ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 163 807
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=75
Аз се ръководех по този списък, както при предишното раждане, така и сега. Нещата съм разделила в 2 отделни чанти - за себе си и за бебето. Само едно уточнение - бебешкото олио да бъде Бебино, спирт - 70%.

# 571
Здравейте момичета, понеже ми наближава термина и започнах да си глася чантата. Обаче незнам какво да сложа там - памперси, превръзки и мокри кърпи ясно, а по нататък?!? Моля ви някоя от вас да публикува списък с нужните неща за нашето родилно. Това ще е доста полезно за всички бъдещи маменца от Русе. Предполагам че и моят гинеколог ще ми даде такъв списък, но все още нямам. Имам още една молба, понеже днес бях на невролог и ми казаха категорично секцио заради проблеми, които си имам с кръста още преди да забременея та втората ми молба е да препоръчате от опит надявам се, някой от лекарите в АГ. Казвам категорично, че в частната клиника няма да отида и не поради финансовата страна. Благодря ви.

Ето инфо. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=99816.465  Аз съм при д-р Зарзаланов,много съм доволна досега от него. Приятелки,на които е правил секцио са много доволни. Все пак прочети тази тема или поне последните страници и сама си направи извода,защото всеки ще ти каже различно.
Желая ти леко раждане и щастливи емоции с бебчо!  Hug

# 572
Оше едно "ЗА" секцио или нормално раждане при д-р Зарзаланов.  Peace
Много пъти съм споделяла, че останах много доволна от уговорено с него раждане.  Hug
Късмет, момичета!  Praynig

# 573
Благодаря ви много за отговорите. Аз имам опит при Зарзаланов и наистина мисля ако имам избор при кой лекар да ми е секциот да е при него. Само че незнам каква ще е процедурата за планирано секцио. Дали аз ще си избирам дата и лекар или ... ? В крайна сметка до няма и месец ще разбера Simple Smile Благодаря ви отново за отговорите.

# 574
agnesana , предполагам, че процедурата е следната: ти си избираш доктора, ако ще има точно определен уговоререн, говориш с него и той определя датата на планираното секцио според състоянието ви с бебчо. Късмет!  Praynig

# 575
Не съм съгласна, че като се отказвам от избора си на платен лекар рискувам 2 живота. Това е държавна болница и тези лекари са там, за да си вършат работата. Ние сме виновни за корупцията в медицината и никой друг.

Тези 200лв за избор на екип не са подкуп...съжалявам! Това е такса, нормативно установена, срещу която ти се издава докумнет. Съответно се внасят данъци. Твое право е да решиш как ще постъпиш. Но жените решили да си изберат екип по този начин, НЕ подпомагаме корупцията, в никакъв случай!!!  Naughty

ДА, това е така, но искам да ви питам дали ако не си избереш екип ти обръщат нужното внимание ?!
Въпросът ми е риторичен. Всички знаем че не ти обръщат внимание, защото не си си платил таксата за избор на екип както вие  я наричате... С очите си съм видяла как делят родилките на такива които СА СИ  платили и такива които Не

# 576
pepi01, в какво се състои това делене?

# 577

ДА, това е така, но искам да ви питам дали ако не си избереш екип ти обръщат нужното внимание ?!
Въпросът ми е риторичен. Всички знаем че не ти обръщат внимание, защото не си си платил таксата за избор на екип както вие  я наричате... С очите си съм видяла как делят родилките на такива които СА СИ  платили и такива които Не
pepi01 аз родих в АГ без избор на екип и не усетих разделение. Каквото внимание се обръщаше на мен , такова беше и към всички останали родилки. Незнам ти какво точно си видяла...хубаво е да поясниш....

# 578
И аз не видях деление на родилките въпреки, че нямаше в дните на престоя ми друга с ангажиран доктор в моята стая.  newsm78
Всички дежурни екипи, които се изредиха бяха еднакво загрижени към всички мамчета.  Peace

# 579
  • Германия
Някой може ли да сподели впечетления за следене на бременност при д-р Кунев?

# 580
foley за д-р Кунев нищо не мога да кажа.

Аз искам да си направя цитонамазка на частно, но да не е в Ескулап. Незнам и при кого да отида...Дайте ми съвет плииииизззз !

# 581
foley за д-р Кунев нищо не мога да кажа.

Аз искам да си направя цитонамазка на частно, но да не е в Ескулап. Незнам и при кого да отида...Дайте ми съвет плииииизззз !
Единствено като идея ми идва Зарзаланов,аз все го препоръчвам навсякъде,но все пак и другите да кажат.

# 582
Аз съм при него от както почина д-р Георгиев и съм доволна , гледа ме веднъж месечно , пуска ми изследвания , пуска ми болничните , много любезен, направи ми ФМ в новия кабинет Евромедисон и съм много доволна от чутото и видяното  Peace Не знам какво точно те интересува друго. Иначе за раждане при него не знам , аз лично родих в София и там ще раждам живот и здраве пак.

# 583
  • Германия
Дарка Подробната , мерси за инфото!  Hug Мисля да ходя при него за следене на бременност, надявам се да няма проблеми със записването. В момента съм в чужбина и след 2 седмици ще се прибера, тогава ще съм в 11г.с, тъкмо навреме за първите изследвания. Чувам хубави неща за него и все още събирам информация.

# 584
Моето мнение не е изградено от прекия ми контакт с този лекар, но ще споделя нещо за сестра ми.Тя е бременна вече в 4 месец  преди седмица излезе от патология- там я вкарахме с мъжа ми защото получи големи болки чак не можеше да стане от леглото ,а д-р Кунев й каза да изчака до вечерта и тогава да отиде при него.При което аз побеснях и я закарахме директно в патология.Там я прие д-рКунев и й поиска изследванията които се оказа ,че той не й е назначил!А впоследствие се оказа ,че сестра ми е със страхотен теч и велико възпаление с кръвно 80 на 40.Незнам как би изчакала сестра ми до вечерта и какъв би бил изхода на тази ситуация-не искам и да знам.

Общи условия

Активация на акаунт