Марис-ко, само дразниш
Знаеш е ли к'во е нищо да не ти се купува, даже и в магазини да не влизаш
Тоя робот изглежда доста добре, сигурна съм, че Ади ще го хареса!!! Беше супер идея за изплагиатстване, ако у нас в мазето не дремеха един голям и един малък
Sunny, лошо сме ги научили с тези играчки. При нас мъж ми разваля дисциплината. Късно се съгласи с мен, че не трябва така
Галюша, аз "за съжаление" имам възможност да придремвам следобяд и това абсолютно напълно ми разваля нощния сън (+ 7-8 пъти ставане да пишкам)
Гледам да не се поддавам на следобедната дрямка, но то е порочен кръг, като не съм спала през нощта... абе каквото-такова, само да ги нямаше тези слюнки
В другата отчетна бяхме 4, само аз остнах с тях - мъж ми вика "ти си твърд пич, ще си изкараш до края"

Да бъде здрав, да порасне силен и добър човек 
емотиконите са дело на Вероника
От обяд е весел, хапна, украсихме елхата и дома... горе-долу бива. Дали е някой вирус или лудницата в Банско не му понесе (две вечери все попадаме на някакви шумни празненства). Вчера не можа и да ака добре, та чак сутринта се облекчи (сори). Мисля си, че коремчето и от това може да го е боляло, че той си е супер редовен по принцип