Отговори
# 135
  • Остров Приятелство
Rady Пу, пу, пу да ти е жива и здрава! Много сладка, много нежна!

# 136
  • Plovdiv
Ради, Мила е разкошна малка дама. Heart Eyes Heart Eyes

Хайде, след месец и другата ни актриса Вероника ще гледаме. Роси, да ни подсетиш. Hug
Галче, как са братята? Hug За мамата хич и не питам, там филмът е ясен. ooooh!

# 137
мараба ма(ки отдавна не съм се вясвала ама ви чета всеки ден.Тамън да почна да пиша и малчо ме вика.
Ради УПс да си жива и здрава и по малко работа повечко  Money.Сори за закъснението Embarassed.Ама 45 дни след рождения ден все още важи рождения ден де.Мила изглежда по голяма от колкото е .Много добре се справи.Васко н есе ли расърди че и той не стана по-по най.
Аник още дълги години да сте заедно и май месец още едно хубаво и здраво бебе.Споко и мой забравя за годишнини,но жена му е проклета и една седмица по рано му напомня.Ей сега на 7.12 правиме 9 години от както се запознахме.Миналата годин ааз забравих точно на самия ден иначе преди това му напомнях.На деня ме изненада.Дойде вземе от работа и ми поднесе една саксийка зада се радвам на цветето по дълго и аз попитах що и като ми каза се плеснах по челото,но тогава ми беше простено бях  preggo
Съни е ти като се дипломира първия път не беше ли в тога.Както са казали другите където три там може и още едно.Тогава лудницата ще е още пълна.Ей на аз в събота бях с 4 и ми се прищя 5-то.Бяхме на гости на наще и аз с двете мойте ,брат ми и снаха ми с малкия и братовчедка ми с детето си.Майка ми сложи за всеки чиния без Добри де .Обаче яденето трябваше да се нареже-Събрах всичкото ядене в една купа и започнах да давам ту на ВЕроника,ту на племеника ту на братчедката на детето,но когато и Добри се размрънкя че и той иска леко с крака ми му подпрях шишето и седях в една странна поза-ръце режат ядене,а с другия крак подпирам шише.Тогаа мъжа ми каза е айде още едно да станат 5 и другия крак ще ти е зает.Дане се мандахерца свободен я.Жалко че не ме снимаха тогава.
Бубе това със слуха е лошо но и аз бях така като малка .Оказа се че е от третата сливица и като ми я махнаха всичко отмина.Ако можете я махнете на пролет.
Съни,Аник,мечи тонеса колкото до думатта ИСКАМ това и това.И при нас е така.НЯма нещо което да дават по тв да не го искаме.Даже иска боя за коса,а вчера ни пуснаха последния каталог на Хиполенд и от него иска всичко.Аз обеснявам че повечето неща няма да й вършат работа и че не може да иска всичко и че аз не съм банка и "тя е нищо де това и това ще ми купи дядо КОледа-цялата книжка на Хиполенд а другите за рождения ми ден ще ми купиш ти и  баба".Когат отя каже искам еди що си аз казвам че искам един замък в който да ги държа всичките тези неща ако някой й ги купи.Ама тя не иска да ми купи. Laughing
Светли това със снимките ми прозвуча като все едно са наели от училището детектив да ги следи.ЕМи влюбчива са девите.КАкво да се прави.Веронка си хареса едно момченце още като беше на 1г и половина ивсе още пита за него и като се видят в квартала то са прегръдки то са целувки,а се засичат на два,три месеца веднъж.
Деата и на нас ни е любимо да изсипеме една огромна кутия от ботуши мъжки 43 номер на земята играчки от шоколадови яйца и  започваме да им говориме или да им се караме.Нещо като театър се получава и като реша да излеза от стаята трябва да имам крила за да не ги счупя.
Гал неприятно че и малкия се е разболял.Ние също сме от болните.УЖ с Добри си седиме в къщи и изведнъж кашля като дърт пушач и има гадости по гърлото.ОТкачих като ми каза лекаря и се разревах.За пореден път се обедих че по дългото кърмене на детето е важно за имунната му система.ВЕроник ая кърмих 8 месеца и рядк оми боледува ама Добри -20 дена и няма вирус който да не лепне.
Ето ви малко снимки от нас.
http://jori.snimka.bg/children/dodo-i-roni-oktomvri-i-noemvri.438970.16216951 за тези който не са регистрирани във ФБ
http://www.facebook.com/album.php?page=4&aid=5203&id=100 … d=100000258991991
Колкото за коледно тържество,май вечме изтървахме момента щото надали има някъде свободно заведение

# 138
 Добър да е деня и от мен!
 Отново благодаря за милите думи към нас! Hug
 Съжалявам да чуя, че отново има болнички Sad Бързо оздравяване!
Роси, много сте пораснали мила и със сигурност мъниците ти си приличат. Ние на Васко му казахме, че е взел сребърния медал. Позагладихме нещата,а Мила му подари  някои от подаръците си.
 За Коледното парти аз предложих нещичко преди. Сега ще го постна пак. Какво ще кажете, да отидем наготово в някой куклен театър или организирано мероприятие?Мисля, че там не сме изтървали срокове и време! Ето например линк за столичен куклен театър
http://www.sofiapuppet.com/?p=22&m=36&sm=135
  Ами аз пак се включвам! Отново идея за Коледно тържество на 19.12  събота от 11.00 часа в клуб Джиджо с цена на куверт 12 лева
http://www.moetogardze.com/contact.htm

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 13:05 от Rady

# 139
Роси, толкова е пораснал Додо, пу пу  Heart Eyes Да ти кажа, въпросът не опира само до кърменето, а и до пола  Joy Мъжете е доказано, че са по-кекави и това си е  Crossing Arms

Ради, идеята за театъра е супер  Hug Аз се наемам в събота, като ходя при нашите, да видя дали и театър Ариел не могат да ни предложат нещо. Диванетата ще се забавляват, а ние можем да пийнем по едно, ако не ни впрегнат и нас в програмата де  Party

При нас положението върви на оправяне  Praynig Дарко днес за първи път не е вдигал Т, а малкия поне не я вдига прекалено висока и не му давам нищо, пък и днес са по-бодри и двамата  Simple Smile Само кашлицата на ДАри е ужасяваща, но ще я преборим и нея.

АниК, много хубав аватар си си лепнала  Whistling но и онзи с кокошките беше супер  Laughing

Ще се опитам да полегна малко, дано тази нощ поспим малко повече, че хептен ще заслабна  #Crazy Утре се лепвам пак тук за кафенце  bowuu Пипиоле, нали чу  Naughty, че нещо се губиш тези дни...

Аз за коледния подарък на Дари съм в шах. Само за червена кола и джип ми говори, а имаме чували с такива  Rolling Eyes казвам му, че имаме, но той иска истински този път  ooooh!

Тайги, като чета колко се занимаваш с Рали, както и Съни, направо ме хваща срам  Embarassed Аз с Дарко май по-малко се занимавам и ще трябва да се ре-организирам в това отношение, особено след като ще сме си у дома до нова година  newsm78

# 140
  • Sofia
Хи-хи, Галче, хич не знае момчето какво да иска  Mr. Green Радвам се, че се оправяте, а ти гледай и себе си, че е най-важно да си здрава, за обслужваш мъжовете  Hug  Peace
Ох, това със занимаването... от няколко вечери като ме е лепнал и четем и препрочитаме разните списания, рисуваме, пишем  ooooh! Чак не мога да си гледам д-р Хаус  Mr. Green Пък как да не му обърнеш внимание  Confused Ти с двете... май по-добре да не свикваш Дарко да се занимаваш с него  Embarassed

Аз за коледното съм на линия - ако ще ни карат и майките да гледаме тетатър, предпочитам в клубче - да си подивеят, а ние да пием кафе и дърдорим. Rady, в това клубче има ли изискване за мин 10 деца ('щото не знам дали ще се съберем  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes)

taigi, аз редовно свалям играчки в мазето - постоят ли 20тина дни без да ги е погледнал, аз разчиствам и познай - като види, че ги няма, веднага решава, че му трябва точно нещо от тях - последно свалих един наръч пушки и мечове и чакам да се сети  Joy Niya ме прутесни, че Лазе не си играе с играчките на Митко - хич не смятам да купувам нови  Stop Не ме интересува от какъв пол ще е дребоса - и да е момиче, повечето играчки са унисекс  Mr. Green Joy Оф, пък има няколко торби с такива всевъзможни боклуци, повечето са части от играчки, направо не знам кога ще се размятам. Чакам да добутам до предродилното "гнездене" да овършея всичко  Grinning

Ха, последната новост е, че иска "папарат" (забрави всичко останало от списъка). В градината извадили от някъде от онези апаратчета, дето прожектират филми от лента (като тези фотографските) и малките го гледали със зяпнали уста. Със сестра ми имахме такъв и беше супер ценна и пазена вещ. Ако не го забрави 1-2 дни, ще търся начин някой да ми го прати от апартамента ни в Кюстендил. Имаме доста филмчета и са все готини (Робинзон Крузо, Доктор Дулитъл, Житената Питка...)

Роси, малкият много е пораснал и си е Вероника номер 2 - много си приличат  Hug Аз Габриел го кърмих 2 месеца, а до първата си годинка не знаех що е болест. Не го мисли това  Peace

Angie, да не пропуснем р.д. на малкия  Thinking Не беше ли скоро  newsm78

# 141
  • Sofia
Гал, да си кажа право, аз досега никога не съм й обръщала толкова внимание. Сега като сме си по цял ден вкъщи да наваксаме малко уж...
Ние мазе нямаме и гардероба й половината е с играчки, но съм им вдигнала мерника.
Ани, ти накрая няма и да купуваш коледен подарък  Joy
Роси, вярно под индиго сте ги правили тия деца..

Ние днес сме с гости - баба, и имаме обедно излизане с тати по работа. Малко разнообразие за мама, че е станала затворник...  Crazy

# 142
Добро утрооо  Whistling

Май Ани и Тайги ги е подхванало бременното безсъние  Mr. Green Joy и раннобудие, както ми казал моят приятел Тигъра  Laughing

Аз играчки изхвърлям безцеремонно  Crossing Arms даже, ако се счупи, я махам директно. Руси милия кара само на втора употреба занимавки  Crazy

Аз още нямам желание за украса, но ще трябва. И без това давам обяснения всеки ден кога ще дойде Коледа  Laughing Уф, много искам да овършея Джъбмо...бил много зареден, но едва ли ще се класирам  Confused Rolling Eyes

# 143
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,
Аз рано, рано днес ходих за коледния подарък - интерактивно куче Боби http://www.youtube.com/watch?v=IvHxM29vG74. Много трудно се намира това, да не казвам, че никъде го няма - изчерпано навсякъде, но...аз съм много вредна и го намерих напук на всичко. newsm44
С този уговорки, с онзи, телефонни разговори и хоп нейсе имаме го. Peace
Сега остава да му хареса, че той иска истинско. Crazy

mama rosi Ама наистина много си приличат! Да са ти живи и здрави!
За дипломирането - Първото беше пак официално, но без тоги - претупана работа. Сега се надявах второто да е истинско/исках личен пример за Яни, а за тати радост от търпението му/ - бяха казали както Ви споделих, че няма да има. Обаче онзи ден ме зарадваха, че все пак ще има, така че очаквайте снимки Laughing
Ще е на 17ти.

За старите играчки, съм го приучила от време на време да определя коя играчка иска да подари на децата които нямат - та сам си разчиства. Peace
Иначе дребните боклучки и аз като GALL78 без свян изхвърлям като се понатрупат или изпочупят.

# 144
 Цоп и аз тук днес  Wink
 Сънко, изглежда интересен Шаро. Peace Ще се зарадва детето!
  Ани, току що звъннах в клубчето. Няма изискване за брой деца. Записването е свободно докато си запълнят бройката. Галчето да провери наистина и Ариел  и да решаваме. За куклен театър  си мисля, че примерно мойто детенце ще си стои само вътре и ще си гледа.Ако например в театър има кафе може да ги чакаме там, но дечковците са различни. Мисля до 5-6 дни да решим Laughing

# 145
  • Sofia
Аз не се притеснявам, че трябва да стоя с Габриел, само кукловодите нещо да не решат (не знам как е  Embarassed). По принцип предпочитам да поиграят, но както го измислите. В градината имат от време на време куклен театър, не знам колко му е интересно.

Sunny, в "На пазар" имаше поне 2 теми за това куче - голям зор да се намери  Joy Не е ли малко "бебешко" за твоето умно момче. При всички положения е по-добър вариант от живо  Mr. Green Габи съм го излъгала, че като мине зимата ще вземем куче, за да е топло на терасата и да живее там. Естествено разчитам, че ще забрави  Mr. Green Само ще ми е до куче на пролет  Joy

# 146
Привет, мацки
Нещо не ми стига времето напослдък  ooooh! А ако ви кажа какви намаления са почнли тук по едни магазини D&G, Gucci...свят ми се вие, а на мъжа му се реве  Mr. Green
И Ади си има вече Коледен подарък - http://www.wowwee.com/en/products/toys/robots/robotics/tri-bot
Той си искаше робот, та дано д аму хареса
Аник, много се смях на коментара на Тайги за коледния подарък на Габи  Joy Ама добре го докара  Joy
Днес украсихме с Ади дървото на улицата пред нас. Той специално избра играчките от нагазина, но нали се сети защото имаше и други украсени на улицата, да не мислите...аз още не съм поглеждала коледната украса. Ходя по 2 пъти в седмицата на рисуване, Ади е на таекуондо 3 пъти в седмицата и нещо ми лети времето. Чудя се и на мъжо какво да купувам и така...
Ради, аз не мога да видя Мила нещо. Зарежда ми се до половината предаване.  newsm78
Деска, най-хубавия подарък за Макс, нали си знаеш  Mr. Green
Хайде болничките да оздравяват. И в тая връка, Роси, и според мен няма връзка кърменето и болестите! Мъжете са си по-кекакви и това си е  bowuu

# 147
Хайде на кафенцето, поспаливки Simple Smile Ние поемаме по парковете

# 148
Мариската каза "Добро утро" на септемврийските попълнения
и хукна да хване бесните коледни намаления  Joy

ДОбро ,утро и от нас  Heart Eyes

# 149
  • Остров Приятелство
Мариската каза "Добро утро" на септемврийските попълнения
и хукна да хване бесните коледни намаления  Joy

ДОбро ,утро и от нас  Heart Eyes

Култуво! Пу това да е следващото заглавие hahaha Joy

Здравейте и от мен - днес си поспах.  Blush  Тати става, оправя се с Калоян и се водиха на детска.
Направо това изпишкване през цялата нощ вече взе да ми взима силиците. Tired
Откакто ви споделих за нощния памперс го махнах и всяка нощ ставам на през 2.30 - 3 часа и ефекта е нулев....струва ми се, че пък сега той свикна, че ще го будя. Confused
aniK И аз да си кажа честно така си помислих, дали няма да му е бебешко. Ама четох, гледах и видях, че е уж за по-големи деца - дано да е така. Peace
Иначе за Коледата от нас ще има лупа, микроскоп и една книга "Защо" - много го вълнуват такива неща. Все иска да може да види микробите и разни такива неща. Все на компютъра ми казва да му покажа това или онова как изглежда - като започнеш от микробите та стигнеш до бизони примерно. Peace
Да си кажа честно се заричам да бъда като една приятелка - подаръци и разни такива само на Коледа, рожден ден и 1 юни. Много и се радват децата на всичко, а не сега като мен да се чудя какво да бъде и как да бъде. Crazy
Maris Много хубав подарък. Робота какво прави още?

За кърменето и болестите - няма нищо общо и ако ще целия кърмачески форум да дойде да ми доказва обратното няма да ме убеди!
Калоян се побърках да го кърмя и какво - детската си каза думата. Братовчедка ми кърми до 2 и кусур и какво пиха антибиотици като ненормални. Момиче, момче все тая - трябва да си ги израстат.

Къде сте всички? То подаръци, подаръци, ама хайде елате да се похвалите де. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт