Отговори
# 180
  • Sofia
Честито на всички именници днес!

# 181
Честит имен ден на днешните именници! Да им е живо и здраво името!

# 182
  • Sofia
Ау, пуснах снимки от Банско през уикенда и не ми се е публикувал отговора  #Cussing out
Я пак да ме видите с шкембата Wink Сутрин ми е на половината, предупреждавам  Mr. Green

# 183
  • София, в полите на Витоша
Пипи_лота, може ли да те няма толкова време и да се включиш с такива депресиращи спомени  ooooh! Първата ми мисъл беше, че сигурно си оженила щерката  Hug Като го гледах това по БТВ се мъчех да си спомня майка с какво ни хранеше, но ние бяхме по-големички де. Помня аз как се бях вкоченила на една опашка за нещо с купонче при -14 градуса  Cry

Ха-ха, това прозвуча като критика и сигурно има защо...
Сега изгледайте целият  материал , моля и обърнете внимание на снимката малко след средата веднага след списъците- ИЗНЕНАДА- това е кака ви Пипилота с Елена като съвсем малка.... От къде са докопали снимката, идея си нямам....  Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 12:56 от Пипи_лота

# 184
  • Остров Приятелство
Честит Имен Ден aniK! Да е свято името ти!
Честит Имен ден и на останалите именници!

aniK Пу, пу, пу много хубава бременелка си!
tajgi Къде видя, че изглеждам страхотно бре, къде?! Толкова съм безформена, че направо вече съм се отказала! #Cussing out Embarassed
Пипи_лота Ахааа ти ли си писала коментара под статията? Simple Smile
Калоян, като че ли е по-добре. Храни се добре, не кашля, само малко сополки има, но не чак толкова зелени.
Давах само флавамед, капки за нос, имунобор, крака и вана в много топла вода с морска сол и от вчера фреш. Чай също ми давах и то с мен/aniK него много го успокоява меда/.
Дано да е здрав вече! Praynig

Поздрави на всички Hug

# 185
  • София, в полите на Витоша
Днес да почерпя за именият ден!

Честито и на АniK, бъди жива  издрава и много късмет!

Сега да кажа- изчетох ви ,извинявам се за липсващата активност, но някак все не стигам. Embarassed
Радвам се за хубавите новини,които прочетох, изгледах снимки и много съм щастлива че темичката ни продължава да е такава активна и сплотена както и в самото начало.

Много ще се радвам да замислиме едно коледно виждане, да пуснем една анкетка по въпроса?
Ние сме добре, Тея расте все по-суетна, Йоана все по-често следи порастващият мъх на интимните си части, въобще веселба страхотна.

Живи и здрави, надявам се по празниците да ви видя очите,че покрай проблемите около мен все не сколасвах да дойда на срещите.

Целувки от нас!

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 12:55 от Пипи_лота

# 186
Ани честит имен ден!
Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!
Наистина си прекрасна бременна Hug

# 187
Черпя ви   party023 cook  food010 Popcorn . за малката Анна-Мария
Честит имен ден на всички, които празнуват днес  bouquet

# 188
Пипилотка, честит имен ден и на теб! Наистина си ти, 20 мин. чаках да се зареди материала, пусто любопитство !  Laughing
Честит имен ден на малката Анна - Мария !
Честит имен ден и на АниК ! Страхотно пупе си имаш !  Hug

# 189
  • София/Осло
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВИДНИТЕ НИ АНИ-ТА!!!
ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!

Анке, страхотно изглеждаш..много ти се радвам  Hug
С тези подаръци съм луднала...Макси изненадващо както нищо не искаше си поръча шапка и въже на Индиана Джоунс..не се смейте  Laughing..и настана едно търсенееееееееее
Мартин пък понеже е глупав ,разбира се иска ipod...
И поръчвам по сайтове, какафония пълна е..дано всичко успее да дойде до Коледа   ooooh!

# 190
Аник, Честит Имен Ден , Бъди здрава и много щастлива

# 191
4естит имен ден на вси4ки празнуващи с малко закъснение  Hug   bouquet .
Прегледах отгоре, отгоре последните страници, не съм много в 4ас какво става,но ще наваксам. Ани, прекрасна си, наистина  Heart Eyes . Предполагам, 4е ве4е се и 4увстваш по-добре.
Съни, ти ли си безформена??? Изглеждаш супер, аз поне те виждам що годе 4есто и знам  Heart Eyes .
На вси4ки болни4ки да оздравяват бързо.
При мен беше лудница, но ве4е спокойно мога да си седна на д-то и да се успокоя, надявам се. С бебо вси4ко е наред и в това ме увериха в4ера. Вирусът беше засегнал не само бебока, но и плацентата, но благодаря на Господ, 4е нещата са ве4е добре. След пневмонията му намериха две кисти в мозъка, за които после 4етох (и на второ мнение бях, вси4ко се потвърди), 4е в пове4ето слу4аи из4езват от самосебе си. Е, така е, в4ера кисти не се виждаха ве4е  Grinning. Плацентата също е задържала 4астици от вируса и преди 3 седмици беше доста калцирана, т.е. преждевременно старееща. Лекарят ме наплаши малко тогава и бях ужасно притеснена, защото бебето не може да се развива добре с подобна плацента. В4ера, оба4е, се видя, 4е това калциране не прогресира, дори има леко подобряване, така 4е няма да се налага да взимам медикаменти за ¨подмладяването¨ й, а и малкият расте като по у4ебник. Ритка си много и така.
Съжалявам, 4е не писах толкова време, но не знаех къде се намирам от притеснение и не исках да ви притеснявам и вас.
Благодаря на вси4ки за пожеланията и стиснатите палци, имаше ефект Heart Eyes Hug.
оставям ви засега
целувки

# 192
  • Sofia
Даниииии, няма по-хубаво начало за деня от твоя пост  Hug Heart Eyes  bouquet Толкова се притеснявахме всички  Praynig Praynig Praynig Ще видиш, до края няма да има повече проблеми  Peace Ще си знаеш да следиш плацентата  Hug

Момичета, много ви благодаря за поздравите  Hug  bouquet

Десита, на ти сега нищо не иска  Joy Joy Joy (бих ти сложила оная емотка, дето едно се плези яко, но ми забива компа от тях  Mr. Green)
Аз се надявам другата седмица да го дам на градина и да е останало нещо в Джъмбо  Crossing Arms
Марианка зачезна пак - с тези курсове...  ooooh!
Нищо не измисляме за КОледа - дайте поне в някое заведение с детско клубче да се съберем майки и деца. И това, дето Ради беше пуснала за 12лв. също е добре, ако все още става за 19-ти  Rolling Eyes Няма нужда да е супер Коледно, а просто да си се видим.

# 193
  • Варна
Дани, чудесни новини! Heart Eyes Оттук до края вече само хубави новини  Hug

Ани, много хубави снимки  Grinning И сладко коремче  Wink

# 194
  • Sofia
Дани, много ни зарадва  Hug

При нас дядо Коледа напазарва по интернет тая година  Mr. Green Купихме едно розово плюшено пони и един Йори. Рали от понеделник също тръгва на градина, да походи малко, че ще ни изгонят вече  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт