Отговори
# 150
  • Sofia
Хайде и аз днес малко по-късничко. Следобяд вазираме за Банско и оставих Габриел в къщи, та се понаспахме до 8.30  bowuu
Марис-ко, само дразниш  Crazy Знаеш е ли к'во е нищо да не ти се купува, даже и в магазини да не влизаш  Mr. Green Абе позаглеждам се по разни неща, но всичко е за "другото лято" Wink Тоя робот изглежда доста добре, сигурна съм, че Ади ще го хареса!!! Беше супер идея за изплагиатстване, ако у нас в мазето не дремеха един голям и един малък Sad
Sunny, лошо сме ги научили с тези играчки. При нас мъж ми разваля дисциплината. Късно се съгласи с мен, че не трябва така  Confused А това куче наши познати са го взели за 5-годишното си детенце, явно е вървежно  Peace

Галюша, аз "за съжаление" имам възможност да придремвам следобяд и това абсолютно напълно ми разваля нощния сън (+ 7-8 пъти ставане да пишкам)  Crazy Гледам да не се поддавам на следобедната дрямка, но то е порочен кръг, като не съм спала през нощта... абе каквото-такова, само да ги нямаше тези слюнки Sad Sad Sad В другата отчетна бяхме 4, само аз остнах с тях - мъж ми вика "ти си твърд пич, ще си изкараш до края"  hahaha Sad

# 151
  • Остров Приятелство
Да се посмеем  smile3532
http://gospodari.com/video.php?id=435&page=1

# 152
Май нещичко смях на мой гръб има, а?  Joy

# 153

Добро утро smile3507

# 154
  • Sofia
Привет

Вчера проведохме квартална среща със Съни. Изглежда страхотно, който тропа хорца така е  Peace Побъбрихме докато Рали се люлееше и се вкочени  Mr. Green

# 155
Да почерпя - днес Мартин става на 2 години:

# 156
angiе - Честит рожден ден на Мартин! Да е здрав, усмихнат и палав!  Grinning

# 157
  • Sofia
анджи, Честит Рожденик!

# 158
  • Plovdiv
angiе, да ти е жив и здрав малкият Марти! Честит Рожден Ден!

# 159
Анджи, честит рожденден на малкия Марти  Hug Да бъде здрав, да порасне силен и добър човек   bouquet

# 160
Честит имен ден на всички именници! Да им е живо и здраво името!   bouquet    bouquet    bouquet

# 161
ЧЕстит имен ден на талисмана ни Никола наРукси,Ники на Ради,Никола на Мира27,Николай на Джени,Никола на Дони 76,Николай на Велвет,и всички който имат днес повод,моряци-мъжа на Александра и всички от морските градове. Heart Eyes smile3534 newsm62 newsm03 smile3525 newsm51 smile3533 smile3504 емотиконите са дело на Вероника

# 162
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ! ПРЕКРАСНО ИМЕ НОСЯТ.

# 163
  • Остров Приятелство
Скъпи Ruxi и Rady Честити Ви именници!
Да се Свети името им!

# 164
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМОТО МОМЧЕ МАРТИ   bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС  Hug Heart Eyes Най-напред на отчетните ни Ники-та, а след това на всички моряци, банкери и т.н.   bouquet

Ние се завърнахме леко неблагополучно от Банско - до снощи вилняхме и се веселихме а през нощта Габи вдигна Т. Аз пък при заминаването реших, че торба с лекарства няма да ни трябва за 2 дни, та нямах нищо под ръка  Embarassed На пипане ми се стори, че е около 38С, но освен студена водичка на ръцете, нищо друго не правих през нощта. Гледах да не е на много горещо.
Сутринта се изнесохме скорострелно и от аптеката купих (освен всичко друго) някакви си лепенки Kool patch. Сложих му една такава на челото, по пътя повърна 2 пъти, но малко и каточели му поолекна. Друго освен лепенката не съм давала, държи около 37-37.2С. Тази лепенка стоя на челото му 2 часа сутринта.Чудя се как ли ще се развие всичко Thinking От обяд е весел, хапна, украсихме елхата и дома... горе-долу бива. Дали е някой вирус или лудницата в Банско не му понесе (две вечери все попадаме на някакви шумни празненства). Вчера не можа и да ака добре, та чак сутринта се облекчи (сори). Мисля си, че коремчето и от това може да го е боляло, че той си е супер редовен по принцип  newsm78

Ох, ще видим - естествено няма да го пускам на градина. Ходи 1 седмица след последното си отсъствие  ooooh!

Ще кача снимки да ме видите как играя хоро с шкембата  Embarassed Не ми изтрая душата да се включа Blush

Общи условия

Активация на акаунт