреди или е правен ремонт ,и понеже таткото иска да присъства непременно на раждането дали би могло това да стане тук в нашата болница.
Това е много хубаво,че таткото иска да бъде с теб в най-важният момент! Обаче в русенската АГ не се допуска това все още за съжаление.Ремонт също не е правен и едва ли ще има такъв,нали гласят нова сграда за родилното.Ще ти пиша друго на ЛС.

# 564
Някой може ли да ми обясни къде е кабинета на д-р Матеева?

# 565
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

Щом ходиш на прегледи в София горещо ти препоръчвам раждане в Шейново, първото си дете съм раждала в АГ-то в Русе, а второто - преди 2 месеца - в Шейново, изключително съм доволна, от отношението от санитарката до завеждащия отделението, има ремонт на всички стаи, където са родилките - ремонтът е основен, много е чисто, подредено, включително и санитарните помещения, бащата може да присъства на раждането, но до колкото знам в случай, че в момента не ражда в родилната зала друга жена, за да не се притеснява тя, не съм си плащала за избор на екип умишлено и мисля, че с това се чувствах още по-спокойна - не чаках да дойде лекаря от у тях си, за да ме изражда, не видях никаква разлика в отношението към пациентките с избор на екип и без избор на екип
всички тези неща липсваха в Русе и до колкото знам от скоро родили мои познати все още липсват

# 566
  • Miami
Някой може ли да ми обясни къде е кабинета на д-р Матеева?
Тя няма кабинет. Търси я в АГ-то.

# 567
Здравейте !
Някой ходил ли е при д-р. Христова? И ако да- какви са впечатленията? Работи ли със касата и може ли да се ражда при нея?
Благодаря !  bouquet  bouquet  bouquet

# 568
Здравейте !
Някой ходил ли е при д-р. Христова? И ако да- какви са впечатленията? Работи ли със касата и може ли да се ражда при нея?
Благодаря !  bouquet  bouquet  bouquet

И аз бях се поинтересувала за нея, добри отзиви чух
не работи със здравната каса
може да се ражда при нея
имам и мобилен тел ако искаш мога да ти го дам
и сега идва но
веднъж ми се наложи да я потърся и тъкмо мислех да говоря с неяи за раждането, но въпреки че не беше на работа не ми отговори на позвъняванията - изключен и беше тел, та се замислих ами ако ми се наложи да я търся за раждане като не е на работа как ще разбере че трябва да дойде в родилното и за това се отказах от нея

# 569
Здравейте момичета, понеже ми наближава термина и започнах да си глася чантата. Обаче незнам какво да сложа там - памперси, превръзки и мокри кърпи ясно, а по нататък?!? Моля ви някоя от вас да публикува списък с нужните неща за нашето родилно. Това ще е доста полезно за всички бъдещи маменца от Русе. Предполагам че и моят гинеколог ще ми даде такъв списък, но все още нямам. Имам още една молба, понеже днес бях на невролог и ми казаха категорично секцио заради проблеми, които си имам с кръста още преди да забременея та втората ми молба е да препоръчате от опит надявам се, някой от лекарите в АГ. Казвам категорично, че в частната клиника няма да отида и не поради финансовата страна. Благодря ви.

Общи условия

Активация на акаунт