Ани - дано Габи да се оправи бързо и Ивана миналата седмица беше гепила някакъв подобен вирус, ама бързо мина.
Нека ги закриля във всичко, което правят 
пускай снимки да те видим. Иначе като слушам симптомите май вирусът ви е от масовия в момента, Дарко така започна с Т, после се разкашля. Поддържаше ми Т 4 дни.
Иначе Дарко започна да отхрачва
Ще видим ...
и все пак, ако ми падне този Зоро...ще се прежаля без да му мисля много
Чудех се - нощем сваляте ли Т? Снощи заспа в 20ч. след доза Нурофен, хубаво се поти, преобличах го 100 пъти. Естествено към 00ч. пак вдигна Т и се чудех дали да я свалям
Дадох Панадол, който май не подейства изобщо - цяла нощ си беше горещ. Като се почна едно пиене на сокче и водичка... То хубаво, но го боли стомахчето и е разстроен... затова и се чудя тези темперауросвалящите как да ги давам
Пробвах разни кърпи с оцет, лед и т.н., но файда почти никаква. След малко ще го мъча с варен картоф, та по-късно ако давам нещо да не е на гладно.
Аз не се шашкам много, даже не исках и да му свалям Т преди да стане много висока, но мъж ми е паника - на 37 и нещо започва да приритва да му дам сиропче 
Дано не се случи де, но да имам някаква нагласа
яж повече витаминозна храна. За Т аз до 38 не давам нищо. Вече се убедих по себе си, че тази Т се понася леко и затова ги тормозя и двамата докато не прескочат 38. Иначе редувам панадол (ефералган) и нурофен през 4 часа, ако се налага. Имай предвид, че понякога и те разстройват стомаха, но това да не те плаши. Кърпи, плодове и зеленчуци започвам да редя по него чак ако Т мине 39. Дарко с този вирус не е вдигал повече от 38.8 и се повлияваше от лекарствата, но пък единия ден така и не смъкна под 38....Уф, извинявам се за отклонението, ама знам ли, може да е полезно 
Притеснявам се също, че и сряда в работата на тати ще идва Дядо Коледа и трябва да е здрав
- много го чака милия. 

Засега без АБ и се надявам да се справим
На Габи тържеството в градината е на 18 дек. и много ми се иска да не го пропуска

Първата ми мисъл беше, че сигурно си оженила щерката
Като го гледах това по БТВ се мъчех да си спомня майка с какво ни хранеше, но ние бяхме по-големички де. Помня аз как се бях вкоченила на една опашка за нещо с купонче при -14 градуса