Отговори
# 120
  • Sofia
Добро утро и от неработещите   bouquet
taigi, тия плодове от вчерашната закуска само киселини ще ни докарат - друго си е кроасанче с кафенце Wink  Mr. Green
Марис на диета ни подкара - ние сега закусваме  Joy Тоя Сингапур звучи супер, но 8 часа път...  Confused Абе ако Ади е по-добре и нямате нещо кой знае какво за правене, идете  Peace След време да не те е яд, че сте пропуснали  Hug
Niya, да се оправяте бързо  Praynig Дали не си връткате вируса в къщи Sad Малчуганите и на 2 и на 20 са си все дечица, а като са болни е ужасно  Cry

Габриел продължава да ИСКА. Всяка втора дума му е 'искам' и като му се съгласим на нещо, след няма и 5 мин е ново "искам".
"А като ми купиш еди-какво-си, ще ми купиш ли след това  еди-що-си"  ooooh! Ужас направо - хем ни е смешен, хем става паталогично  #Crazy Каза, че иска "само" играчките, които ги дават по телевизията, не повече ... скромен...  Crazy

Ние не украсихме Коледно - на това слънце през уикенда хич не ни се украсяваше.

# 121
  • Остров Приятелство
Добро утро и от мен нейсе, Hug

Еееей сколасах и аз да се добера до компютъра. Crazy
Този път беше малко трудно. В петък се случи да съм с 3 деца, и просто малееее Laughing
Един на ляво, друг на дясно, един иска това да яде, трети това, лягаха  си първия ден в ужас 2 и половина, другите дни към 12 и ..., ама пък беше весело, и....нали съм скромна абе могла съм да се грижа за  повече деца, отдава ми се Mr. Green.
Ходихме на боулинг, на луна парк, на театър и т.н. Правих пица, спагети, вечеря за гости, правих и компоти и пелте от дюли, aaa и на всичкото отгоре племенницата ми беше проявила инициатива в у-ще, та правих и училищен вестник от 14 страници... Crazy

И в този ред на мисли Rady съвсем забравих за Мила. Confused
Много моля, да ми се даде линк към предаването. Praynig
Maris Точно щях да кажа, че сте били и по спомени на Адко много му беше харесало, така че оправяй багажа и там. Peace...стига да е здрав де.
Niya Бързо оздравяване!
aniK И при нас е така и аз меко казано лудвам. Мъж ми казва, че аз съм виновна и вече на било да иска защото наистина му харесва, а просто ей така за да иска. Той няма време да се средоточи в това, което е поискал, заради това да не изпусне да види какво ново да поиска. Няма и пет минути и е забравил за старото ново.  Sad

...исках още нещо да кажа, ама забравих - пък и ми се ходи до WC то Sunglasses

Хубав ден на всички!

# 122
  • Sofia
Привет!

Ние вчера направихме един тур по магазините семейно и мнооого ми хареса. Най-сетне си купих дънки за бременни и направо се родих, че вече нищо не ми става  ooooh!
Съни, с 3 деца  Hug айде където са 3, там са и 4, да ти пратя и Рали  Joy ... шегувам се, толкоз отрано не я харизвам   Mr. Green
Марис, стига да сте здрави, хич не се чуди... сега ти е паднало  Mr. Green

Heart Eyes

# 123
Добро утро и от неработещите   bouquet

Габриел продължава да ИСКА. Всяка втора дума му е 'искам' и като му се съгласим на нещо, след няма и 5 мин е ново "искам".
"А като ми купиш еди-какво-си, ще ми купиш ли след това  еди-що-си"  ooooh! Ужас направо - хем ни е смешен, хем става паталогично  #Crazy Каза, че иска "само" играчките, които ги дават по телевизията, не повече ... скромен...  Crazy

Абсолютно същата история е и при нас ooooh!  Ама едно към едно. Като почнат рекламите по Картуун-а или по Дисни канал-а и се почва:" Искам зъболекаря на Плей-до, искам комплектите за игра костенурки Нинджа, искам лазерен меч, искам......." #Crazy

# 124
  • Sofia
Оооо, Sunny, Мечи, успокоихте ме  Whistling Новозакупеното е интересно само за около 1/2 час, не знам дали и толкова има  Confused Виж този Бърборино (, от който се оказа, че имаме няколко броя в къщи) и списание "Мечо Пух" или нещо такова ги преразглеждаме с дни  Peace Аз му купувам, но сега рядко излизам  Embarassed
Напоследък хич не му се ходи на градина, особено в понеделник е трагедия - снощи даже се разплака, че почивката свършила и утре сме на градинка  Confused Сутринта със сълзички влязъл... Иначе през седмицата не прави проблеми.
Sunny, хайде не с 4, ама с 2 чудесно ще си се справиш Wink  Mr. Green

# 125
Ехоо  Hug

Ради , прекрасна е Мила  Heart Eyes

Аз от събота боря висока Т на ДАри  Sad кашля лошо и въобще ..... изобщо, Ния, и ние сме в отбора  Confused ДАрко пие АБ Оспексин  (не го знам този).

Само дано се размине са Руси, че ще ми дойде в повече  Praynig

АниК, аз го срязвам ДАрко на третото ИСКАМ, като започвам да му казвам аз какво искам Simple Smile

# 126
Ани и при нас всяко второ изречение започва с искам - вече ми настръхва косата като чуя "искам" Crazy
Съни и ти си права, че е важно самото искане, а не че наистина харесва въпросното нещо Rolling Eyes
Галче дано Дарко се оправи бързо Hug и стискам палци да опазите малчо, че така ми е познато и двете да са болни - по-кошмарно няма - лично при нас като се завърти колелото между двамата и се возим цял месец ooooh!

# 127
Съни, не знам дали си хванала от пионерското време, но си направо за дружинен ръководител с тази активна дейност ( стенвестници)  bouquet

Ние опекохме с Лилия три тави коледни сладки. Тя направи основно безброй сърчица, а днес в училище пак се е целувала с Кристофър  ooooh! ooooh! ooooh!
 Сто пъти й казах да не го целува.
Бяхме на родителска среща, и учителката отбеляза, че много се обичат. Показа ни една папка, сигурно с около 20 листа и на всеки лист - поне по две снимки на Лилия, а до нея - Кристофър  Blush.
Иначе самата папка ме разби. Снимките всъщност са доказателствен материал на постигнатите от детето цели в училището досега.
Например, Лилия покатерена на оградата - с коментар " катери се все по-високо", Лилия играе с детенце в пясъка - " детето вече има приятели " и т.н.

Галче, оздравявайте и вие !

# 128
  • Sofia
Ние опекохме с Лилия три тави коледни сладки. Тя направи основно безброй сърчица, а днес в училище пак се е целувала с Кристофър  ooooh! ooooh! ooooh!
 Сто пъти й казах да не го целува.

Joy Joy Joy Оле, оле, как ще я опазите  ooooh!  Hug
GALL-че, пробвала съм и аз да изреждам ние с баща му какво искаме, а той мига, мига и казва "тогава баба ще ми купи". Аз казвам, че баба трябва да купи и на братовчедите и няма толкова пари - "ами когато изкара още парички"  Joy Вчера жената му пратила 2 пъзела, з'то Габи и каза по телефона, че иска. Те са малко недобре наравени (единият се скъса веднага, другият пък е с 10 парченца само), но това е намерила в Нова Загора. Нашият веднага каза "а баба ще ми купи ли други играчки". Като се обади тя, не и дадодох да говори с него, казах, че реди новите пъзли, че щеше да я разочарова  Confused
Вие да се оправяте, ей  Hug Какво се заредиха пак болести - хайде да пада сняг да пресече вирусите  Peace

От няколко вечери манията му е да гледаме детски списания и да оцветяваме, да пишем и т.н. Снищо се занимавахме поне 3 часа и няма умора  ooooh! Накрая установи, че на компютъра е много по-лесно да свързва точки, докато се получи картинка, отколкото на ръка  Mr. Green Писането и рисуването хич не му се удават - само драскоти, но като гледам колко се старае, много внимателно му правя забележка. Други неща му вървят повече  Grinning

Днес отново се въздържах да го пусна на плуване  Confused Още понакашля - може би 1 път на денонощие, но аз не смея. Имаме "агент" - една година по-голямо момиченце на наши познати и тя всичко разказва - освен, че е много щастлива с плуването и е преодоляла страха си от къпане дори, разказа, че се обличат сами, отиват по хавлийки до басейна и после сами пак се подсушават и обличат. Тя е оправна, добре е, но нашето момче не го виждам да се оправи напълно сам  Confused Много ми се иска да се научи да плува, той има огромнио желание, няма страх, ама...  Cry Вече изпусна 2 седмици - точно първите уроци  Confused

# 129
  • София/Осло
Ха привет и от мен  Hug
Имам доста работа тези дни и затова не се появявам, но ви чета де  Laughing
Пишете за това ,че децата само повтарят "искам еди какво си"...Макси пък нищо не иска напоследък..гледа рекламите и само казва "виж каква играчка" и до тук.
Въпреки многото играчки си играе с разни дребни боклучета ,като например части от играчки от шоколадови яйца  newsm78..или пък тича по 2-3 часа с един меч в ръка  hahaha
Украсихме в събота и най-после стана едно празнично. Елха ще купувам обаче чак към 15-20 декември. Направила съм един дълъг списък с имена и подаръци и просто ум не ми побира ,кога ще го изпълня  ooooh!

# 130
  • Plovdiv
Привет, привет. Hug
Ние вървим на оздравяване. Малкият е все още здрав. Simple Smile А големият се стопи и каквато е клечка, сега е направо страшен. Галче, съжалявам да го чуя, но вирусът е ужасен. Дано Дарко се оправи бързо. Стискам палци да не се разболее друг. Hug
Светлили, какво те чака, не знам.  JoyЦелувки на Лилия. Heart Eyes
Това с папката е много интересно.
Ани, Лазар също непрекъснато иска. Много трудно се отървавам. Почти ми е невъзможно. В къще сме заринати с играчи, имаме много от Митко, но не ги поглежда. И все се купуват нови и нови. ooooh! Сега колко топчета Bakugan накупихме...не ми се говори, пари на вятъра.
За плуването, не се притеснявай. Когато е добре и ходи редовно, ще се научи за няколко месеца на основните неща.
Тайги, това ми беше много хубав момент - когато нищо не ти става, чувстваш се тромава и като си купих панталон за бременни се родих и се почувствах отново красива. yes
Тонеса, сега поне сте здрави нали? Hug
Марис, относно офертата.... newsm78 за Сингапур... newsm78, като се замисля, може да се прежалите. Joy Спомням си снимките ви от предишното ходене, бяха много хубави. Това е едно от местата, които много ми харесват и са ми интересни. Sunglasses

Току-що видях, че са качили предаването от 28-ми на Кой е по-по-най. Ей, сега ще го гледам. Ето и за вас.http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=222&video_id=23314

# 131
ДОбро ви утро, лейдиС  Mr. Green

Ние го втасахме съвсем, сега и Руси е с Т от нощес  Confused Ще видим днес педи дано да смогне да дойде да се произнесе, че се поизплаших малко да не стане някое усложнение  Praynig
Аман от вируси  Sad

АниК, хич не съжалявай за плуването, аз вече си скубя косата, че го пуснах Дари на градина, уж на футбол, на карате, дрън дрън, ето ми сега изненада  ooooh!

# 132
  • Sofia
Ох, ГАЛче, аман от болести ooooh!
Niya, добре, че вие се опарвяте  Hug тези топчета и на мен ми се струват голяма глупост, а те са част от нашия списък. Хубаво е, че стана доста дълъг и Габи помни само последното  hahaha Иска ми се той да види нещата на живо, з'то повечето от тях са едно голямо разочарование - като прословутия часовник на Бен Тен, който даже и не знам на дъното на коя торба е вече  #Cussing out

Аз пък влязох да запитам Госпожичката що се губи, а тя се отчела   bouquet Май ще трябва и аз да започна да купувам подаръци  newsm78

# 133
  • Остров Приятелство

Хайде ето от мен днешното кафе  Grinning

Еееей сетих се - мислих, мислих и се сетих какво исках да кажа онзи ден Mr. Green
tonesa Ето това е линк за талантливи деца http://www.evrika.org/. Пиши им. Да, за по-големи деца е, но твоето дете мисля е за там и мисля, ще ти обърнат нужното внимание. Това, че така му се отдават цифрите считам, че е голям талант.
Детенце е просто уникално! Peace
GALL78 Ууух много неприятно! Бързо оздравяване! Hug
Niya С бакуганите е направо ад! за какво имм са обаче, не разбирам и това си е! Confused Благодаря за линка! Сега отивам да гледам Миличка.  Simple Smile
Госпожичка Клавел Аз нали съм в списъците за подаръци?! Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 09:13 от s_sunny

# 134
  • Sofia
Привет!

За тия играчки май голямо изнудване пада от телевизията, трябва да забранят рекламите за деца  ooooh! . При нас не се гледа Джетикс, нещо не й харесват филмчетата там. Още си гледа една Бейби ТВ, там няма реклами, говорят на английски, но малко, та дори го броя за полезно. Разбира се зяпа и филмчета на Дисни, които естествено ги имаме под формата на играчки вече  Tired най-лошото е, че не ми дава нищо да изхвърля и това става само тайно и внимателно, че има неща които си ги търси  Crazy Имаме една кутия с играчки от шоколадови яйца, които също се водят на отчет, защото като изчезне някоя се търси.. как ги помни не знам ...
Ани, с това Бърборино е голяма забава, е тия картони посредата ме кара да й ги режа и лепя, но като цяло много се забавлява с него и ние ги четем по 100 пъти и си ги пазим..

Общи условия

Активация на акаунт